ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Newsbreak : Το ειδησεογραφικό σάιτ που δεν ξέρει να ξεχωρίσει την υπόθεση των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, από τα 600 δις.

Κάνουν αρθρογραφία κάποιοι ανύπαρκτοι (το άρθρο υπογράφει το "news room" και όχι κάποιος ή κάποιοι δημοσιογράφοι με ονοματεπώνυμο) που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν καν 2 υποθέσεις άσχετες μεταξύ τους, αποκλειστικά και μόνο γιατί εμπλέκεται το όνομα του Αρτέμη Σώρρα.

Θα περιμέναμε από ένα ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ σάιτ, οι δημοσιογράφοι του να μπορούν να υποστηρίξουν το δημόσιο λόγο τους με αποδείξεις και επιχειρήματα. Προσπαθούν, δε λέμε. Αλλά να τους ενημερώσουμε ότι το να παίρνει κανείς, σκόρπια επιχειρήματα και να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, δεν κάνει ένα κείμενο δημοσιογραφικά ορθό.
Μάθημα πρώτο για το "news room" του breaknews.gr.

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το άρθρο που δεν τόλμησε ούτε ένας δημοσιογράφος του site να υπογράψει με ονοματεπώνυμο.

"
Για την ακρίβεια, η απάτη του Σώρρα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται, δεν θα είχε γίνει εάν δεν υπήρχε η ενυπόγραφη αποτίμηση του «κυρίου καθηγητή» Θεόδωρο Καρυώτη, με την οποία διαβεβαίωσε ότι η μετοχή κοστολογείται στο ιλιγγιώδες ποσό των 675 δισεκατομμυρίων ευρώ!"

Καταρχάς, ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα και παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", είναι ΑΘΩΟΣ για την κατηγορία απάτης εις βάρος του δημοσίου, με την απόφαση 5077/2019, αλλά αυτό είναι κάτι που το εν λόγω site θα γνώριζε, ΑΝ οι δημοσιογράφοι του έκαναν σχετική έρευνα. Αν είχαν κάνει σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα και ήταν και στη συγκεκριμένη δίκη, θα είχαν ακούσει από το στόμα του ίδιου του μάρτυρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ την απάντηση "Δεν ξέρω", στην ερώτηση της έδρας "Τι ζημία έχει υποστεί το δημόσιο;".
Για τους "χιλιάδες Έλληνες πολίτες που βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται", αφενός θα ζητήσουμε ονόματα, αποφάσεις κατάσχεσης και δικογραφία, ώστε να αποδειχθεί η υπόνοια του ή των αρθογράφων, ότι τα έχασαν λόγω της "απάτης του κυρίου Σώρρα" και αφετέρου απλά θα σημειώσουμε ενδεικτικά 2 ονόματα συνελλήνων που με τη χρήση της εντολής αποπληρωμής, δικαιώθηκαν.

Ο κύριος Παναγιώτης Σαρικάς Βαρβαράς, ενεργό ορκισμένο μέλος της Ε.ΣΥ. Λινδίων.



Ο κύριος Γεράσιμος Μανέτας, υποψήφιος βουλευτής με την "Ελλήνων Συνέλευσις" στον Β'3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Και συνεχίζουμε με την επίκληση "
δεν θα είχε γίνει (η κατάσχεση) εάν δεν υπήρχε η ενυπόγραφη αποτίμηση του «κυρίου καθηγητή» Θεόδωρο Καρυώτη, με την οποία διαβεβαίωσε ότι η μετοχή κοστολογείται στο ιλιγγιώδες ποσό των 675 δισεκατομμυρίων ευρώ!"
Η ασχετοσύνη των δημοσιογράφων του news room του site, βγάζει μάτι ακόμα και στον χειρότερο εχθρό της "Ελλήνων Συνέλευσις", καθώς η εντολή αποπληρωμής βασίζεται αρχικώς στην κατάθεση των 600 δις δολλαρίων υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας από τον κύριο Αρτέμη Σώρρα.
Η εκτίμηση των μετοχών συνέβη πολύ νωρίτερα και η εγκυρότητα τόσο της αυθεντικότητας, όσο και της αξίας τους, αποδεικνύεται από την απόφαση 6341/2012 του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών
στην οποία στη σελίδα 9 αναφέρει ότι : "Ο πρώτος των αιτούντων (ο κύριος Σώρρας) είναι κύριος δυνάμει κληρονομικής διαδοχής 28 κοινών ανώνυμων μετοχών, όπως αυτές εξειδικεύονται, της συγχωνευθείσας εταιρείας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ", οι οποίες λόγω της ακύρωσής τους κατά τη διαδικασία της ανωτέρω συγχώνευσης, έχουν καταστεί χρεωστικά ομόλογα.". (Αποτίμηση μετοχών)
Επίσης να τους ενημερώσουμε για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που διεπράχθη σχετικά και υπογράφεται από τον τότε υπουργό οικονομικών, κύριο Σαχινίδη, έπειτα από επερώτηση του τότε βουλευτή κυρίου Τζηκαλάγια.

Αναφέρει στη συνέχεια, σύσσωμο το news room, "
Εντωμεταξύ η αποτίμηση του είχε γίνει φεϊγβολάν από τους τότε συνεταίρους του με αποτέλεσμα να εξαπατήσουν το πανελλήνιο. Η δικαιοσύνη όμως όχι μόνο δεν κινήθηκε εναντίον του, αλλά τον είχε αθωώσει με απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/2013), το οποίο είχε δεχθεί ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής των 600 δισ. δολαρίων!"

Η αποτίμηση όπως είπαμε, προηγήθηκε της απόφασης 6341/2012 και πραγματοποιήθηκε στις 5/8/2011. Τώρα το πότε "εξαπατήθηκε το πανελλήνιο" είναι κάτι που θα πρέπει να αποδείξει το newsroom. Εμείς εν προκειμένω, αποδεικνύουμε την εξαπάτηση του πανελληνίου από το newsroom του newsbreak.gr.
Και φυσικά με μεγαλοπρέπεια, να τους διδάξουμε ότι ο κύριος Σώρρας, δεν αθωώθηκε μόνο με την απόφαση 67650/2013, αλλά και με την 107376/2017, αλλά και όπως προείπαμε με την 5077/2019.
Γεγονός το οποίο αποδεικνύει όχι μόνο το ότι δεν ασκούν δημοσιογραφία με βάση των κώδικα δεοντολογίας, αλλά κατηγορούν ευθέως τις δικαστικές αρχές του κράτους που έχουν αθωώσει τρεις (3) φορές έως τώρα τον κύριο Αρτέμη Σώρρα.

Εν κατακλείδι, αναδεικνύουμε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ότι τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, χρησιμοποιούν την πεπατημένη οδό της σύγχυσης στοιχείων που δε συνάδουν μεταξύ τους, με άμεσο στόχο την παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών και τον αποπροσανατολισμό τους από τον μόνο εθνικό πολιτικό φορέα που φτιάχτηκε από Έλληνες για Έλληνες ανθρώπους και ολοκληρωτικός του στόχος είναι η εγκαθίδρυση της δίκαιης και ίσης προς όλους "Ελλήνων Πολιτείας" ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.

Ανυπομονούμε για την επόμενη σάχλα που θα γράψουν από το "news room", καθώς πέρα του πηγαίου γέλιου που προσφέρουν, είναι απολαυστικό να αποδομούμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τα ψεύδη τους.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια