ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

 

Ήρθε η ώρα να ακούσεις τη φωνή μέσα σου που ουρλιάζει για το δίκαιο.
Ναι. Αυτή τη φωνή που πνίγεις και τη μετατρέπεις σε φωνές στη δουλειά σου, στους γονείς σου, στην οικογένειά σου, στους φίλους σου, σε σερβιτόρους και παντός είδους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών.

Είναι λογικό να είσαι θυμωμένος (εσύ ο άνθρωπος, όχι εσύ ο άνδρας).
Ξυπνάς στις 6 για να πας 7 στη δουλειά, να σχολάσεις 3, να φας, που για να φας θα πρέπει να έχεις μαγειρέψει (αν ζεις μόνος σου), να πας τα παιδιά σου στις υποχρεώσεις τους (αν έχεις) και να αφιερώσεις σε αυτά όσο χρόνο μπορείς (αλήθεια, πόσο μπορείς;), να κάνεις τις δικές σου υποχρεώσεις, να συμμετέχεις στις κοινωνικές σου σχέσεις, να κάνεις μπάνιο, να κοιμηθείς, να ξυπνήσεις, για να ξανά - ξυπνήσεις στις 6 και όλα αυτά για εισόδημα ως επί των πλείστων που να καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες.
Όλα αυτά φυσικά στην περίπτωση που είσαι από τους "υπέρ - τυχερούς" που δε χρειάζεται να κάνουν δύο δουλειές και να δανείζονται για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Και ενώ κυνηγάς και σε κυνηγά ο χρόνος, ζεις σε μια πολιτεία άρρωστη. Σε μια πολιτεία που δεν τη νοιάζει καν, αν ο δρόμος που περνά κάτω από το σπίτι σου και η διαδρομή που ακολουθείς για τη δουλειά σου (αν έχεις φυσικά) είναι ασφαλής για να μπορείς να συνεχίσεις να είσαι το γρανάζι σε αυτή τη ρημαδιασμένη μηχανή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην απλή καθημερινότητά σου, σε βομβαρδίζουν από παντού με επίκαιρες ειδήσεις, μόνο που στην πλειονότητά τους, είναι ψευδείς με σκοπό την παραπληροφόρησή σου. Και ναι. Πολλές φορές σε κερδίζουν.
Τώρα πια όμως αρχίζεις και ακούς λίγο πιο έντονα αυτή τη φωνή που πνίγεις μέσα σου γιατί ξέρεις. Όχι όλα. Αλλά ξέρεις πολλά και είναι αρκετά για να ουρλιάζει όλο και περισσότερο.

Έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι θυμωμένος.


Το 2014 και μετά τις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία (όχι την Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. με αφμ 0000931106),  μαζευτήκαμε πολλοί θυμωμένοι και δημιουργήσαμε τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις", ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, όπου στο άρθρο 3 του καταστατικού του, αναφέρει λεπτομερώς τους σκοπούς και το αντικείμενο δραστηριότητας και λειτουργίας του.

Όταν πληθύναμε και άλλο, δώσαμε στον Αρτέμη Σώρρα την εντολή να ιδρύσει τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις, με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4.9.2015.

Με την ιδρυτική διακήρυξη, αποκηρύξαμε όλα τα κόμματα καθώς δεν μας εκπροσωπούν ως σύνολο, καταγγείλαμε κάθε εθνικό άδικο και εγκαθιδρύσαμε τον εθνικό μας φορέα ώστε μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας της εκλογής σε εθνικό επίπεδο, να εγκαθιδρύσουμε τη δίκαιη και ίση για όλους τους πολίτες "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" της οποίας θέμελα θα είναι οι 12 αξίες και 18 αρχές που διέπουν τον άνθρωπο και 3 πολιτειακοί νόμοι που θα διασφαλίζουν την πολιτειακή ευημερία. Και η πολιτεία, δεν είναι τίποτα άλλο από το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

Με τις προγραμματικές δηλώσεις, αποτυπώσαμε γραπτώς τη δομή της πολιτείας σε κάθε νευραλγικό της τομέα, το θεσμικό συμβούλιο και τις απαραίτητες επιτροπές. Αποτυπώσαμε γραπτώς από πού θα προκύψει η χρηματοδότηση για την ορθή δόμηση της πολιτείας.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Όλα αυτά τα χρόνια, το καθεστώς με δόλιες τακτικές, πολεμά με κάθε τρόπο την "Ελλήνων Συνέλευσις" και τον εκλεγμένο πρόεδρό της, Αρτέμη Σώρρα, παραπληροφορώντας τόσο για τον οργανισμό και τον φορέα, όσο και για τον πρόεδρο.


Τον δίκασαν 2 φορές για τις ίδιες κατηγορίες (ανησυχία λαού, διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατάλυση πολιτεύματος), ενώ η πρώτη είχε τελεσιδικήσει και ήταν αμετάκλητη.
Αθωώθηκε και τις 2 φορές με αρ. απ. 67650/2013 και 107376/2017.
Μετέτρεψαν προσωπική του υπόθεση, αστικού δικαίου, σε ποινικό αδίκημα όπου και τον δίκασαν ερήμην, καταδικάζοντάς τον πρωτόδικα με εξωφρενική ποινή σε σχέση με την κατηγορία που τον βάρυνε. Η υπόθεση έκλεισε, αλλά δεν το πολυάκουσες. "Δεν το παίξαν τα κανάλια".
Τον δικάσαν με 8 κακουργηματικές κατηγορίες - μέσα σε αυτές και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - που θα τον έκλειναν ισόβια.
Τον αθωώσαν και στις 8 με αρ. απ.
5077/2019, αλλά τα κανάλια έπαιξαν ότι καταδικάστηκε για απόπειρα απάτης.
Απλά δε σε ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε στο κατηγορητήριο και ότι δεν εκδικάστηκε. Και φυσικά δε σε ενημέρωσαν ότι για την κατηγορία αυτή η υπόθεση είναι σε διαδικασία έφεσης.
Σε παραπληροφορούν με παντός είδους κόψε - ράψε για ό,τι έχει πει και έχει πράξει.

Όσο τον δίκαζαν και τον δικάζουν και τον αθώωναν και τον αθωώνουν, ενώ σε βομβαρδίζουν με παραπληροφόρηση και λοιδορία προς το πρόσωπό του, όσοι ακούσαμε το κάλεσμά του σε ένωση, συνεχίζουμε ακατάπαυστα τον αγώνα για την ολοκληρωτική ένωση των πολιτών, ώστε να αναλάβουμε οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες τη διακυβέρνηση της χώρας μας και να εγκαθιδρύσουμε την ιδανική για όλους μας πολιτεία. 

Και καθώς ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας, αλλά γινόμαστε πολλοί όσοι ανταποκριθήκαμε μέσα στα χρόνια, άρχισαν να σε βομβαρδίζουν με μίσος για εμάς τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις", για εμάς τα αδέλφια σου. Να μας διαχωρίζουν από το κοινωνικό σύνολο.
"Οι οπαδοί του Σώρρα".
Έτσι σου είπαν.
Οπότε ήταν πιο εύκολο να οικτήρεις και να χλευάζεις τον "οπαδό του", από το να συζητήσεις με τη Μαρία που την ξέρεις από το δημοτικό ή τον Αλέξανδρο που σε βοήθησε μετά το στρατό ή την κυρά Όλγα που σου άφηνε φαΐ στο πόμολο της πόρτας σου και είναι τώρα υπερήφανα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις".
Σου σχηματίσαν εικόνες για τα αδέλφια σου και χωρίς να τα γνωρίζεις καν, τα χλεύασες γιατί έτσι σου είπε η 4η εξουσία και δεν το φίλτραρες.

Εμείς τα αδέλφια σου όμως δε δώσαμε αξία στα άδικα ψευδή λόγια τους με το να χαθούμε και να σωπάσουμε.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ φωνάζουμε τα ίδια ακριβώς πράγματα από το 2015 και δεν έχουμε κουνήσει ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο εκλεγμένος πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας, εκατοστό από τις θέσεις μας.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ με το πρόσωπό μας και τα ονοματεπώνυμά μας, συνεχίζουμε να πολεμάμε για τη δίκαιη ενημέρωση παρά τον πολυδιάστατο πόλεμο του καθεστώτος.

Εμάς τα αδέλφια σου που μας χλευάζουν κάθε τρεις και λίγο στα συστημικά μ.μ.ε, δεν μας έδωσαν ποτέ λόγο να μιλήσουμε για όσα μας χρεώνουν.
Δεν το βάλαμε κάτω όμως και δημιουργήσαμε τα κανάλια και τα ραδιόφωνα των οργανισμών μας. Εμείς "οι αμόρφωτοι ψεκασμένοι οπαδοί του Σώρρα", μάθαμε ό,τι είναι αναγκαίο για να μπορεί να ακουστεί η φωνή μας που τόσο μανιασμένα προσπαθούνε να φιμώσουν.
Δεν το βάλαμε κάτω και μάθαμε να δημιουργούμε blogs για ενημερώνουμε τους πολίτες για όσα το καθεστώς επιμελώς κρύβει.
Δεν το βάλαμε κάτω και αλλάζουμε,εξελίσσουμε και ανελίσσουμε τους εαυτούς μας, για να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην πολιτεία μας.
 
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.
ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Είδαμε τα κόμματά τους δεκαετίες ολόκληρες να καταστρέφουν γενιά τη γενιά - οι ίδιες φατρίες - κάθε νευραλγικό τομέα της πολιτείας. Να διαφθείρουν σχεδόν όλους τους θεσμούς. Να εξαγοράζουν τη δικαιοσύνη και τα μέσα ενημέρωσης.
1 φορά στα 4 χρόνια, μας εξαγγέλουν τι θα πράξουν στη διακυβέρνησή τους. Και επί 4 χρόνια βιάζουν τις ζωές μας, όχι απλά μη εκτελώντας αυτά που έταζαν προεκλογικά, αλλά νομοθετώντας ακόμα και κατά της ίδιας της ύπαρξής μας, παραβιάζοντας συνταγματικά δικαιώματα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι σκοπό έχουν την πλήρη εξαθλίωσή μας ως ανθρώπινες υπάρξεις.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΣΟΥ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ, ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ.

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια