ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Ναι, αλλά το wikipedia λέει....." (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην καθεστωτική προπαγάνδα που γίνεται κατά του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις",  μέσω των μ.μ.ε και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξανά ασχοληθούμε με αυτή στο μέλλον.

Την τιμητική της, ως προπαγάνδα ωστόσο στο παρόν κείμενο, έχει η "αθώα" διαδικτυακή "εγκυκλοπαίδεια" γνωστή ως "wikipedia".

Πρόκειται στην ουσία για μια πλατφόρμα στην οποία διαδικτυακοί χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δίνουν πληροφορίες για ένα λήμμα.
Ο κάθε ένας μπορεί να γράψει "ελεύθερα" ό,τι θέλει, ανεξάρτητα από το αν οι πληροφορίες που θα καταγράψει είναι αληθείς ή όχι, παρά το ότι οι οδηγίες του ορίζουν πως "οι πηγές πρέπει να είναι αξιόπιστες". Μπορεί κάποιος να προσθέσει ή να αφαιρέσει στοιχεία και όπως θα δούμε και στο βίντεο που δημιουργήσαμε, να αλλοιώσει τελείως το λήμμα.

Κάποιοι, μάλλον έχουν ως επάγγελμα την παραποίηση πληροφοριών και την προπαγανδιστική παραπλάνηση των αναγνωστών του διαδικτύου, ιδίως σε ό,τι αφορά την περίπτωση του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις".


Στην εποχή που ο μέσος φιλελεύθερος ωρύεται για τον αυτοπροσδιορισμό και τάσσεται υπέρ νομολογιών σχετικά με αυτόν, που αφορά ανηλίκους, ο όποιος εντεταλμένος για την παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών, περνά την ώρα του καταγράφοντας την "Ελλήνων Συνέλευσις" ως "ακροδεξιό και υπερεθνικιστικό κόμμα" και αυτό υποτίθεται ότι είναι αξιόπιστη πληροφορία.

Δηλαδή κάποιοι χωρίς ονοματεπώνυμο, χωρίς πρόσωπο, αψηφούν καθημερινά την αναγνώριση του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" από τον Άρειο Πάγο.
Η ιδρυτική διακήρυξη, το καταστατικό και οι προγραμματικές του δηλώσεις είναι σε δημόσια θέα για όποιον πραγματικά θέλει να γνωρίσει τον δικό του πολιτικό φορέα , τον στόχο και τον σκοπό ίδρυσής του, αλλά και τι πραγματικά θα εγκαθιδρύσει κάνοντας το όραμα της Ελλήνων Πολιτείας γεγονός για κάθε πολίτη ανεξάρτητα από το δόγμα, το κόμμα και το χρώμα του, επάνω στα ισχυρά θεμέλια 12 αξιών, 18 αρχών και 3 πολιτειακών νόμων.

Οι ανώνυμοι "επαγγελματίες" διαδικτυακοι προπαγανδιστές, συνεχίζουν αλλοιώνοντας την τεράστια σημασία του "Όρκου του Πολεμιστή" που τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" δίνουν αποκλειστικά και μόνο με ελεύθερη βούληση, ενώ παράλληλα ψεύδονται για "παραθρησκευτικές τελετές" στις οποίες λέει τα μέλη υποβάλλονται υποχρεωτικά.
Προφανώς στα υπόγεια από τα οποία πληκτρολογούν οι εν λόγω συκοφάντες, είναι συνηθισμένοι στους εκβιασμούς και μάλλον από αυτό εμπνέονται.

Είναι ξεκάθαρο μέσα από το καταστατικό του οργανισμού πως τα μέλη δεν υποχρεούνται να είναι ορκισμένα, καθώς ο εκβιασμός οποιουδήποτε ανθρώπου, απαγορεύεται αυτομάτως από τις αξίες και τις αρχές τις οποίες προάγουμε ως Έλλην άνθρωποι, πολλώ δε μέσω του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "Ελλήνων Συνέλευσις".
Όποιος επιθυμεί να γνωρίσει τι ακριβώς προσπαθούν να αλλοιώσουν οι "μικροί θεοί" του διαδικτύου, αποκαλώντας τους ιερούς ελλάνιους συντονισμούς,  "παραθρησκευτικές τελετές", είναι η ώρα να γνωρίσει και τον οργανισμό "Ε5", αλλά και την αιθερική γραφή, ώστε να αναγνωρίσει και μόνος του πως τα ελλάνια κείμενα και οι όρκοι που δίνουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, έχουν να κάνουν με την κοσμοθέασή μας και μόνο μέσω της ελεύθερης βούλησης και της προσωπικής αναζήτησης μπορεί κανείς να κατανοήσει.

Ως προς τους χαρακτηρισμούς αυτών για τη ρητορική που χρησιμοποιούμε ως μέλη του οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις" κατανοούμε πως το να μιλά σήμερα κανείς για το κοινό δίκαιο, για την ισότητα, για την ελευθερία, για τη διαφάνεια, το να αποδεικνύει με αληθή, διαπιστωμένα και αδιαμφισβήτητα νομικά στοιχεία, είναι όντως μεμπτό και "συνωμοσιολογικό" καθώς οι συνωμότες για τους οποίους κατά πάσα πιθανότητα εργάζονται οι συκοφάντες, ζημιώνονται.

"
Κατηγορήθηκε ως εγκληματική οργάνωση και αντιμετώπισε σοβαρά ποινικά αδικήματα." Ο δημιουργός του λήμματος αυτού και οι συνεργάτες του, επικαλούνται χυδαιωδώς, μη αναφέροντας επιτηδευμένα την αθωωτική απόφαση 5077/2019 και εγκληματικώς, μη αναφέροντας την πανηγυρική αθώωση του κυρίου Αρτέμη Σώρρα και από τις 8 κακουργηματικές κατηγορίες του κατηγορητηρίου.
"Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Σώρρας φυλακίστηκε για έξι χρόνια με την κατηγορία της απόπειρας απάτης κατά του Δημοσίου" έγραψε, παραλείποντας φυσικά ότι η υπόθεση ακόμη είναι σε διαδικασία έφεσης, ότι η κατηγορία αυτή προτάθηκε από την εισαγγελία την τελευταία στιγμή.

Στην ενότητα που αφορά το ιστορικό του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" που καταναλώνει μόλις 10 σειρές, τα μόνα αληθή στοιχεία που δίνει, είναι η ίδρυση το 2015, η συμμετοχή του στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές και το ότι μας σπάνε τα γραφεία (και κανείς δεν καταδικάζει καμία βία).
Η πραγματικότητα είναι ότι ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις", ιδρύθηκε έπειτα από εντολή Ελλήνων πολιτών και μελών του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", ως αποτέλεσμα γενικών συνελεύσεων των κατά τόπους οργανισμών, προς τον πρόεδρό του κύριο Αρτέμη Σώρρα.
Ουδέποτε δηλώθηκε άμεση διαγραφή χρεών και άρνηση πληρωμών.
Εξ' αρχής ο κύριος Αρτέμης Σώρρας μα και σύσσωμη η "Ελλήνων Συνέλευσις", μιλάμε για πληρωμή των χρεών με χρήση της εντολής αποπληρωμής μέσω εξώδικης διαδικασίας, νόμιμη διαδικασία η οποία συνεχίζει και εκτελείται στο φως της ημέρας με καταθέσεις και πρωτοκολλήσεις εντολών πληρωμών σε εφορία, τράπεζες, ΔΕΗ.

"
για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους ορκίζονταν πίστη στο Δωδεκάθεο". Όλη η παράνοια και το ψεύδος, σε μια πρόταση.
Ως μέλος του οργανισμού Ε5, έχω ορκιστεί στον εαυτό μου, στη συμπαντική συνειδητότητά μου, στην πατρώα ουσία μου, στην υγεία μου, στο ΟΛΟΝ με ελεύθερη βούληση. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να ορκιστώ στο δωδεκάθεο για να είμαι ενεργό μέλος του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις". Ποτέ δεν παρέστη σε "τελετές" παρά και πάλι με ελεύθερη βούληση συμμετέχω σε ελλάνια δρώμενα και σε συντονισμούς επικλήσεων. Και στα παραθέτω υπερήφανα αγαπητέ αναγνώστη, ώστε να διαπιστώσεις μόνος σου ότι "παραθρησκευτική οργάνωση" είναι η παραπληροφόρησή σου από άτομα όπως οι επεξεργαστές του λήμματος "Ελλήνων Συνέλευσις" στους οποίους αναφερόμαστε.

Στην ενότητα "ζητήματα με τη δικαιοσύνη" εντέχνως καταθέτει το εισαγγελικό υπόμνημα και πάλι αποφεύγοντας να αναφέρει ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ με την απόφαση 5077/2019.
Και συνεχίζει την απαράδεκτη προπαγάνδα, θέτοντας ως ενότητα για το "ακροδεξιό κόμμα" τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα.
Διαβάζοντας το λήμμα της Νέας Δημοκρατίας στο wikipedia, δεν βρήκαμε πουθενά ενότητα "ο παιδοβιασμός από το Νίκο Γεωργιάδη", έγκλημα το οποίο εν τέλει ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ.
Ήρεμα το λέμε.

Όσον αφορά το τμήμα "ιδεολογίες", στην περιγραφή του weak-i-pedia, απαντώντας στο επίπεδο του συκοφάντη, θα πούμε μόνο πως ο ξεκάθαρος λόγος και όχι ιδεολογία, κάθε μέλους της "Ελλήνων Συνέλευσις", είναι η εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας και αν είναι "λαϊκισμός" να αναδεικνύουμε τα αίσχη που το καθεστώς αιώνες πράττει σε βάρος των Ελλήνων και να αγωνιζόμαστε για το κοινό δίκαιο, ας είμαστε "λαϊκισταί".

Όσο δε για τις 23 παραπομπές που χρησιμοποιεί ως "αξιόπιστες" για το wikipedia "αποδείξεις" των συκοφαντιών του, θα πούμε μόνο πως αυτή τη στιγμή το διαδίκτυο βρίθει στοιχειοθετημένων με αποδείξεις άρθρων από τουλάχιστον 200 blogs των κατά τόπους οργανισμών "Ελλήνων Συνέλευσις" παγκοσμίως και το blog της "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής" το οποίο διαβάζετε αυτή τη στιγμή, είναι ένα από αυτά.

Δημιουργήσαμε ένα βίντεο κάνοντας επεξεργασία του λήμματος και δίνοντας ως παραπομπές απόφαση από το δικαστήριο (από το οποίο επικαλούνται μόνο το εισαγγελικό υπόμνημα), την ιδρυτική διακήρυξη, τις προγραμματικές δηλώσεις, τα οποία είναι πρωτοκολλημένα από τον Άρειο Πάγο, το site της αιθερικής γραφής ώστε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να μπορεί να αναγνώσει το τι και πού με ελεύθερη βούληση ορκιζόμαστε (και όχι, δεν είναι στο 12θεο όπως ψευδώς επικαλούνται).
Οι παραπομπές που παράσχονται στο "ακροδεξιό λήμμα", είναι ΟΛΕΣ δημοσιεύματα εφημερίδων (όλοι ξέρουμε πόσο..... αξιόπιστες είναι άλλωστε).


Παραθέτουμε στιγμιότυπα οθόνης, από τα σχόλια που προέκυψαν από τους επεξεργαστές του λήμματος και τις απαντήσεις μας, όπως και την τιμωρία που μας επιβλήθηκε για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.



Είναι η ώρα ο κάθε ένας μας να ερευνά πολύπλευρα τις πληροφορίες που το "αθώο" διαδίκτυο σε συνδυασμό με την 4η εξουσία, μας χαρίζουν απλόχερα.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής",
Ηλίας Καλλέργης, πρόεδρος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής" και υποψήφιος βουλευτής στον Α' Ανατολικό τομέα Αττικής, με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις"


Δείτε ακόμα

ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ", ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ. 

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ Ή ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ; 

ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ IN.GR 

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 Αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, αλλά η μαϊμού συνεχίζει το show.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια