ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 


Η αλήθεια είναι πως στην εισαγωγική φωτογραφία του παρόντος άρθρου, πολλά "καμάρια" λείπουν, αλλά θα χρειαζόμασταν μια σελίδα μόνο για τις φωτογραφίες τους.

Στην επικαιρότητα των ημερών το θέμα με τον πατέρα ο οποίος είναι μέλος κινήματος, αλλά και το ίδιο το κίνημα από μόνο του, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα έγγραφα που μένει η δικαιοσύνη να αποφανθεί για αυτά.
Ωστόσο βλέπουμε την μανιασμένη αντίδραση των δημοσιογράφων να προσπαθούν να συνδέσουν με κάθε τρόπο τον εκλεγμένο πρόεδρο του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", αλλά και με τον ίδιο τον ανθρωποκεντρικό οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις".

Θα θέσουμε λοιπόν το εξής. Πότε ακριβώς ασχολήθηκαν τα μέσα μαζικής εξ...νημέρωσης με το από πόσα κόμματα και μάλιστα με διαφορετικές "ιδεολογίες" και κομματικές γραμμές, ενεπλάκησαν άτομα που στην ουσία είναι επαγγελματίες πολιτικοί δεκαετίες ολόκληρες;

Πώς "τυχαίνει" τώρα λοιπόν, ενώ τα κανάλια διατηρούσαν σιγή ιχθύος τόσο καιρό για όλη τη δράση της "Ελλήνων Συνέλευσις" που πολεμά για την ισότητα, το δίκαιο, την απελευθέρωση και την πραγματική εμπεριστατωμένη με αποδείξεις ενημέρωση του συνόλου των πολιτών και τώρα ό,τι και να συμβαίνει προσπαθούν να το συνδέσουν με την Ε.ΣΥ και τον κύριο Αρτέμη Σώρρα;
Μήπως... Λέω μήπως... Υπάρχει δολιότητα και προσπαθούν για άλλη μια φορά να προπαγανδίσουν κατά της Ε.ΣΥ. και του κυρίου Σώρρα, γιατί πλέον οι πολίτες έχουν αρχίσει να ψάχνουν το θέμα και να αποβάλλουν το δηλητήριο της χρόνιας παραπληροφόρησης;

Ας δούμε όμως ενδεικτικά, κάποιους από τους επαγγελματίες πολιτικούς που έγειραν σε όποια βάρκα συνέφερε την κάθε φορά, αλλά δεν πολυένοιαξε τα μμε.


Ο Άδωνις της καρδιάς μας :


Έκανε την πρώτη πολιτική του εμφάνιση στους κόλπους του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη το Λα.Ο.Σ με το οποίο διετέλεσε βουλευτής το 2007 με κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία άσκησε έντονη κριτική λέγοντας μάλιστα ότι ο τότε πρωθυπουργός "ξεπούλησε τη Μακεδονία" και χαρακτήρισε την τότε υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη "εθνικά επικίνδυνη".
Επανεκλέχθηκε το 2009. Το 2012 διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Λα.Ο.Σ καθώς πήγε αντίθετα στην κομματική γραμμή και υπερψήφισε το 2ο μνημόνιο.
4 ημέρες μετά τη διαγραφή του, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία πολιτεύεται ακόμη καταστρέφοντας κάθε νευραλγικό τομέα έχει αναλάβει.

Ο "πατριώτης" Μάκης :

Το 1994 ήταν ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε Πρόεδρος του κόμματος Ελληνικό Μέτωπο, έως και το 2005 όπου ολόκληρο το κόμμα απορροφήθηκε στο Λα.Ο.Σ και το 2007 εκλέχθηκε βουλευτής με αυτό.
Και αυτός, το 2012 πήγε αντίθετα στην κομματική γραμμή και υπερψήφισε το 2ο μνημόνιο.
Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία με την οποία συνεχίζει την πολιτική καριέρα του.


Η αθλήτρια Σακοράφα :



Η πρώην ακοντίστρια Σοφία Σακοράφα, ξεκίνησε τα βήματά της στην πολιτική στο ΠΑ.ΣΟ.Κ με το οποίο εξελέγη βουλευτής το 2007 και το 2009.
Το 2010 παρέα και με άλλους βουλευτές, δεν ακολούθησε την πολιτική γραμμή του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με νομοσχέδιο μηχανισμού στήριξης στην Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.
Το 2012 εξελέγη βουλευτής και το 2014 ευρωβουλευτής
με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Το 2015 ανεξαρτητοποιήθηκε από την ομάδα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ το 2018 εντάχθηκε στο κόμμα του Βαρουφάκη Μέ.Ρ.Α25 με το οποίο ήταν υποψηφία στις ευρωεκλογές του 2019 και τελικώς εκλέχθηκε βουλευτής του στις εθνικές εκλογές του ίδιου έτους.

Ο Γιάνης :


Ο οικονομολόγος (που βρίσκει Φ.Ε.Κ. προϋπολογισμού κάλπικο και είναι μηνυόμενος για αυτό) και πολιτικός Γιάνης Βαρουφάκης εντάχθηκε στον Σύ.ΡΙ.ΖΑ με το οποίο διετέλεσε υπουργός Οικονομικών ως εκλεγμένος βουλευτής των εκλογών του 2015.
Αποχώρησε όταν ο Τσίπρας, δεν ακολούθησε τη λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος του 2015 μετατρέποντας το τεράστιο "ΟΧΙ" που είπε ο ελληνικός λαός, σε "ναι". 
Το 2016 με συνιδρυτή τον
Srećko Horvat, δημιουργεί το πανευρωπαϊκό κίνημα Diem25, ενώ το 2018 δημιουργεί "τον εκλογικό βραχίονα" Μέ.ΡΑ25.

Ο "αριστερός" Κουρουμπλής :


Τα εκλογικά έτη 1996, 2000 και 2009 εξελέγη βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παρότι το 2010 ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, το 2011 καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο και διεγράφη από το κόμμα.
Εισχωρεί στο Σύ.ΡΙ.ΖΑ με το οποίο εκλέγεται βουλευτής το 2012 και επανεκλέγεται το 2015 όπου συμμετέχει στον κυβερνητικό σχηματισμό.
Στην εκλογική διαδικασία του 2019 συμμετείχε και στις ευρωεκλογές όπου δεν εξελέγη, αλλά και στις εθνικές όπου εν τέλει ανέλαβε τα καθήκοντα της βουλευτικής του θέσης τον Ιανουάριο του 2021.

Ο "δεν κάναμε δημοψήφισμα για τις Πρέσπες,
γιατί ξέραμε ότι θα βγει αρνητικό" Κοτζιάς :


Ο "πολυταξιδεμένος" πολιτικά Κοτζιάς, ξεκίνησε από τη δεκαετία του '80 στο ΚΚΕ. Το 1989, φεύγει από το κόμμα και με άλλους παραιτημένους της ΚΝΕ ιδρύουν το ΝΑΡ (Νέο Αριστερό Ρεύμα).
Μόλις το 1996 εισέρχεται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενώ το 2012 φλερτάρει το Σύ.ΡΙ.ΖΑ, με το οποίο αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών το 2015.

Ο "Όπου φυσάει ο άνεμος πάω" Οικονόμου :


Ο Βασίλης Οικονόμου, ξεκίνησε το 1990 και μέχρι το 1996 στην ΕΦΕΕ, ενώ ήδη από το 1994 ήταν μέλος της ΠΑΣΠ, συνεχίζοντας στη νεολαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ έως και το 2000 όπου εκλέγεται βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επανεκλέγεται το εκλογικό έτος 2004. Το 2010 διαγράφεται από το κόμμα, συνιδρύει με τον Γιάννη Δημαρά το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών το οποίο διασπάται και ιδρύει τους Ελεύθερους Πολίτες, οι οποίοι έρχονται σε συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά και εκλέγεται βουλευτής το 2012.
Το 2014 ανεξαρτητοποιείται και λίγο πριν τις εκλογές του 2015 εισέρχεται στη Νέα Δημοκρατία με την οποία επανεκλέγεται.

Θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε και τους υπόλοιπους, ωστόσο νομίζω ότι αποδεικνύουμε το εξής :

Αν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί, γυρνάνε από κόμμα σε κόμμα, τι ακριβώς σταματά οποιονδήποτε πολίτη να γείρει εκεί που πιστεύει; 

Είναι λοιπόν πραγματικά γελοίο να προσπαθούν οι δημιογράφοι να συνδέσουν κινήματα που έχουν γεννηθεί τον τελευταίο καιρό, με τον εθνικό πολιτικό φορέα και ανθρωποκεντρικό οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις" και τον εκλεγμένο πρόεδρό της κύριο Αρτέμη Σώρρα.
Το αν παραιτηθέντα και διαγεγραμμένα μέλη του φορέα και οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις" εμπλέκονται στο κίνημα με το οποίο ασχολούνται τα μμε, δεν αφορά την "Ελλήνων Συνέλευσις", ούτε και τον κύριο Σώρρα, οπότε για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η εμπάθεια και η προπαγάνδα, ώστε οι τηλεθεατές Έλληνες πολίτες να συγχέουν τον δικό τους πολιτικό φορέα με κινήματα που διακινούν διάφορα έγγραφα.

Επίσης να προσθέσουμε το εξής. Εφόσον και οι δημοσιογράφοι "ταξιδεύουν" από κανάλι σε κανάλι, εξυπηρετώντας κάθε φορά τα θέλω της εκάστοτε διοίκησης, γιατί δε χαρακτηρίζονται του Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη και λοιπών; Μήπως θα έπρεπε;

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ!

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια