ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, αλλά η μαϊμού συνεχίζει το show.

Δεν έχουμε κουραστεί να μιλάμε με αποδείξεις. Δεν έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, γιατί βιώνουμε στο πετσί μας την παραπληροφόρηση και τη χρυσή εποχή του δόλου και του ψέματος.
Το θέμα είναι συμπολίτη και συνάνθρωπε, εσύ δεν έχεις κουραστεί να μην ψάχνεις και να καταπίνεις αμάσητα ό,τι σου σερβίρουν;

Τα ανθελληνικά hoaxes που έχουν αναλάβει την εργολαβία για αυτό το έγκλημα, παραπληροφορούν παντοιοτρόπως, ακόμη και για την ίδια τους την ύπαρξη ως "ομάδα ελέγχου γεγονότων" για πάσης φύσεως θέματα, ακόμη και κρίσης και κατάκρισης επιστημονικών εφευρέσεων ή το επιστημονικό έργο αναγνωρισμένων επιστημόνων
, γεγονός το οποίο τους οδήγησε σε νομικούς μπελάδες.
Αλλά ακόμη και τα αποδεικτικά κατά της παραπληροφόρησης που παράγει η εν λόγω "ενημερωτική" ομάδα, δεν είναι ικανά σε ένα κράτος αδίκου, να σταματήσουν το "θεάρεστο" έργο τους.

Το μεγαλείο της παραπληροφόρησης βέβαια, δεν κατέχει κατά αποκλειστικότητα η ομάδα αυτή, αλλά σχεδόν το σύνολο της σημερινής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, κάτι το οποίο το blog μας αναδεικνύει τακτικά και μπορείτε να αναγνώσετε προηγούμενα άρθρα - απαντήσεις μας προς "ειδησεογραφικά" site που παραπληροφορούν καθημερινά τους πολίτες.

Γνωρίζαμε κάποτε, πως όλοι είναι αθώοι έως αποδείξεως του εναντίον. Ωστόσο όσες φορές και αν αθώωσαν και θα ξανά αθωώσουν, τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, Πρόεδρο του εθνικού πολιτικού φορέα και παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", για τις κατηγορίες ανησυχίας λαού, κατάλυσης πολιτεύματος και ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, οι αρχιψεύτες της 4ης εξουσίας που είναι οι ίδιοι που διασπείρουν τις ψευδείς ειδήσεις, θα συνεχίζουν το ακριβά πληρωμένο παραμυθάκι τους, ώστε να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τους Έλληνες πολίτες να ενωθούν με τα αδέλφια τους στον δικό τους οργανισμό και μέσω της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας να πάρουν οι ίδιοι τη διαχείριση της πατρίδας μας.

Όσον αφορά τις αποφάσεις των δικών που έχουν πραγματοποιηθεί σε βάρος του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, έχουμε αναφερθεί σε πληθώρα άρθρων μας (ενδεικτικά), ωστόσο θα σημειώσουμε ξανά τους αριθμούς των αποφάσεων για όσους επιθυμούν να το ερευνήσουν περισσότερο ταχύτερα. 67650/2013, 107376/2017 και 5077/2019 με την οποία αθωώθηκε στις 8 κακουργηματικές κατηγορίες του κατηγορητηρίου και καταδικάστηκε για 9η επιπρόσθετη κατηγορία η οποία δεν εκδικάστηκε, αλλά κρίθηκε κατά συνείδηση της εισαγγελίας και η οποία βρίσκεται σε έφεση. Να σημειώσουμε ότι μέσα στις κατηγορίες της τελευταίας δίκης ήταν και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, από την οποία αθωώθηκε πανηγυρικά.

Ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, από την πρώτη του εμφάνιση ακόμη, συνεχίζει να υποστηρίζει τις ίδιες θέσεις με κύρια τη διαχείριση της Ελλάδος από τους ίδιους τους Έλληνες και την εγκαθίδρυση της δίκαιης προς όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κόμματος, δόγματος και χρώματος, "Ελλήνων Πολιτεία".
Παρά τις όποιες κατηγορίες κατηγορητηρίων (από τις οποίες αθωώθηκε, πλην της μιας που βρίσκεται σε έφεση, σε αρκετές από αυτές αθωώθηκε 2 φορές), την άδικη φυλάκισή του και τη χρόνια διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του ονόματός του, συνεχίζει με τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" να πολεμά υπέρ δικαίου, ελευθερίας, ισότητας, υγείας, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Η "Ελλήνων Συνέλευσις", σύσσωμη, συνεχίζει να αναδεικνύει τον πιστοποιημένο πλούτο των Ελλήνων, έχοντας ενημερώσει παγκόσμιους θεσμούς, συμπεριλαμβάνοντας τα χρηματοοικονομικά εργαλεία από τα οποία θα δομηθεί η πολιτεία στις προγραμματικές της δηλώσεις, οι οποίες μαζί με την ιδρυτική διακήρυξη είναι κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο με αρ.πρ. 6199/4.9.2015.
Είναι καιρός να αντιληφθούμε πια τη σοβαρότητα του εν λόγω θέματος, παρά τα χρόνια ψεύδη των καθεστωτικών μ.μ.ε - καθώς όλα έχουν καταπέσει μέσω αποδεικτικής διεργασίας - και να κατανοήσουμε πως ένα επίσημο έγγραφο κατατεθειμένο στην ανώτατη δικαστική αρχή του κράτους, το οποίο μάλιστα αφορά προγραμματικές δηλώσεις εθνικού πολιτικού φορέα, δεν είναι η συνταγή της κυρά Μαρίας που παίζει με τις αναλογίες στα υλικά. Ούτε και φυσικά αν η κυρία Μαρία κατέθετε τη συνταγή της στον Άρειο Πάγο, θα γινόταν δεκτή.
Μιλάμε για μια πολιτική - νομικά - δέσμευση απέναντι στους Έλληνες πολίτες, ότι με διακυβέρνηση του εθνικού πολιτικού φορέα θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμά του.
Αν είναι δυνατόν λοιπόν, το ανώτατο δικαστήριο να δεχτεί και να εγκρίνει ως νόμιμο ένα έγγραφο που επικαλείται οικονομικό πλούτο των πολιτών και αυτό να αποτελεί ψευδή πληροφορία.

Τα ανθελληνικά hoaxes ωστόσο, έχουν ανακηρύξει ως σερίφηδες του διαδικτύου με την κλασική μέθοδο της παραπληροφόρησης, ψευδή τα υπερόπλα των Ελλήνων, αναπόδεικτα εννοείται, στην ουσία προσβάλλοντας ακόμη και τους ίδιους τους θεσμούς του κράτους, καθώς έχουν δικάσει και ΑΘΩΩΣΕΙ δύο (2) φορές τον κύριο Αρτέμη Σώρρα για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
Οι επικλήσεις τους για ανυπαρξία των 600 δις δολλαρίων, για "ψεύτικες υπογραφές και καταπιστευματικούς λογαριασμούς", ότι η αξία των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής είναι μηδενική, αν και καταπέφτουν από μόνες τους μετά τις αθωώσεις του κυρίου Σώρρα, είναι πραγματικά άξιες λογοτεχνικού βραβείου αντεπιστημονικής φαντασίας, καθώς αφενός όσον αφορά τα 600 δις στην αθωωτική απόφαση 67650/2013 στη σελίδα 16, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο κύριος Σώρρας, δυνάμει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού 600.000.000.000 (εξακοσίων δισεκατομμυρίων) δολαρίων... Την απόδειξη αυτή ήρθε να ενισχύσει και η ΔΕΥΤΕΡΗ αθωωτική απόφαση των ίδιων κατηγοριών 107376/2017 (που διενεργήθηκε μετά τη δίκη "αναίρεσης υπέρ του νόμου" που διέταξε ο τότε υπουργός δικαιοσύνης, Κοντονής που αυτομάτως κατέπεσε).



Για τις δήθεν ψευδείς υπογραφές των θεσμών και ανύπαρκτων καταπιστευματικών λογαριασμών, απλά θα πούμε ότι αν από το 2015 ανοίγουν καθημερινά οργανισμοί "Ελλήνων Συνέλευσις" που φέρουν στις βιτρίνες τους υπογραφές θεσμών και οι οποίοι για να ανοίξουν καταθέτουν στο πρωτοδικείο τα καταστατικά τους, έχουμε αθωωθεί για την κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης και συνεχίζουν να μας αφήνουν να "παραπληροφορούμε τους πολίτες" ανοίγοντας όλο και περισσότερα γραφεία, μάλλον τα ανθελληνικά hoaxes πρέπει να ερευνήσουν το θέμα και να επιρρίψουν τις ευθύνες στις δικαστικές αρχές. Αλλά... για να έκαναν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είχαν ήθος και αποδείξεις των κατηγοριών, κάτι που από την παραπληροφόρηση της σελίδας τους, αποδεικνύεται ότι δεν έχουν.

Όσο δε για τη "μηδενική αξία" των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, να ενημερώσουμε τους αυτόκλητους "δημοσιογράφους" των ανθελληνικών hoaxes για την απόφαση 6341/2012 στην οποία στη σελίδα 9 αναφέρει ότι : "Ο πρώτος των αιτούντων (ο κύριος Σώρρας) είναι κύριος δυνάμει κληρονομικής διαδοχής 28 κοινών ανώνυμων μετοχών, όπως αυτές εξειδικεύονται, της συγχωνευθείσας εταιρείας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ", οι οποίες λόγω της ακύρωσής τους κατά τη διαδικασία της ανωτέρω συγχώνευσης, έχουν καταστεί χρεωστικά ομόλογα." (Αποτίμηση μετοχών)
Επίσης να τους ενημερώσουμε για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που διεπράχθη σχετικά και υπογράφεται από τον τότε υπουργό οικονομικών, κύριο Σαχινίδη, έπειτα από επερώτηση του τότε βουλευτή κυρίου Τζηκαλάγια.

Καθώς κάθε ψεύδος των καθεστωτικών μ.μ.ε σχετικά με τον κύριο Σώρρα, έχει καταπέσει, η επίθεσή τους στρέφεται και στον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", στοχοποιώντας τα μέλη του, προσβάλλοντας κάθε ανθρώπινη αξία με ακραία, χυδαία ψεύδη, αλλοιώνοντας τις πραγματικές θέσεις του φορέα που φέρει όλους τους Έλληνες πολίτες αδιακρίτως και των μελών του και αποδίδοντας αναπόδεικτα ακραίους χαρακτηρισμούς, βαπτίζοντάς τον ακροδεξιό κόμμα ενώ είναι πολιτικός φορέας χωρίς κομματική γραμμή και έχοντας αποκηρύξει τα κόμματα, αντιεμβολιαστικό κίνημα και αρνητές ενώ το μόνο που υποστηρίζει είναι η ελευθερία βούλησης και το κοινό δίκαιο, τηρώντας τα κυβερνητικά μέτρα κατά της πανδημίας του Covid 19 και γενικά ό,τι βολεύει την επικαιρότητα για να αποτρέψουν τους πολίτες να συμμετέχουν στον ιερότερο αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας μας και των ανθρώπων απανταχού της Γαίας.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι από άτομα όπως αυτά που αποτελούν τη "δημοσιογραφική ομάδα" των ανθελληνικών hoaxes, δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την παραπληροφόρηση των πολιτών, ακόμη και όσον αφορά την παρανομία της ύπαρξης της Βουλής, καθώς δεν υπάρχει φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως που να συστήνει τη συγκρότηση της Βουλής σε σώμα, παρόλα αυτά με τη λήξη των 4ετιών διαλύονται από σώμα.
Η επίκλησή τους ότι 
"Ο προσωρινός Πρόεδρος, αμέσως μόλις κηρυχθεί η έναρξη των εργασιών της πρώτης συνεδρίασης της βουλευτικής περιόδου, ανακοινώνει στη Βουλή τον κατάλογο των Βουλευτών που ανακηρύχθηκαν σύμφωνα με το νόμο. Ο κατάλογος αυτός καταχωρίζεται στα Πρακτικά και ενημερώνεται." από την παράγραφο 1 του άρθρου 3 του κανονισμού της Βουλής, δεν είναι απόλυτα σαφής καθώς δεν μας αναφέρουν από ποιον ακριβώς ανακηρύχθηκαν σύμφωνα με το νόμο; Τα εκλογικά αποτελέσματα συνηθίσαμε να τα λαμβάνουμε από τη singular logic ελάχιστο χρόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή δεν έχει γίνει ακόμα η καταμέτρηση, ούτε και έχουν αποδοθεί τα αποτελέσματα στα πρωτοδικεία για να βγει επίσημη ανακοίνωσή τους. Είναι ιδιαίτερα εύκολο σε μια χώρα στην οποία οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται πια να είναι στην εφορευτική επιτροπή, ούτε και να ελέγχουν τη νομιμότητα των εκλογών ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, να δέχονται οποιοδήποτε αποτέλεσμα ακούσουν. Ωστόσο, με κάποιον μαγικό τρόπο κατά τα ανθελληνικά hoaxes ανακηρύσσονται βουλευτές από κάπου και ο προσωρινός Πρόεδρος τους ανακοινώνει στη Βουλή και τσουπ, είναι νόμιμοι και με ασυλία.  Το Φ.Ε.Κ συγκρότησης της Βουλής σε σώμα (αν υπήρχε) θα έπρεπε να ανακοινώνει το όνομα του Βουλευτή, πόσες ψήφους πήρε και την περιφέρειά του, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στην αναγνώρισή του ως εκλεγμένο αντιπρόσωπο των πολιτών και να νομιμοποιείται με αυτό η θέση του στο κοινοβούλιο.

Ένα τελευταίο μήνυμα για τους αυτόκλητους "δημοσιογράφους" των ανθελληνικών hoaxes.
Οι πολίτες πια ξέρουν τι είστε, τι εκπροσωπείτε και τι εντολές εκτελείτε και όλο και περισσότεροι καθημερινά, αναγνωρίζουν ότι από όλα τα άρθρα που γράφετε το 90% είναι ψεύδη. Συνεχίστε να είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας, λειτουργεί πολύ δίκαια υπέρ του κυρίου Σώρρα και του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις".

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Υ.Γ. Λυπούμαστε για την επαναλαμβανόμενη χρήση των λέξεων "ψέμα, ψεύδη", αλλά δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άλλες από αυτές για να χαρακτηρίσουν επακριβώς τις ενέργειες των προαναφερθέντων.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια