ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Την υγειά μας να έχουμε".


Σχεδόν σε κάθε δυσκολία της ζωής μας, πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος που η απάντησή του για οτιδήποτε του πούμε είναι "την υγειά μας να έχουμε".
Μάλιστα τη φράση τη διακρίνουν και υποκατηγορίες, όπως "δε βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε", "τι να κάνεις, την υγειά μας να έχουμε", "έχει ο θεός, την υγειά μας να έχουμε".

Αν μας διακρίνει κάτι ακόμα, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, ως λαό, είναι ότι στον χαιρετισμό μας, αλλά και στις ευχές μας, ακόμη και στο τσούγκρισμα ποτηριών, χρησιμοποιούμε τη λέξη "υγεία" ή το καθιερωμένο πλέον "γειά".

Η σχέση του έθνους μας με την Υγεία, κρατά από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι προγονική.  Λατρευόταν ως θεότητα η κόρη του Ασκληπιού και της Ηπιόνης, προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής.

Ωστόσο ως άνθρωποι, χρόνο το χρόνο, καταστρέφουμε το περιβάλλον που μας παρέχει όλα τα εφόδια για να είμαστε υγιείς. Και χρόνο το χρόνο, βλέπουμε και οργανωμένα σχέδια που αποσκοπούν στην πλήρη κατάπτωση της υγείας μας.

Τα έτη 2020 και 2021, που από τη γέννα τους ονομάστηκαν "τα χρόνια του κορωνοϊού" και δεν γνωρίζουμε πότε αυτά "τα χρόνια" θα λήξουν, είναι απόδειξη.
Το αστείο αλλά και τραγικό, είναι ότι μέσα σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια - όπως συνεχίζουν και μας λένε -
όπου ένας ιός είναι θανατηφόρος για την ανθρωπότητα - όπως συνεχίζουν και μας λένε - αντί να βλέπουμε ένα κράτος να διαθέτει πόρους για τη νοσηλεία και την περίθαλψη, για την πρόληψη και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, βλέπουμε ένα κράτος δικτάτορα που κάθε άλλο παρά την υγεία μας θέλει.

Από το να λέμε όμως τι ΔΕΝ έκανε το κράτος, ας δούμε ΤΙ έκανε μέσα σε αυτά τα έτη που ο τομέας της υγείας στην Ελλάδα, θίχτηκε περισσότερο από ποτέ.

  1. Χρηματοδότησε περί τα 40.000.000 ευρώ τα Μέσα Μαζικής Εξ...νημέρωσης, για την πραγμάτωση της καμπάνιας "μένουμε σπίτι", της "ραντεβού για το εμβόλιο" και της γενικής (υπερ-παρά)πληροφόρησης σε σχέση με τις εξελίξεις που αφορούν τον ιο. 
  2. Κάλεσε σε εθελοντισμό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις ανάγκες των νοσοκομείων, λόγω αυξημένης (;) κίνησης πολιτών - ασθενών. 
  3. Κάλεσε σε χειροκρότημα των πολιτών από τα μπαλκόνια τους, συγκεκριμένη ώρα, ώστε συμβολικά να πληρώσουν τον κόπο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
  4. Έβγαλε στο κοινό εμβόλια των οποίων οι κλινικές δοκιμές, ολοκληρώνονται το 2023. 
  5. Έβαλε μάσκα σε παιδιά των ηλικιών 4 και άνω για λόγους "εκπαίδευσης". 
  6. Έκρινε απαγορευμένα τα παιχνίδια με μπάλα και της συλλογικής άθλησης. 
  7. Έκλεισε ολόκληρη τη χώρα για 500 κρούσματα. 
  8. Άνοιξε στο καταχείμωνο τα σχολεία, με τα παράθυρα των αιθουσών ανοιχτά καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, με τις απαραίτητες αποστάσεις, την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την προτροπή σε .... κουβέρτα. 
  9. Απαγόρεψε τη νυχτερινή κυκλοφορία. 
  10. Απαγόρεψε τις συναθροίσεις, ενόσω μετρό και λεωφορεία είναι αποπνικτικά γεμάτα. 
  11. Έκλεισε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα. (Εκμεταλλεύτηκε το διάστημα για την καταστροφή του Ιερού Βράχου).
  12. Είχε διορίσει για Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου -χωρίς διαγωνισμό - τον Δημήτρη Λιγνάδη (όλοι ξέρουμε πώς πήγε αυτό). 
  13. Επέβαλε πρόστιμα υπέρογκου ποσού (τα οποία και συνεχίζει να παραλαμβάνει). 
  14. Τοποθέτησε σε διοικητικές θέσεις νοσοκομείων, άτομα ακατάλληλα και άσχετα με τον χώρο. 
  15. Μετέφερε στην επικράτεια, χιλιάδες αλλοδαπούς, ενόσω υπάρχει η επιδημική κρίση. 
  16. Πρότεινε και έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 
  17. Έθεσε ως μέτρο το εβδομαδιαίο υποχρεωτικό self test σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό, απαγορεύοντας την παρακολούθηση της τηλε-εκπαίδευσης από μαθητές που αρνούνται να το παράσχουν. 
  18. Κινείται προς πάσα κατεύθυνση η οποία πρόκειται να σιγουρέψει, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων πολιτών, θα εμβολιαστεί είτε το θέλει, είτε όχι. 
  19. Ανέβασε την τιμή του πετρελαίου δύο ημέρες πριν τον μεγάλο παγετό.
  20. Έκανε κατάχρηση εξουσίας, απαιτώντας από Έλληνες αστυνομικούς να γράφουν πολλά πρόστιμα. 

Στην πρώτη ανάγνωση, θα νομίζει κανείς πως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι.
Και όμως φίλε αναγνώστη. Ξαναδιάβασε από το 1 έως το 20 και θα δεις ότι όλα όσα σου ανάφερα και πόσα παραπάνω, είναι άμεσα συνδεδεμένα με το προς συζήτησιν θέμα, της ΥΓΕΙΑΣ.

Αυτή η πολύ μικρή λίστα που διάβασες, είναι πεπραγμένα της κυβέρνησης (ήτοι του Κράτους), εν καιρώ παγκόσμιας επιδημιολογικής κρίσης. 

Όταν έκλεισε την αγορά, χτύπησε την ψυχική υγεία κάθε μαγαζάτορα, κάθε υπαλλήλου, κάθε μεροκαματιάρη. Στην πορεία χτύπησε και τη σωματική του υγεία καθώς στράφηκε σε σκουπιδοτροφή.
Όταν έβγαλε τα εμβόλια στο κοινό, έπαιξε κορώνα - γράμματα την υγεία και τις ζωές συμπολιτών μας, συνανθρώπων μας.
Όταν κάλεσε σε εθελοντισμό και σε παλαμάκια, εξευτέλισε ολόκληρο τον ιατρικό κόσμο.
Όταν έβαλε μάσκα στα τετράχρονα, λόγω "εκπαίδευσης", εννοούσε εκ πρώτης ότι η μάσκα ήρθε για να μείνει και υπονοούσε (γνώμη μου) να μαθαίνουν από μικρά να περιορίζονται κατά τις προσταγές του κράτους, παράλογες και μη.
Όταν άνοιξε τα σχολεία μέσα στην παγωνιά με ανοιχτά παράθυρα στις αίθουσες, χτύπησε το ανοσοποιητικό των παιδιών. Όταν τα παιχνίδια, χτύπησε την ψυχολογία και τον ψυχισμό τους.
Όταν απαγόρευσε τη νυχτερινή κυκλοφορία, χτύπησε τη διάθεση (ήτοι και πάλι την ψυχολογία), όλων των νεαρών ατόμων. Ψέματα. Ολονών μας. Γιατί μπορεί να μη βγαίνω κάθε μέρα, αλλά παρά πήγε αυτό το πράγμα και για εμένα.
Όταν απαγόρευσε τις συναθροίσεις, ενόσω μετρό και λεωφορεία ήταν υπερπλήρη, χτύπησε τη νοημοσύνη μας. Έπληξε την υγιή κοινωνική ζωή μας, η οποία θα μπορούσε να υπάρχει με όλα τα μέτρα προστασίας, αλλά προτιμήθηκε η χουντική απαγόρευση.
Όταν έκλεισε μουσεία, θέατρα, κινηματογράφους, αρχαιολογικούς χώρους, έπληξε και πάλι την ψυχική υγεία.
Όταν είχε διορισμένο τον Λιγνάδη, ενώ ήδη από χρόνια επικρατούσαν στο χώρο υπόνοιες για εγκληματικές του πράξεις, προσέβαλε την παιδεία και άρρηκτα την ψυχική, νοητική και σωματική μας υγεία.
Όταν επέβαλε υπέρογκα πρόστιμα στον ήδη πληγμένο μεροκαματιάρη, χτύπησε και την ψυχή και το σώμα του.
Όταν τοποθέτησε ΑΣΧΕΤΟΥΣ στις διοικήσεις νοσοκομείων, έπληξε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.
Όταν μετέφερε επήλυδες μέσα στην επικράτεια, ενώ δεν υπήρχε διαβεβαίωση για την ιατρική τους κατάσταση, όταν τους έδινε 12 ώρες να κάνουν ό,τι θέλουν και να πάνε όπου θέλουν σε ομάδες έως και 9 ατόμων, την ώρα που αυτά ήταν απαγορευμένα για τον Έλληνα, χτύπησε τη νοητική και την ψυχική μας υγεία και πάρα πολύ πιθανά ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.
Όταν πρότεινε και προτίθεται να εφαρμόσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, πλήγει την ελευθερία μας από την οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη η υγεία μας!
Όταν έθεσε ως μέτρο το υποχρεωτικό self test και απαγόρεψε τη συμμετοχή όσων δεν το κάνουν, έπληξε την παιδεία, την ελευθερία, αλλά και την ψυχική και νοητική υγεία των παιδιών.
Όταν κινείται με το στόχο και σκοπό να υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο, πλήγει την ελευθερία μας, την σωματική και ψυχική υγεία μας.
Όταν ανέβασε την τιμή του πετρελαίου σε μια κοινωνία στην οποία οι περισσότεροι δεν εργάζονται αυτό το διάστημα, έπληξε άμεσα και τη σωματική και την ψυχική υγεία μας.
Όταν έκανε την κατάχρηση εξουσίας και υποχρέωσε τους Έλληνες αστυνομικούς να γράφουν πρόστιμα, αλλά και να κάνουν χρήση βίας κατά των πολιτών, έπληξε αφενός την ψυχική και σωματική υγεία αστυνομικών που έκαναν το "καθήκον" τους, έπληξε τη σωματική υγεία των μπάτσων (don't really care...anywho...), έπληξε τη σωματική, την ψυχική, τη νοητική υγεία των πολιτών.

Οπότε όσο και να εύχεσαι και να λες "την υγειά μας να έχουμε", την ΥΓΕΙΑ μας, δεν την έχουμε.

Μέσα σε αυτά τα "χρόνια του κορονοϊού", υπάρχει μια φωνή που σε καλεί διαρκώς, αδελφέ μου.
Σε καλεί να ανοίξεις τα μάτια, να τεντώσεις τα αυτιά σου και να πάρεις θέση.
Αυτή η φωνή, είναι τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις", που σε καλούν σε ένωση για να φτιάξουμε την υγεία μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Στην Ελλήνων Πολιτεία, η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός της τομέας.
Οι νοσοκομειακές εγκαταστάσεις θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής του εκεί.
Θα είναι πλήρεις με όλο το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο, που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων, τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα.
Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Πολιτεία.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι, θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Σου ακούγεται υπέροχο, αλλά μακρινό ως και ακατόρθωτο;

Δεν είναι. Είναι η αυριανή μας Πολιτεία.

ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"


ΠΗΓΗ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια