ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ Ή ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ;

Σε άλλη μια δωρεάν διαφήμιση του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", πέρασε ο κύριος.... Μάνεσης, στην προσπάθεια του να λοιδορήσει τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" αποκαλώντας τα "ορφανά του Σώρρα" και στην προσπάθειά του να τη συσχετίσει με παράνομες δραστηριότητες, οργανώσεις και λοιπές κατηγορίες.

Καταρχάς κύριε Μάνεσή μου, (μου επιτρέπετε να σας λέω "μου" αφού δείχνετε να με ξέρετε τόσο καλά ως μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις, όπως και όλα τα μέλη που αποκαλέσατε "ορφανά του Σώρρα") να σας πω ότι είμαι ορφανή από μάνα. Οπότε θα ποντάρω ότι ήταν "ανθρώπινο λάθος" ο χυδαίος χαρακτηρισμός σας.
Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας θίξουμε λίγο τα όσα το στόμα σας είπε, χωρίς να βουτήξει τη γλώσσα πρώτα στο μυαλό σας.

Οι δραστηριότητες στις οποίες αναφερθήκατε στην εκπομπή σας, θα έπρεπε να ξέρετε - μιας και δηλώνετε δημοσιογράφος - ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "Ελλήνων Συνέλευσις".

Aς συνεχίσω με το εξής. Δεν το μάθατε από εμένα... Αλλά ο όρος "αυτόχθων Έλλην ιθαγενής", χρησιμοποιείται για κάθε ιθαγενή Έλληνα. Πιθανολογώ ότι δικαίως δεν το γνωρίζετε, γιατί δε σας αφορά.
Ωστόσο, όπως υποθέτω ξέρετε, έχετε φτάσει τον κόσμο να φτιάχνει κινήματα επί κινημάτων, κόμματα επί κομμάτων και γενικά το διαίρει και βασίλευέ σας καλά κρατεί. Ένα από αυτά τα κινήματα λέγεται "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς".

Για την υπόθεση αυτή, δε θα σχολιάσω, καθώς δεν με αφορά, όπως και κανένα μέλος της "Ελλήνων Συνέλευσις". Να κάνετε δημοσιογραφική ΕΡΕΥΝΑ, μπας και ενημερώσετε ποτέ τους τηλεθεατές σας και όχι να τους δηλητηριάζετε με εικασίες ανάλογα με το πού σας πλήρωσαν να γείρετε.

Συνεχίζω ωστόσο για να τονίσω το εξής. Ακόμα και η αηδιαστική ανάγκη σας να λοιδορήσετε την "Ελλήνων Συνέλευσις" και τον εκλεγμένο πρόεδρό της κύριο Αρτέμη Σώρρα, δεν δικαιολογεί την εγκεφαλική πλύση που προσπαθείτε να κάνετε στο κοινό σας ώστε να συνδέσει τον δικό του πολιτικό ΦΟΡΕΑ ως ακροδεξιό.
Και πάλι, δεν το μάθατε από εμένα, αλλά το κόμμα έχει κομματική γραμμή, ο πολιτικός φορέας φέρει το σύνολο των πολιτών.

Είδατε εσείς κύριε Μάνεσή μου, κάποιον να μοιράζει ομόλογα να ξεχρεώσει η χώρα; Γιατί αν το είδατε, σας ψάχνουμε. Οι άλλοι κάνουν ότι δε βλέπουν.

Είδατε ακροδεξιούς σε μερίδα διαδηλωτών κατά του εμβολίου. Και εστιάσατε στη "μερίδα" γιατί αυτή πρέπει να δυσφημίσετε εν προκειμένω, γιατί κατά τα άλλα και εσείς και οι συνάδελφοί σας ονομάζατε το σύνολο των διαδηλωτών "ψεκασμένους αντιεμβολιαστές".
Συμπληρωματικά, για άλλη μια φορά δεν το μάθατε από εμένα, αλλά οι διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα έγιναν κατά της υποχρεωτικότητας και των ΑΚΡΑΙΩΝ(δεξιών "άριστων") μέτρων. Και πραγματοποιήθηκε και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους, όσο και αν προσπαθείτε να το πουλήσετε αλλιώς.
Μετά κάνατε τη μεγάλη ερώτηση "... Ποιος τις οργανώνει ρε φίλε;". Αχ κύριε Μάνεσή μου. Πριν καν ξεκινήσετε να μιλάτε για το θέμα υπονοήσατε ότι ευθύνονται τα "ορφανά του Σώρρα". Και δύο λεπτά αργότερα, αναρωτιέστε ποιος τις οργανώνει; Τελικά δημοσιογράφος είστε ή η κατίνα του 3ου ορόφου με το σπασμένο τηλέφωνο;

"...Υπάρχει μια ευθυγράμμιση...". Δηλαδή κύριε Μάνεσή μου, ακούτε παντού ότι καταπατάται το σύνταγμα και υπάρχουν πολίτες που το ψάχνουν, το αναφέρουν και κινούν νομικές διαδικασίες και εσείς τους χαρακτηρίζετε χυδαιωδώς, αντί ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ να ερευνήσετε αν όντως καταπατάται το σύνταγμα και να αναδείξετε το θέμα με όλα τα στοιχεία και χωρίς εμπάθεια; Αλλά ναι, έχετε δίκιο "άντε να ξέρεις τώρα εσύ το σύνταγμα".
Η δημοσιογραφική δεοντολογία, καμαρώνει ΚΑΙ για εσάς.

"..Ξεπήδησαν και ακραίοι. Και ακροδεξιοί και φασίστες.. Και ομόλογα και Τράπεζα της Ανατολής." Κύριε Μάνεσή μου, είστε τόσο εμπαθής και πληρωμένος για προπαγάνδα κατά του οργανισμού και πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", αλλά και κυρίως κατά του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, που ακόμη και στην πρότασή σας για διαχωρισμό "ιδεολογικό" των πολιτών, καταφερθήκατε απέναντι στα χρηματοοικονομικά εργαλεία και όχι με χαρακτηρισμό όπως μας βαπτίζατε παλιά "Οπαδούς Σώρρα, Σωρραίους" κλπ. Και το συνδυάζετε με δημοσκόπηση για "ψεκασμένους".

Κύριε Μάνεσή μου, αυτό όντως το μάθατε από εμένα... Η προπαγάνδα σας πλέον, δεν πιάνει τόπο στους ενεργούς ενημερωμένους πολίτες. Στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί σιχαθήκανε την τηλεόρασή ΣΑΣ.

Και επειδή μας ενημερώσατε ότι δεν έχετε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευελπιστώ οι φίλοι σας να σας μεταφέρουν τους ασπασμούς, ενός από τα "ορφανά του Αρτέμη Σώρρα".

Εν κατακλείδι κύριε Μάνεση, όταν ενημερωθείτε για να μπορέσετε να κάνετε τη δουλειά σας, κάντε μια επανόρθωση του αίσχους σας και θα το δεχτούμε ως "ανθρώπινο λάθος".

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"


Ακολουθεί σε βίντεο, απόσπασμα από την εκπομπή "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ" στο οποίο αναφέρει όλα στα οποία απαντώ στον κύριο... Μάνεση.




ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια