ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Υπάρχει ελπίδα και αποδεικνύεται. Ας περάσουμε και στην πράξη

 

Οξύμωρο πώς μέσα από ένα ακραία δυσάρεστο γεγονός συμπολίτισσάς μας, είδαμε στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook, ότι η ανθρωπιά είναι εδώ, ζωντανή ακόμα, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα και χωρίς χρώμα.

Στις 19 Μαρτίου σε ομάδα στο facebook σχετική με κατασκευές, η κυρία Νιώτη (τα στοιχεία της και η δημοσίευσή της ήταν δημόσια στην ομάδα αυτή και χρησιμοποιήθηκαν με κάθε σεβασμό για το έργο που επιτέλεσε με αυτή) έθεσε τη δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει φίλη της με 3 παιδιά, της οποίας το σπίτι κάηκε, αφήνοντας πίσω του εικόνες φρίκης για την οικογένεια.
Η κυρία Νιώτη, έκανε το πλέον φυσικό να ζητήσει βοήθεια από συνανθρώπους γνωστούς της και αγνώστους.
Και το θάρρος της ανταμείφθηκε, αφήνοντας και την υπέροχη εικόνα σε όλους εμάς που αναγνώσαμε τα σχόλια.
427 και πλέον σχόλια, δείχνουν την διάθεση του κάθε σχολιαστή να βοηθήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο.




Είδαμε σχόλια από το επάγγελμα του κλειδαρά, των μαστόρων, παροχής τέντας και τοποθέτηση, αμέτρητα σχόλια για στήριξη σε ρουχισμό, για βοήθεια στο καθάρισμα, για παροχή επίπλων και ακόμη και διακοσμητικών, φωτιστικών, παιχνιδιών για τα παιδιά, ψυχολογικής στήριξης, αλλά και κάθε πιθανής ανάγκης της οικογένειας σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει, είδαμε σχόλιο πρόσφυγα από τη Συρία για να συνδράμει ως ευγνωμοσύνη για την αντιμετώπισή του από τους Έλληνες.

Το πιο σημαντικό όμως;

Δεν είδαμε ούτε ένα τρολ σχόλιο. Δεν είδαμε καμία ερώτηση σχετικά με τα πολιτικά φρονήματα της οικογένειας, σχετικά με τη θρησκεία τους, σχετικά με την ταξική κάστα τους.

Αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι η ανθρωπιά είναι ζωντανή και δεν στιγματίζεται από ιδεολογίες, δεν ξέρω τι είναι.

Ας φανταστούμε τώρα, να διαβιώνουμε σε μια πολιτεία, στην οποία δεν θα χρειάζεται καν η παροχή βοήθειας από τρίτους καθώς θα είναι ευθύνη της πολιτείας να στηρίξει τον κάθε πολίτη με ό,τι αυτός αντιμετωπίζει και χρειάζεται.

Αδογμάτιστα, ακομμάτιστα, αχρωμάτιστα στην τσέπη.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".

ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. 

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια