ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΞΑΝΑβλέπουμε το δέντρο και ΞΑΝΑχάνουμε το δάσος.

Στις 15.3.2020, δημοσιεύσαμε στο blog μας άρθρο με τίτλο "Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος".
Το περιεχόμενό του αφορούσε τα τότε καίρια θέματα που συγκλόνιζαν το πανελλήνιο, και εφιστούσε την προσοχή των αναγνωστών στο ότι τα εκάστοτε επίκαιρα θέματα, είναι μόνο το "δέντρο" στο "δάσος" του παραλογισμού, της εγκληματικότητας και του οργανωμένου γενοκτονικού σχεδίου που διαδραματίζεται - για να μην πούμε αιώνες - δεκαετίες ολόκληρες με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες δύο.

Όπως και σε εκείνο το άρθρο, έτσι και στο εν λόγω, θα σημειώσουμε τη σημαντικότητα της επικοινωνίας των ανθρώπων στα θέματα που αφορούν την κοινωνία της πολιτείας, ήτοι το σύνολο των πολιτών.

Ένα από τα πλέον επίκαιρα θέματα που σημειώνεται τα τελευταία 2 χρόνια που ο covid19 κυκλοφορεί ανάμεσά μας, είναι το κομμάτι της υποχρεωτικότητας σε θέματα που αφορούν τους πολίτες για τον περιορισμό της μετάδοσης της θανατηφόρας νόσου. Και σίγουρα αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής του πολίτη, οπότε και καταναλώνει πολύ από το χρόνο του σε συζητήσεις, σκέψεις και δράσεις.

Ξέχασε όμως ο Έλληνας πολίτης την υποχρεωτικότητα του να παραδώσει εθνική κυριαρχία και να είναι υποθηκευμένος για 99 χρόνια.
Ξέχασε ότι το 2005, ο ανερχόμενος τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έδωσε τον επονείδιστο όρκο που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι αποτελούσε ενημέρωση για το τι θα ζήσουμε από εκείνη τη στιγμή και έπειτα.

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση – ενδεχομένως – και της Συνταγματικής Συνθήκης.
Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη.
Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Ξέχασε τον αντισυνταγματικό και παράνομο νόμο του ΕΝΦΙΑ, που δήθεν θα έμενε μόλις για 2 χρόνια σε ισχύ.
Ξέχασε την ΑΑΔΕ, την ανεξάρτητη αρχή φάντασμα που δεν έχει νομική προσωπικότητα, αλλά εισπράττει τους φόρους των πολιτών, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν.
Ξέχασε τη βουλευτική ασυλία.
Ξέχασε τις περικοπές σε συντάξεις και μισθούς.
Ξέχασε την αύξηση της φορολογίας.
Ξέχασε την αύξηση της ανεργίας.
Ξέχασε την αύξηση της τιμής των βασικών αγαθών.

Ξεχνά καθημερινά την αλλοίωση της ιστορίας του από το ίδιο το κράτος, ξεχνώντας τελικά ποιος είναι, από πού ήρθε και για ποιο λόγο ζει και αναπνέει.
Ξεχνά καθημερινά ότι οι φόροι που πληρώνει, δεν θα έπρεπε να είναι η τιμωρία του, αλλά το μερίδιο του προς την πολιτεία ώστε αυτή να είναι λειτουργική και βιώσιμη για τον ίδιο και τους συμπολίτες του.
Ξεχνά καθημερινά ότι οι νευραλγικοί τομείς της πολιτείας, θα έπρεπε να είναι δικοί του και να υπάρχουν για να τον εξυπηρετούν σε άριστο βαθμό.
Ξεχνά καθημερινά ότι είναι άνθρωπος.

Και σαν άνθρωπος, έχει ανάγκη την αρμονία, το δίκαιο, την ελευθερία, το φως! Και φυσικά το οξυγόνο.

Χωθήκαμε στα μεγάλα αστικά κέντρα να φτιάχνουμε πολυκατοικίες τη μια ψηλότερη από την άλλη, κρύβοντας τον ήλιο, φτιάχνοντας δρόμους που ίσα ίσα χωράνε το τεράστιο αυτοκίνητό μας, κλεισμένοι μέσα σε χάρτινους τοίχους που ακούς το γείτονά σου να αναπνέει.
Κάναμε αυτή τη μιζέρια ζωή και για να τη διατηρήσουμε, δεχτήκαμε την υποθήκευση των ζωών μας, την υποδούλωσή μας υπό τον όρο "νομοταγής πολίτης".

Εγείρεται όμως το ερώτημα. Πόσο λογικός είναι ο νομοταγής πολίτης όταν υπακούει σε παράλογους νόμους;
Φυσικά, η αντίδραση στον παράλογο νόμο, δεν είναι η παρανομία. Αλλά η κατάργησή του.
Οπότε ο νομοταγής πολίτης, εάν είναι λογικός, οφείλει να πράξει για να καταργήσει τον παράλογο νόμο.
Και αυτό μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ με έναν ΝΟΜΙΜΟ τρόπο.
Ο τρόπος αυτός είναι να συμμετέχει και να εκλεγεί στις εθνικές εκλογές.

Το 2014 και μετά τις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία (όχι την Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. με αφμ 0000931106),  μαζευτήκαμε ενεργοί Έλληνες πολίτες και δημιουργήσαμε τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις", ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, όπου στο άρθρο 3 του καταστατικού του, αναφέρει λεπτομερώς τους σκοπούς και το αντικείμενο δραστηριότητας και λειτουργίας του.

Όταν πληθύναμε και άλλο, δώσαμε στον Αρτέμη Σώρρα την εντολή να ιδρύσει τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις, με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4.9.2015.

Με την ιδρυτική διακήρυξη, αποκηρύξαμε όλα τα κόμματα καθώς δεν μας εκπροσωπούν ως σύνολο, καταγγείλαμε κάθε εθνικό άδικο και εγκαθιδρύσαμε τον εθνικό μας φορέα ώστε μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας της εκλογής σε εθνικό επίπεδο, να εγκαθιδρύσουμε τη δίκαιη και ίση για όλους τους πολίτες "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" της οποίας θέμελα θα είναι οι 12 αξίες και 18 αρχές που διέπουν τον άνθρωπο και 3 πολιτειακοί νόμοι που θα διασφαλίζουν την πολιτειακή ευημερία. Και η πολιτεία, δεν είναι τίποτα άλλο από το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

Με τις προγραμματικές δηλώσεις, αποτυπώσαμε γραπτώς τη δομή της πολιτείας σε κάθε νευραλγικό της τομέα, το θεσμικό συμβούλιο και τις απαραίτητες επιτροπές. Αποτυπώσαμε γραπτώς από πού θα προκύψει η χρηματοδότηση για την ορθή δόμηση της πολιτείας.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Καλούμε λοιπόν κάθε Έλληνα πολίτη, να έρθει στον μονόδρομο και την τεράστια οικογένεια "Ελλήνων Συνέλευσις" και να αναλάβει ενεργό ρόλο στον τεράστιο αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας μας και των ανθρώπων απανταχού της γαίας.

Καλούμε κάθε άνθρωπο από όπου και αν προέρχεται, να επιστρέψουμε στους λογικούς νόμους που θα προστατεύουν όλους τους πολίτες. Καλούμε όλους για να δημιουργήσουμε τη δίκαιη, αρμονική και ίση προς όλους, Ελλήνων Πολιτεία.

Έλληνα πολίτη, σε προσκαλούμε ως αδέλφια σου σε ένωση, ώστε πλέον να απολαμβάνουμε το ΔΑΣΟΣ της πολιτείας μας και όχι των προβλημάτων της.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια