ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

16 χρόνια αίσχη. (Ορκομωσία Παπούλια)

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση – ενδεχομένως – και της Συνταγματικής Συνθήκης.
Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη.
Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Άννα Ψαρουδά – Μπενάκη στην ορκομωσία του Καρόλου Παπούλια ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, 8 Φεβρουαρίου 2005.



Ξύπνησα, σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2021, με την ορκομωσία αυτή στο μυαλό μου να χτυπάει σαν ξυπνητήρι κούκος μέσα στο κεφάλι μου. Φυσικά δεν είχα συνδέσει τις ημερομηνίες, αλλά ας μην ασχοληθούμε με το «τυχαίο» της υπόθεσης.

16 χρόνια πριν λοιπόν, η Πρόεδρος της «Ελληνικής» Βουλής, όρκισε τον Πρόεδρο της «Ελληνικής» Δημοκρατίας. Και χωρίς ίχνος ονείδους, προλόγισε τα εγκλήματα που θα πραγματοποιόντουσαν. Και ο Πρόεδρος, χωρίς καμία ένσταση, ορκίστηκε ότι θα τα επιτρέψει.

16 χρόνια λοιπόν… Έφηβος νέος σα να λέμε. Πριν περάσουμε στα γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι το σχέδιό τους πάει κατά γράμμα της ορκομωσίας, ας κάνω μια πρόχειρη ανάλυση της δικής μου αντίληψης επί του όρκου αυτού.

1. «Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση – ενδεχομένως – και της Συνταγματικής Συνθήκης.»

«Η Συνθήκη για τη θέσπιση Συντάγματος της Ευρώπης εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 18 Ιουνίου 2004 και υπογράφηκε στη Ρώμη στα τέλη του ιδίου έτους παρουσία του Προέδρου του ΕΚ, Josep Borrell Fontelles. Ενώ είχε εγκριθεί από το ΕΚ (έκθεση Méndez de Vigo-Leinen), η Συνθήκη απορρίφθηκε στη συνέχεια από τη Γαλλία (29 Μαΐου 2005) και τις Κάτω Χώρες (1 Ιουνίου 2005) στα αντίστοιχα εθνικά δημοψηφίσματα.

Μετά την απόρριψη της Συνταγματικής Συνθήκης, τα κράτη μέλη ξεκίνησαν τη διαδικασία κατάρτισης της Συνθήκης της Λισαβόνας.

  • Υπογραφή: Ρώμη (Ιταλία) 29 Οκτωβρίου 2004

Έναρξη ισχύος: Δεν έχει κυρωθεί από το σύνολο των 27 κρατών μελών

Συνθήκη της Λισαβόνας

Σημαντικά στοιχεία :

Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων που ανακήρυξε η ΕΕ το 2000 θα γίνει νομικά υποχρεωτικός.

Ένας ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής. Ο Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής θα συγχωνευθεί στην θέση του Ύπατου εκπροσώπου της Ένωσης για την κοινή πολιτική εξωτερικών και ασφαλείας.

Εκτεταμένος ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το άμεσα εκλεγόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκτά δύναμη, καθώς επεκτείνεται η ψήφιση ρυθμίσεων σε πολλούς τομείς. Τα εθνικά κοινοβούλια θα έχουν επίσης εκτεταμένους ρόλους.

Αναδιαρθρωμένες περιοχές της ΕΕ

Μια διπλή ψήφος πλειοψηφίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επεκτείνεται σε περισσότερους τομείς από το 2014.

Ένας Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Θα αντικαταστήσει την τωρινή εναλλασσόμενη Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος θα έχει θητεία δυόμισι χρόνων.

Ένα μοναδικό νομικό πρόσωπο
Επιτρέπει στην ΕΕ να υπογράφει συνθήκες.»

Κοινώς, ναι μεν είχε υπογραφεί η πρώτη συνθήκη (στην οποία η Ελλάδα είχε υπογράψει – δηλαδή είχε συμφωνήσει με τους όρους) ωστόσο δε συμφώνησαν όλα τα κράτη – μέλη. Παρόλα αυτά η …κυρία Μπενάκη είπε ότι «ενδεχομένως» θα ενισχύσει την Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Πόνταραν βλέπετε σε αυτό. Το γιατί, μας έχει απαντηθεί από τα σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε μικροπαραγωγούς κ.α.

2. «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη.»

Δεν ξέρω σε ποια ειρήνη και ευημερία και ασφάλεια, αναφέρεται η …κυρία Μπενάκη.
Κατανοώ ωστόσο ποια είναι η «διευρυμένη» Ευρώπη. Αυτή που δέχεται κράτη με τους δικούς τους όρους καθώς η «Ευρωπαϊκή Ένωση», θέλει να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.
Έτσι αντί να τιμωρήσει και να απομονώσει τα κράτη με πολεμικές διαθέσεις (και εγκλήματα πολέμου) τους χαϊδεύει τα… μαλλιά κάνοντας τους και νταχτιρ-ντι.
Ωστόσο και φυσικά αποδείχθηκε ο πρόλογός της. Τα εθνικά σύνορα όντως περιορίστηκαν τόσο από θάλασσα όσο και από στεριά. Λίγο – λίγο τη φορά, να μη μας πέσει και βαρύ. Επίσης μάθαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια, ότι η θάλασσα λέει «δεν έχει σύνορα» και βάση του παράνομου «μεταναστευτικού» ναι μεν υπάρχουν σύνορα, αλλά δεν τα φυλάνε ώστε να μπαίνει όποιος ποθεί, παράνομα και παράτυπα στο έδαφος της Ελλάδας.

Σε ποια «εθνική κυριαρχία» αναφερόταν η …κυρία Μπενάκη; Σε αυτή που 5 χρόνια αργότερα παραδώσαν παρέα με άλλα ανθρώπινα δίκαια των Ελλήνων, υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο;

Τσακατις τσούκουτις περιορίστηκε και η εθνική κυριαρχία το λοιπόν…


3. «Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων…»

Καλώς μου το. Τι λέγαμε πριν για την εθνική κυριαρχία και το μνημόνιο; Ε αυτό.

Πάμε πρώτα στο εξής… Άλλο πράγμα είναι ο άνθρωπος και άλλο ο πολίτης σε αυτό τον όρκο. Γιατί όμως; Ο πολίτης δεν είναι άνθρωπος; Τι μας κρύβουν; (ντα ντα ντααααν)
Μάλλον ήθελε να καταστήσει την εξής διαφορά (υποθέτω…) ότι ο άνθρωπος είναι ο αυτόχθονας ιθαγενής και ο πολίτης ο έχων αλλοδαπή καταγωγή εντός του κράτους της Ελλάδος. Οπότε σου λέει η …κυρία Μπενάκη, κάτσε να το διαχωρίσω γιατί οι μεν έχουν περισσότερα δίκαια από τους δε, οπότε περιορίζοντας μόνο τους δε, κινδυνεύουμε από τους μεν.
Αλλά έστω ότι σφάλλω σε αυτή μου την υπόθεση. Γιατί …κυρία Μπενάκη, διαχωρισμό πολιτών – ανθρώπων; Έχουμε πολίτες μη ανθρώπους; Ή ανθρώπους που δεν είναι πολίτες;

Ας προχωρήσουμε. Τα δικαιώματα πολιτών – ανθρώπων λοιπόν, θα υποστούν μεταβολές. Αλίμονο καλέ. Μόνο 16 χρόνια μετά και κυκλοφορούμε με χαρτιά μετακίνησης.
Θα μπορούν λέει και να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται.
Σα να λέμε δηλαδή είσαι μόνη σου στο δάσος με τον κόκκινο σκούφο σου και σκάει από δίπλα σου ο κυνηγός να σε προστατέψει από τον λύκο, αλλά όταν φτάσετε στο σπίτι βιάζει και τη γιαγιά και εσένα.

«…από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων…».

Καλέ ναι. Εντελώς δημοκρατικά, αποφάσισαν και διέταξαν ότι οι καθιερωμένες αρχές και εξουσίες, δεν είναι αρκετές για να παραβιαστούν (και να προστατευτούν χεχεχ) τα δικαιώματα του ανθρώπου και τα δικαιώματα του πολίτη (γιατί είπαμε… άλλο το ένα, άλλο το άλλο) και έτσι μας προλόγισε η …κυρία Μπενάκη, ότι θα υπάρξουν και άλλες αρχές και εξουσίες.

«…και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Είσαι Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής (σ.σ. Ο Πρόεδρος της Βουλής διευθύνει τις εργασίες του Σώματος και εκπροσωπεί τη Βουλή σε διεθνείς κοινοβουλευτικούς οργανισμούς και στις διμερείς διακοινοβουλευτικές συναντήσεις. Προΐσταται των υπηρεσιών της Βουλής και συντονίζει τις δραστηριότητές τους) και ορκίζεις τον Πρόεδρο της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τον θεσμοφύλακα!!! Και τον ορκίζεις ότι το πολίτευμά του θα συναντήσει προκλήσεις και «ενδεχόμενες» νέες μορφές διακυβέρνησης. Είσαι Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βουλής και ορκίζεις τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ και τον ορκίζεις στο ότι ενδεχομένως να καταρρεύσει το πολίτευμά του. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ.

Εντάξει, τι να πω παραπάνω;

Τώρα που ανέλυσα, ας αναφέρω ενδεικτικά κάποια από τα περιστατικά που επιβεβαίωσαν τη «φύτευση» του όρκου, μετατρέποντάς τον σε «προφητεία».

1. Νόμος ν. 3588/2007
NOMOΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3588 Πτωχευτικός Κώδικας. Νόμος 4738/2020 - ΦΕΚ 207/Α/27-10-2020

2. (Ντιν ντιν ντιν Μνημόνιο…. Ντιν ντιν ντιν Ευρωπαϊκή ενοποίηση.)
Ανάμεσα σε άλλα, παραθέτει στη «naftemporiki.gr» ο κύριος Χρήστος Α. Ιωάννου, οικονομολόγος, επί 20ετία Μεσολαβητής και Διαιτητής στον ΟΜΕΔ.
«Τεχνική χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας, η οποία επισφραγίστηκε με την υπογραφή του Μνημονίου.
… Μετά το Μνημόνιο, αντί να περιορισθούν οι δημόσιες δαπάνες αυξήθηκαν οι φόροι στην εγχώρια παραγωγή και στην εργασία, αδιακρίτως τομέα και παραγωγικής συμβολής στην εγχώρια οικονομία.
… Ως  αποτέλεσμα της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, και συνεπώς του νομισματικού “μηχανισμού μεταβίβασης” της οικονομίας, ακόμη και εταιρείες του τομέα των εμπορευσίμων, υπό κανονικές συνθήκες υγιείς και βιώσιμες, οδηγήθηκαν στο χείλος της χρεοκοπίας.»

3. Νόμος 4389/2016

Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - Τροποποίηση Διατάξεων, Νόμος 4389/2016 (ΦΕΚ 94 / Α / 27-05-2016) 

(ντιν ντιν ντιν άλλες μορφές διακυβέρνησης)

4. Κυβερνήσεις δι - κομματικές και τρι - κομματικές μετά του μνημονίου.  

Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου 2011 (…Η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 - Μάιος 2012) σχηματίστηκε με την συναίνεση και την υποστήριξη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, με Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, τον πρώην Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκά Παπαδήμο. Το υπουργικό συμβούλιο αποτελούνταν από τριανταπέντε στελέχη της προηγούμενης Κυβέρνησης Παπανδρέου, έξι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τεσσάρων του ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με τον νέο Πρωθυπουργό: «Η νέα κυβέρνηση είναι μεταβατική και έχει ένα συγκεκριμένο έργο που πρέπει να επιτελέσει. Το κύριο έργο της είναι η υλοποίηση των συμφωνιών της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές».)

Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά 2012 (…Η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά ή κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης (Ιούνιος 2012 - Ιανουάριος 2015) ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές της εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Ο σχηματισμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν το αποτέλεσμα της συμφωνίας των κομμάτων της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, και της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να επιλυθεί το νέο κυβερνητικό αδιέξοδο που προέκυψε από τις εκλογές. Συγκεκριμένα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ήρθε μεν πρώτο αλλά δεν συγκέντρωσε παρά 129 έδρες στην ελληνική βουλή, έτσι η συνδρομή και άλλων κομμάτων ήταν απαραίτητη προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα και πάλι σε εκλογές.)

Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα Ιανουαρίου 2015
(…Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα του Ιανουαρίου 2015 (Ιανουάριος - Αύγουστος 2015) ήταν κυβέρνηση της Ελλάδας που προέκυψε μετά την νίκη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Η κυβέρνηση σχηματίστηκε με τη συνεργασία του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων -(Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) - (συνεργασία που έγινε εφικτή την επομένη των εκλογών) και η οποία της έδωσε την άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 162 εδρών.
Ο κύριος σκοπός της Κυβέρνησης έτσι όπως διατυπώθηκε και κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και μετά την ανάληψη της εξουσίας, ήταν η συνολική διαπραγμάτευση των όρων και των ποσών που είχαν συμφωνηθεί με τους δανειστές της χώρας, προς όφελος των πιο αδύνατων οικονομικά τάξεων. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές δήλωσε ότι «Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει τη λιτότητα, η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει με έναν τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της καταστροφής...» αλλά πως αυτό θα γίνει «...χωρίς ρήξη με τους εταίρους αλλά και χωρίς συνέχιση της υποτέλειας...» αλλά και ότι «...Η τρόικα τελείωσε, τα μνημόνια τελείωσαν...».)

Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα Σεπτεμβρίου 2015 (…σχηματίστηκε με τη συνεργασία του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
Στις βουλευτικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ πλειοψήφισε, καταλαμβάνοντας τις 145 από τις 300 έδρες του Κοινοβουλίου, δεν κατάφερε όμως να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση (151 έδρες). Έτσι, επανέλαβε (όπως τον Ιανουάριο του 2015) τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (10 έδρες), που έδωσε στην κυβέρνηση την απόλυτη πλειοψηφία των 155 εδρών.)

(ντιν ντιν ντιν άλλες μορφές διακυβέρνησης)

5. Nόμος 4624/2019 για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Η κυβέρνηση παρέδωσε τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων στη «σκοτεινή» PALANTIR – Έφτιαξε το «πανοπτικόν» του Μαξίμου.

[ντιν ντιν ντιν να προστατεύονται, ΑΛΛΑ και να παραβιάζονται τα μεταβαλλόμενα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη (και πάλι δεν κάνω τον διαχωρισμό εγώ, ο όρκος το λέει)]

6. Στο όνομα της πανδημίας του κορονοϊού covid – 19, ζούμε μια χουντική «δημοκρατία» με τα δικαιώματα του ανθρώπου και τα δικαιώματα του πολίτη να παραβιάζονται στον μέγιστο βαθμό, όπου ο περιορισμός κινήσεων τους είναι και σε χρονικές βάρδιες. Αλλά ας μη μιλήσω εγώ για αυτά.
Παραθέτω κείμενο του
Κωνσταντίνου Βαθιώτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου 2021 που παραιτήθηκε της θέσης (ναι ακριβώς, 3 μέρες πριν) που ανάγνωσα σε άρθρο.

«Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:

  1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν. 
  2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν). 
  3. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η αντίθετη άποψη. 
  4. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας. 
  5. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen). 
  6. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. 
  7. Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση. 
  8. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία. 
  9. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης. 
  10. Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν προπαγάνδα. 
  11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου. 
  12. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία. 
  13. Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών. 
  14. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα. 
  15. Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση. 
  16. Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών. 
  17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο. 
  18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε. 
  19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρ
  20. τήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της
(ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ ΧΟΥΝΤΑΑΑ!)

Κάπου εδώ θα σε αφήσω φίλε αναγνώστη με την εξής ερώτηση… Ο επονείδιστος όρκος του Παπούλια, ήταν προφητεία ή ανακοίνωση;

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος της "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής".


Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3, Πηγή 4, Πηγή 5, Πηγή 6, Πηγή 7, Πηγή 8, Πηγή 9, Πηγή 10, Πηγή 11, Πηγή 12, Πηγή 13, Πηγή 14


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια