ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ… ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ".



Τελικά τι χωρίζει τους ανθρώπους; Ποιος και γιατί;
Μας χωρίζουν τα κόμματα (ιδεολογίες), τα δόγματα (θρησκείες) και τα χρώματα (τα ταξικά χρώματα της τσέπης).

Αυτή τη φορά όμως θα αναφερθώ στις ιδεολογίες. Ή για να το πω δικαιότερα σε ΜΙΑ ιδεολογία. Η οποία βέβαια έχει πολλά παρακλάδια.
Η δήθεν «αναρχία».
Όχι, όχι. Δεν αναφέρομαι στην αναρχία. Δεν αναφέρομαι στον πραγματικό αναρχικό που θέλει την αυτοδιοίκηση στη γειτονιά του με άμεση δημοκρατία. Γιατί αυτός, είναι όντως αναρχικός. Δεν αναφέρομαι καν στον αναρχικό που επιλέγει να φύγει από τα αστικά κέντρα και να γυρίσει στη φύση όπου θα σπέρνει τη γη του και θα καλύπτει την τροφή του για να μην είναι υπόλογος των αρχών του κράτους.
Αναφέρομαι σε αυτούς τους δήθεν. Σε αυτά τα πλάσματα που δεν έχουν αρχές. Όχι δεν θέλουν αρχές αυτοδιοίκησης. Σε αυτά τα πλάσματα αναφέρομαι.

Σε αυτούς που τρομοκρατούν, εκφοβίζουν με μηνύματα σε τοίχους με ακραία αντιανθρώπινα μηνύματα. Με απειλές κατά της ζωής.
Σε αυτούς που είναι «πιο ελεύθεροι» από εσένα. Που όσο καίνε την Αθήνα και δε θα πρέπει να μιλήσεις, θα σου σπάνε την εικόνα που κουβαλούσες, γιατί δεν έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις όπου θέλεις και να μας το τρίβεις στη μούρη μέσα σε δημόσιο δρόμο.

Σε αυτούς που μπορούν να βάλλουν κατά της ζωής σου και να το δηλώνουν στο

site indymedia ως μεγάλη νίκη του «αγώνα!» και να μην υποστούν καμία συνέπεια. Να μη κινηθεί καμία διαδικασία της πολιτείας, ώστε να βρει ποιος ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό σε βάρος σου χτύπημα.

Αυτούς που κάποιους, φήμες τους θέλουν το πρωί να είναι Ματ και το βράδυ
antifa.

Αυτούς που κατά τα άλλα "μάχονται" για τα δικαιώματα της κάθε κολλεκτίβας, αλλά όχι ελληνικής.

Αυτούς που κατά τα άλλα βγαίνουν στους δρόμους και καίνε και σπάνε για την αστυνομική βία, για τη βία στις γυναίκες, για τους μετανάστες, για τον Ζακ, για τον Γρηγορόπουλο, για τον Φύσσα, για τον Κουφοντίνα.


ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ «ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΕ, ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΕ, ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΩΝ.

Πώς γίνεται να θεωρείς τον εαυτό σου αντιφασίστα, όταν είσαι πιο επικίνδυνος για τον άνθρωπο από ότι ο Χίτλερ και ο Στάλιν; Πώς γίνεται να βάζεις βιτρίνα στο έγκλημά σου τον τίτλο «αναρχικός»;

Πώς γίνεται κάποιος να πολεμά για την ειρήνη σπέρνοντας τον πόλεμο;;;

Το να βάζεις μπροστά την «ιδεολογία» σου για να κάνεις εγκλήματα επικαλούμενος ότι είσαι «αγωνιστής αναρχικός», δε σε κάνει ούτε αγωνιστή, ούτε αναρχικό. Σε κάνει εγκληματία.

Και στην τελική αν είστε τόοοσο αγωνιστές, βγάλτε τα πρόσωπά σας και βγείτε μπροστά να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας. Όχι πίσω από κουκούλες και οθόνες τζάμπα μάγκες.

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.


ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  Ή ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Παρεμπιπτόντως φίλε αναγνώστη, άκουσες από κανένα συστημικό μέσο για τον χθεσινοβραδινό τραμπουκισμό των «αναρχικών» στο γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις Αλωπεκής»;
Έγραψε συνέλληνάς μας στο facebook :

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ "ANTIFA" ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΛΩΠΕΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
"ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ"
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ;
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16-03-2021

Άκουσες μήπως καμιά δήλωση κάποιου εκπροσώπου, οποιουδήποτε κόμματος του κοινοβουλίου, να καταδικάζει τα τρομοκρατικά χτυπήματα των «αναρχικών» στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» όλα αυτά τα χρόνια;

Δεν περιμένω απάντηση.

Θα κλείσω με έναν στίχο του Ευθύμη.  
«Αν θες τη θέση σου σε αυτή την κοινωνία, να θυμάσαι πως η ανθρωπιά δεν έχει ιδεολογία. Είναι κληρονομιά για τα παιδιά και για τα εγγόνια μου…».

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια