ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.GR ΣΙΓΟΥΡΑ. ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.GR ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε από τις μανιασμένες κινήσεις του καθεστώτος, μάλλον πλησιάζουν εκλογές και τα συστημικά μέσα έχουν αναλάβει το κλασικό έργο της παραπλάνησης και παραπληροφόρησης του κοινού, ανάλογα με το από πού χρηματίζονται. Και ο αναγνώστης.gr (reader.gr) (αρ. κατάταξης 752) αποδεικνύει ότι ανήκει και αυτός όπως και οι ... δημοσιογράφοι (;), αρθρογράφοι (;), τέλος πάντων οι παραμυθάδες του, στην κλίκα των συστημικών μ.μ.ε που προφανώς και έχουν αποδεδειγμένα επιχορηγηθεί για την εκστρατεία covid, οπότε μπορούμε να υποθέτουμε ότι όλο και από κάποιο κόμμα επιχορηγούνται επιπλέον.

Φυσικά ο αναγνώστης.gr προστατεύει τους παραμυθάδες του και έτσι τα ανυπόγραφα άρθρα του μπορούν να περιέχουν πληθώρα ψεμάτων και αναπόδεικτων κατηγοριών, αλλά δεν ξέρεις ποιον να πεις ψεύτη από όλη την ομάδα του.

Ας αποδομήσουμε λοιπόν κάποιες από τις "πληροφορίες" από ένα χαρακτηριστικό κείμενό του, που κυκλοφόρησε στις 19.10.2021.

Αναφέρει λοιπόν το ανυπόγραφο (λογικό, μάλλον θα ντρέπεται αυτός που το έγραψε) "άρθρο" :

"Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι και η ρητορική που χρησιμοποιείται – ιδίως από τα μέλη της «φάμπρικας των εξωδίκων» - παραπέμπει στον πάλαι ποτέ αυτόκλητο σωτήρα του έθνους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι σε μεγάλο βαθμό είναι τα ίδια άτομα που είχαν στήσει ανάλογη «φάμπρικα εξωδίκων», με την οποία τότε ζητούσαν να αποπληρωθεί το χρέος, αλλά και λογαριασμοί κοινής ωφέλειας πολιτών και χρέη προς εφορίες και τράπεζες από το δήθεν καταπίστευμα των 600 δισ. που είχε καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην «κυρίαρχη ελληνική Δημοκρατία». Πρόκειται για άτομα που παρουσιάζονται ως «πολέμιοι του συστήματος που καταπιέζει του Έλληνες», ταυτόχρονα όμως επιχειρούν να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από τα περιβόητα δικόγραφα, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια, την ημιμάθεια και την «κόπωση» μερίδας πολιτών."

Κύριε (;) ή κυρία (;) που πληκτρολογήσατε αυτά τα αίσχη, ας ξεκινήσουμε από το εξής.
Ουδέποτε ο κύριος Σώρρας, εκλεγμένος πρόεδρος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" δεν δήλωσε "σωτήρας". Άρα το "αυτόκλητος" περιττεύει.
"Σωτήρα" τον βάπτισε η κλίκα σας και η "Εταιρεία Ευεργετών Ελλάδος", η οποία τον ΒΡΑΒΕΥΣΕ στην αίθουσα ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ στην οδό Αμαλίας 8, στις 2/10/2012.


Κατανοούμε ότι ως αναγνώστης.gr δεν κάνατε τη δημοσιογραφική έρευνα που οφείλατε (μιας και γράφετε για τον κύριο Σώρρα) για να γνωρίζετε για τη βράβευσή του.

Πάμε στην "φάμπρικα των εξωδίκων". Καταρχάς να σας ενημερώσουμε για να γνωρίζετε. "Εξώδικη" είναι η διαδικασία την εντολής. Το έγγραφο λέγεται "εντολή αποπληρωμής".
Ο κύριος Σώρρας, έχει δύο (2) δικαστικές αποφάσεις για αθώωση στις κατηγορίες διασποράς ψευδών ειδήσεων, ανησυχίας λαού και κατάλυσης πολιτεύματος με αρ. απ. 67650/2013 και 107376/2017.
Εσείς ανώνυμε "αρθρογράφε" πόσες φορές δικαστήκατε και ΑΘΩΩΘΗΚΑΤΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων;
Το "δήθεν καταπίστευμα" φέρει 25 αποδείξεις της ύπαρξής του. Εσείς δεν έχετε καν ονοματεπώνυμο.

"...με την οποία τότε ζητούσαν να αποπληρωθεί".
Αγαπητέ αναγνώστη.gr το "τότε" δεν είναι "τότε". Είναι "από τότε". Διαρκώς, κατατίθενται εντολές αποπληρωμής μέσω εξώδικης διαδικασίας για
λογαριασμούς κοινής ωφέλειας πολιτών και χρέη προς εφορίες και τράπεζες. Αλλά και αυτή την πληροφορία, θα την ήξερε ένας δημοσιογράφος που ερευνά πριν γράψει δημόσιο κείμενο και όχι ένας "αναγνώστης".

"
ταυτόχρονα όμως επιχειρούν να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από τα περιβόητα δικόγραφα".
Ευελπιστούμε να καταλαβαίνετε ότι για την εν λόγω κατηγορία σας, περιμένουμε να δούμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, καθώς είναι εκτός των άλλων και προσβολή της προσωπικότητας χιλιάδων μελών της "Ελλήνων Συνέλευσις" που έχουν δηλώσει την κυριαρχία τους με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και όχι ως φαντάσματα όπως η "δημοσιογραφική" σας ομάδα.

"
εκμεταλλευόμενοι την άγνοια, την ημιμάθεια και την «κόπωση» μερίδας πολιτών."
Αυτά αγαπητέ αναγνώστη.gr τα εκμεταλλεύεστε εσείς και η καλοπληρωμένη, πειθήνια 4η εξουσία στην οποία για ένα ξεροκόμματο και σε βάρος της ίδιας σας της πολιτείας, συμμετέχετε.

Όσο δε για την αποτυχημένη προσπάθειά σας να συνδέσετε τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" με αντιεμβολιαστικά κινήματα και την ακροδεξιά, αν ήσασταν δημοσιογράφοι, θα είχατε ρωτήσει τον εκπρόσωπο τύπου της "Ελλήνων Συνέλευσις" και δεν θα βγάζατε αυθαίρετα συμπεράσματα για τη θέση της Ε.ΣΥ για τα εμβόλια. Να σε ενημερώσουμε αγαπητέ αναγνώστη.gr ότι η θέση της Ε.ΣΥ. σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τον οποιονδήποτε πολίτη, είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούλησή του. Επιπρόσθετα να σε ενημερώσουμε ότι η Ε.ΣΥ. τηρεί τα μέτρα που έχουν παρθεί για την πανδημία του Covid 19.
Και εάν ήσασταν δημοσιογράφοι και είχατε διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις, θα γνωρίζατε ότι η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εθνικός πολιτικός φορέας και δεν έχει κομματική γραμμή για να την χαρακτηρίζετε ψευδώς ως ακροδεξιό κόμμα (μάλλον αναγιγνώσκετε και το "έγκυρο" wikipedia. Μήπως γράφετε και σε αυτό;), αλλά φέρει το σύνολο των πολιτών χωρίς κόμμα, χωρίς
δόγμα, χωρίς χρώμα.

Θα προσκαλούσαμε και εσάς να συμμετάσχετε στον τεράστιο αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας μας, αλλά αφενός δεν ξέρουμε σε ποιο όνομα να στείλουμε την πρόσκληση, αφετέρου καταλαβαίνουμε ότι προτιμάτε να μη χάσετε τη δουλίτσα σας.

Είμαστε διαθέσιμοι να δεχθούμε την πλήρη και δημόσια επανόρθωσή σας, αν και δεν περιμένουμε να αναλάβει ευθύνη κάποιος για ένα ανυπόγραφο ψευδές κείμενο.


Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια