ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Την τιμητική της έχει για άλλη μια φορά στο blog μας, η εφημερίδα "Καθημερινή".
Αυτή η γνωστή συστημική εφημερίδα με σήμα το δρακάκι που προσπαθούν να το περάσουν ως Γρύπα.

Την προηγούμενη φορά, ασχοληθήκαμε με το εκτρωματικό χυδαίο άρθρο της αρχισυντάκτριας (;) Γιούλης Επτακοίλη, ενώ σήμερα κέρδισε τη θέση του επάξια ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος και το δημοσιογραφικό (;) κείμενό του, που δείχνει και αυτό την πληρωμένη προσπάθεια της εν λόγω εφημερίδας να επηρεάσει αρνητικά την κοινή γνώμη για τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" με παραπληροφόρηση και εμπάθεια.

Το θέμα του κειμένου του υποτίθεται ότι είναι το κίνημα "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς", το οποίο έχει κερδίσει τη θέση του στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών στο όνομα του "αντιεμβολιασμού".

Να ξεκαθαρίσουμε (για άλλη μια φορά), πριν εστιάσουμε στον κύριο Παπαδόπουλο και το άρθρο του, ότι η θέση του εθνικού πολιτικού φορέα και παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις" σε οποιοδήποτε - κυριολεκτικά - θέμα που αφορά τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Οπότε όσο και να προσπαθούν τα συστημικά μμε να τη συνδέσουν με κινήματα, συλλογικότητες, σωματεία, κόμματα και λοιπούς διαχωριστικούς χώρους, παραπληροφορούν επιτηδευμένα με απώτερο στόχο και σκοπό να αποτρέψουν τους πολίτες (που βλέπουν και αναγνωρίζουν την αλήθεια και μετά τη χρόνια παραπληροφόρηση και τα ψέματα στο όνομα του εκλεγμένου προέδρου κυρίου Αρτέμη Σώρρα, έχουν αρχίσει να ερευνούν την πραγματικότητα σε σχέση με το θέμα) να ενταχθούν στον δικό τους πολιτικό φορέα, στον δικό τους ανθρωποκεντρικό οργανισμό.

Η μανία αυτή των ημερών, δείχνει τον ξεκάθαρο πανικό του καθεστώτος, το οποίο έως πριν προσπαθούσε να χλευάσει και να λοιδορήσει τη λύση μονόδρομο για όλους τους Έλληνες πολίτες, για κάθε άνθρωπο επί γης.
Οι Γκεμπελίστικες τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, πλέον έχουν αρχίσει να βρίσκουν τοίχο στους πολίτες, καθώς η πληρωμένη 4η εξουσία αποδεικνύει πλέον καθημερινά ότι δεν αποδίδει γεγονότα, αλλά πληρωμένες απόψεις, αλλοιώνοντας την πραγματικότητα των όσων συμβαίνουν επί παντός επιστητού.

Ας μην καθυστερούμε άλλο όμως, καθώς ο κύριος Παπαδόπουλος είναι το τιμώμενο πρόσωπο του κειμένου μας.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο αρθρογράφος και ήδη από τη δεύτερη παράγραφο, προσπαθεί να συσχετίσει με εμφανή δολιότητα το κίνημα "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" με τον κύριο Σώρρα και την "Ελλήνων Συνέλευσις". Και λέμε ΕΜΦΑΝΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ καθώς ξεκινά την παράγραφο ως εξής :

"Αν και αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τον καταδικασθέντα για απόπειρα απάτης εις βάρος του Δημοσίου..."
Δηλαδή το ίδιο το κίνημα και οι εκπρόσωποί του διαχωρίζουν τη δράση τους, αλλά ο κύριος Παπαδόπουλος ξέρει καλύτερα.
Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν, οι απλοί Έλληνες πολίτες - ώστε να μάθει να κάνει τη δουλειά του σωστά - ότι η δράση του εν λόγω κινήματος, αφορά την ανάκληση πληρεξουσιότητας στους θεσμούς του κράτους.
Αντιθέτως ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις" από την ίδρυση του, συμμετέχει έννομα στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, ώστε μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας να αναλάβει τη διακυβέρνηση της ιερής χώρας ΕΛΛΑΣ και η πολιτεία να επιστρέψει στους Έλληνες, ώστε να εγκαθιδρυθεί η δίκαιη, ανθρώπινη, φτιαγμένη ΑΠΟ ανθρώπους ΓΙΑ ανθρώπους, "Ελλήνων Πολιτεία", που είναι στην ουσία το κατατεθειμένο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 στον Άρειο Πάγο, πρόγραμμα της επόμενης μέρας της ανάληψης της διακυβέρνησης από τους Έλληνες.

Επίσης κύριε Παπαδόπουλε, απλά για να γράφετε εμπεριστατωμένα και να μην παρουσιάζετε τις όποιες - έστω και λίγες - αληθείς πληροφορίες μισές, μάθετε ότι η "καταδίκη" του κυρίου Σώρρα, βρίσκεται σε διαδικασία έφεσης.

Κύριε Παπαδόπουλε, η ρητορική της "Ελλήνων Συνέλευσις" και του κυρίου Σώρρα, χρησιμοποιείται πλέον και από τα κόμματα και τους πολιτικούς αρχηγούς τους, από τους οποίους επιδοτούνται τα μμε, αλλά δεν είδαμε να πιάνεστε από τους λόγους του πρωθυπουργού και να τον συνδέετε με τον κύριο Σώρρα και την "Ε.ΣΥ".
Για τον όρο "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς", θα χρησιμοποιήσουμε σε ακριβή μεταφορά το μάθημα που κάναμε στον κύριο Μάνεση.
"Δεν το μάθατε από εμένα... Αλλά ο όρος "αυτόχθων Έλλην ιθαγενής", χρησιμοποιείται για κάθε ιθαγενή Έλληνα. Πιθανολογώ ότι δικαίως δεν το γνωρίζετε, γιατί δε σας αφορά.
Ωστόσο, όπως υποθέτω ξέρετε, έχετε φτάσει τον κόσμο να φτιάχνει κινήματα επί κινημάτων, κόμματα επί κομμάτων και γενικά το διαίρει και βασίλευέ σας καλά κρατεί. Ένα από αυτά τα κινήματα λέγεται "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς"."

Για την πρώην συμμετοχή μελών του κινήματος "
Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" στον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", σας παραπέμπουμε στο σχετικό άρθρο του blog μας
"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".

"
Ορισμένοι εξ αυτών ακόμη και σήμερα θεωρούν βάσιμο το αφήγημα των 600 δισ. δολαρίων που υποτίθεται ότι θα έσωζαν τη χώρα από την οικονομική κρίση."
Κύριε Παπαδόπουλε, το "αφήγημα" στο οποίο αναφέρεστε, αν ήταν "αφήγημα" θα είχε καταδικάσει σύσσωμη την "Ελλήνων Συνέλευσις" σε εγκληματική οργάνωση, ήτοι δεν θα υπήρχαμε ως πολιτικός φορέας που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία με κατατεθειμένο το πρόγραμμά του στον Άρειο Πάγο, μέσα στο οποίο αναφέρονται τα 600 δις δολλάρια, αλλά και τα παγκόσμια καταπιστεύματα, αλλά και οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Ούτε και θα ανοίγαμε καινούργιους οργανισμούς με την έγκριση πρωτοδικείου και με ΑΦΜ.
Επίσης, γνωρίστε ότι ο κύριος Σώρρας, αθωώθηκε δύο (2) φορές (αρ. απ. 67650/2013, 107376/2017) για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανησυχία λαού.
Οπότε μάλλον πολιτική βούληση είναι αυτό που χαρακτηρίζετε "αφήγημα" και μιας που έχετε επαφή με τη νομοθετική εξουσία, κάντε τους μια ερώτηση. Έτσι για να κόψετε αντιδράσεις.

Επόμενο μάθημα. Ουδέποτε οι εντολές αποπληρωμής μέσω εξώδικης διαδικασίας, δεν αποτέλεσαν "άρνηση πληρωμής χρεών" όπως επικαλείστε στο προπαγανδιστικό κείμενό σας. Αποδεικτικό για αυτό είναι οι πρώτες σελίδες της εντολής (την οποία δεν έχετε διαβάσει ενώ την μεταδίδετε ως πληροφορία στο κοινό σας ψευδώς).



Και συνεχίζετε με την προπαγάνδα με τον εξής ύπουλο τρόπο. "...Τότε είχαν χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο» άρνησης πληρωμής χρεών. Σήμερα το ζητούμενο είναι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας, ενώ οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για ιστοσελίδες με σχετικά καλέσματα."
Μιλάτε δηλαδή για τις εντολές αποπληρωμής χρεών και χωρίς να αλλάξετε παράγραφο, ούτε καν σειρά, τοποθετείτε το "ζητούμενο", ώστε να περάσει στο κοινό σας η σύνδεση "Ε.ΣΥ" με τη μη τήρηση υγειονομικών μέτρων.
Δυστυχώς για εσάς και πάλι ψεύδεστε χωρίς επιτυχία, καθώς η επίσημη θέση του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι η τήρηση των μέτρων και των σχετικών υπουργικών αποφάσεων και αυτό κυρίως γιατί συμπαραστεκόμαστε στους τρομοκρατημένους (από εσάς) πολίτες, που τους κατευθύνετε σε διαχωρισμό εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων, "ψεκασμένων - αψέκαστων", καπνιστών - αντικαπνιστών, πλουσίων - πλέμπας και ό,τι δημιουργεί το αρρωστημένο μυαλό σας με εντολές άνωθεν, ενώ η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εδώ και πολεμά για το σύνολο των πολιτών.
Συμπληρωματικά, όπως ακριβώς αναφέρεστε σε πολίτες που μπορεί και να έχασαν περιουσίες (με τόσα ψέματα και χωρίς αποδείξεις, δεν γίνεται να σας πιστέψουμε), θα αναφερθούμε σε πολίτες που έχουν σίγουρα κερδίσει τις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες έκαναν χρήση της εντολής αποπληρωμής.

Ο κύριος Παναγιώτης Σαρικάς Βαρβαράς, ενεργό ορκισμένο μέλος της Ε.ΣΥ. Λινδίων.




Ο κύριος Γεράσιμος Μανέτας, υποψήφιος βουλευτής με την "Ελλήνων Συνέλευσις" στον Β'3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο κύριος Πέτρος Ιακώβου, διορισμένος βοηθός διευθυντή της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Στεφανόγλου, υποψήφιος βουλευτής με την "Ελλήνων Συνέλευσις" στον Τομέα Θεσσαλονίκης Α'.



Καθώς στο κείμενό σας συνεχίζετε για τους "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" και δεν χρειάζονται τη δική μας φωνή για να μιλήσουν για το κίνημά τους, κάπου εδώ θα σας αφήσουμε, με προτροπή να μη πηγαίνετε αδιάβαστος στη δουλειά σας γιατί εκθέτετε την εφημερίδα σας που τόσο παλεύει για "δίκαιη ενημέρωση".

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ, ΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ".


Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια