ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΙΑΤΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί απάντηση προς κάθε συκοφαντία, κάθε μιντιακή προπαγάνδα, κάθε ψεύδος στην πιο ελεεινή του μορφή.
Δε θα αναφερθούμε πια σε ένα από αυτά, καθώς το σύνολό τους, αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις με εμφανέστατο δόλο οπότε με το παρόν θα αποδομήσουμε με αποδείξεις τα "επιχειρήματα" τους.

"Ο καταδικασθέντας για απόπειρα απάτης κατά του δημοσίου, Αρτέμης Σώρρας".

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μερική αλήθεια. Τέτοια που δε μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο δεν δίνουν την ολοκληρωμένη. Είναι γεγονός πως ο κύριος Σώρρας τον Δεκέμβριο του 2019, δικάστηκε για 8 κακουργηματικές κατηγορίες στις οποίες εάν καταδικαζόταν η ποινή θα ήταν ισόβια. Αθωώθηκε και στις 8 αυτές κατηγορίες. Καταδικάστηκε για 9η επιπρόσθετη του κατηγορητηρίου κατηγορία, απόπειρας απάτης κατά του δημοσίου, η οποία δεν εκδικάστηκε και παρά την έκτιση της ποινής που του αποδόθηκε η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία έφεσης.
Ο αριθμός απόφασης της εν λόγω δίκης που αθωώθηκε στις 8 κατηγορίες, μέσα στις οποίες και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, είναι 5077/2019.

"... παρά το ότι έχουν φύγει από την οργάνωση Σώρρα (ή από το κόμμα Σώρρα), η ρητορική τους δείχνει σχέση".

Ας ξεκινήσουμε από το ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ οργάνωση και ΚΑΝΕΝΑ κόμμα Σώρρα.
Η προσπάθειά τους να υποτιμήσουν τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" με πρόεδρο τον κύριο Αρτέμη Σώρρα με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύει αν μη τι άλλο και το πόσο χυδαίοι έμμισθοι προπαγανδιστές είναι.
Ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις", έχει κατατεθειμένες την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις του στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015, δεσμευόμενος νομικά ότι με την ανάληψη της διακυβέρνησης θα πράξει κατά γράμμα όσα αναφέρονται στις προγραμματικές δηλώσεις.
Δεν είναι λοιπόν ούτε οργάνωση, αλλά σίγουρα όχι και κόμμα καθώς στην ιδρυτική του διακήρυξη αναφέρει χαρακτηριστικά "
αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας".
Συμμετείχε χωρίς την παραμικρή επιδότηση στις ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές του 2019, γεγονός που αποδεικνύει και πως το "ο κύριος Σώρρας στερείται πολιτικών δικαιωμάτων" είναι άλλο ένα ψεύδος που διαμοίραζαν τότε τα μμε.
Αφού καλύψαμε αυτό, σας παραπέμπουμε στο άρθρο μας με τίτλο "ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με το πόσο δόλο έχει το επιχείρημα ότι κάποια άτομα κινημάτων που απασχολούν την επικαιρότητα ΙΣΩΣ και να υπήρξαν κάποτε μέλη του οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις". Όσο δε για το κομμάτι της "ρητορικής", απλά θα σημειώσουμε ότι από τότε που ξεκίνησε να μιλά ο Αρτέμης Σώρρας για αξίες και αρχές, έγιναν καθημερινή καραμέλα πολλών επαγγελματιών πολιτικών που έως τότε δε γνώριζαν καν τις λέξεις. Ο κάθε ένας παίρνει και χρησιμοποιεί κατά το δοκούν ό,τι του καπνίσει, αλλοιώνοντας έννοιες, αλλά και για αυτό, "φταίει ο Σώρρας".

"... ο άλλοτε αυτόκλητος σωτήρας που επικαλούνταν ότι κατέχει το ποσό των 200 (ή και 600) δις δολλαρίων για την αποπληρωμή δημόσιου και ιδιωτικού χρέους".

Αυτό με τα "200 δις δολλάρια" είναι καινούριο και αποδεικνύει ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένα κάκιστο copy paste. Το έγραψε ένας (είτε καταλάθος, είτε επιτηδευμένα) και οι παπαγάλοι επαναλαμβάνουν.
Ο Αρτέμης Σώρρας, ουδέποτε αυτοαποκαλέστηκε σωτήρας. Άλλοι τον βράβευσαν ως τέτοιο.
Κατέθεσε στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας 600 δις δολλάρια και αυτό με βάση τις δικαστικές αποφάσεις 67650/2013 και 107376/2017 που έχουν αθωώσει τον κύριο Σώρρα στην κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων, έχει αποδειχθεί. Και εφόσον έχει καταθέσει, δεν κατέχει ούτε το φανταστικό ποσό των 200 δις ευρώ, ούτε και τα 600 δις.
Θα τονίσουμε σε όσους από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους διαβάσουν το παρόν κείμενο ότι ο κύριος Σώρρας δικάστηκε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Οι ίδιοι παρότι τις διασπείρουν, δεν δικάζονται γιατί εξυπηρετούν καταστάσεις για τις υπόλοιπες εξουσίες.

"... διακινούν χαρτιά με πρότυπο Σώρρα".

Δηλαδή όποιος κάνει κάποια οποιαδήποτε πράξη μέσω εξώδικης διαδικασίας, ακολουθεί το πρότυπο Σώρρα;
Η εντολή αποπληρωμής μέσω εξώδικης διαδικασίας που πραγματοποιούν οι πολίτες από τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις" προς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς είναι μια καθ΄ όλα νόμιμη διαδικασία με την οποία ο πολίτης εντέλει τους φορείς να αποπληρωθούν για τις παρελθοντικές, παρούσες, αλλά και μελλοντικές οφειλές του από τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που επικαλούνται και στις προγραμματικές δηλώσεις του εθνικού πολιτικού φορέα που είναι κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο.
Οι εντολές δεν έχουν σταματήσει να κατατίθενται και καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν εντολές αποπληρωμής.
Καθότι όπως προαναφέραμε, ο κύριος Σώρρας, έχει αποδειχθεί ότι είναι διαχειριστής των 600 δις με τις 2 αποφάσεις 67650/2013 και 107376/2019 και έχει αποδειχθεί με την απόφαση 6341/2012 ότι
"... είναι κύριος δυνάμει κληρονομικής διαδοχής 28 κοινών ανώνυμων μετοχών, όπως αυτές εξειδικεύονται, της συγχωνευθείσας εταιρείας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ", οι οποίες λόγω της ακύρωσής τους κατά τη διαδικασία της ανωτέρω συγχώνευσης, έχουν καταστεί χρεωστικά ομόλογα." και καθώς με την 5077/2019 έχει αθωωθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αποδεικνύοντας την καθ' όλα νόμιμη δράση του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", το "πρότυπο Σώρρα", είναι μάλλον δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε καθώς στην περίπτωση των μελών του "Ελλήνων Συνέλευσις" οι εντολές αποπληρωμής επικαλούνται αποδεδειγμένο και αδιαμφισβήτητο πλούτο των Ελλήνων και όσο περνάει ο καιρός, αποδεικνύεται περίτρανα το θέμα της πολιτικής βούλησης στη μη χρήση των 600 δις δολλαρίων για την αποπληρωμή του χρέους που θα μας αποδεσμεύσει από τα μνημόνια.

"...ορκίζονται στο δωδεκάθεο και κάνουν τελετές".

Κάτι τέτοια επικαλούνταν ο έγκριτος (;) δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Πατώντας επάνω στο όνομά του μπορείτε να βρείτε και την απάντησή μας στη συκοφαντία αυτή.

Όλη αυτή η συντονισμένη μανιασμένη δράση των μίντια να συσχετίσουν τον κύριο Σώρρα και τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" με ανυπακοή σε μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία του covid 19, με αντιεμβολιαστικά κινήματα, με παράνομες δράσεις επικαλούμενες εσφαλμένα το σύνταγμα, με ανάκληση αντιπροσώπευσης και με οτιδήποτε ξεπηδά καθημερινά στην επικαιρότητα στην προσπάθεια του διαχωρισμού των πολιτών, αποδεικνύει την ανησυχία του καθεστώτος ότι οι Έλληνες πολίτες, παραβλέπουν πλέον τη χρόνια προπαγάνδα και μπαίνουν σε διαδικασία ουσιαστικής έρευνας για τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", τον πρόεδρο και τα μέλη του.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το τοπίο για κάθε αναγνώστη που θέλει να γνωρίζει την αλήθεια.
Η δράση του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", των κατά τόπους οργανισμών και των μελών τους, είναι η δίκαιη ενημέρωση των πολιτών με στοιχεία και αποδείξεις και η ανάδειξη θεμάτων που τα καθεστωτικά μμε αποκρύπτουν, για κάθε θέμα που τους αφορά.
Ο στόχος και ο σκοπός; Η ανάληψη της διακυβέρνησης μέσω της νόμιμης διαδικασίας της δημοκρατικής εκλογής, ώστε να εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία ως ιδανική για κάθε Έλληνα πολίτη, για κάθε άνθρωπο οπουδήποτε στη γη.

Όταν ακραία κινήματα στην Ελλάδα κάνουν "εκπαιδεύσεις πολέμου" με όπλα, η "Ελλήνων Συνέλευσις" εκπαιδεύει τα μέλη της να δημιουργούν τα blog τους και να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα ώστε να ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα μας, αναδεικνύοντας τη λύση μονόδρομο που δεν είναι άλλη από τη διακυβέρνηση της χώρας μας από τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες για τους Έλληνες πολίτες. 
Όταν ακραία κινήματα στην Ελλάδα, καλούν σε ανυπακοή, η "Ελλήνων Συνέλευσις" καλεί σε ένωση χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα και σε ανάληψη διακυβέρνησης μέσω της νόμιμης δημοκρατικής οδού.
Όταν ακραία κινήματα στην Ελλάδα, καλούν σε κατάλυση πολιτεύματος, η "Ελλήνων Συνέλευσις" καλεί σε ενθύμηση της πραγματικής δημοκρατίας.
Όταν όλοι μιλάν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η "Ελλήνων Συνέλευσις" μιλά για όλες τις υποχρεωτικότητες που καταδυναστεύουν τις ζωές μας αιώνες.

Γιατί λοιπόν "Ελλήνων Συνέλευσις";
Γιατί η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εδώ για κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί το κοινό δίκαιο, την ισότητα, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη. Για κάθε άνθρωπο που πρέπει να θυμηθεί ότι είναι άνθρωπος και του αξίζει ανθρώπινη πολιτεία. Ώστε ενωμένοι και με τον αποδεδειγμένο πλούτο και με βάση το αξιακό σύστημα να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία που αξίζει σε όλους μας.

Γιατί Αρτέμη Σώρρα;
Γιατί ο κύριος Σώρρας, παρά τον ανελέητο πόλεμο, τη λοιδορία, τις συκοφαντίες, τα ψεύδη, τις χυδαιότητες κατά του ονόματός του, είναι εδώ και συνεχίζει μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές και τα μέλη του "Ελλήνων Συνέλευσις" τον αγώνα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί το ότι δικάστηκε και αθωώθηκε 3 φορές για ίδιες κατηγορίες και συνεχίζει σταθερά να αναδεικνύει όλα όσα από την πρώτη εμφάνισή του έκανε, αποδεικνύει την πραγματική συνειδητή θέση του με τους ανθρώπους Έλληνες πολίτες και τον ξεκάθαρο σκοπό του της ένωσης όλων των ανθρώπων χωρίς δόγμα, κόμμα, χρώμα, ανεξάρτητα του προσωπικού κόστους.
Γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αναλάβουμε οι ίδιοι τη διακυβέρνηση της ιερής μας χώρας, να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά σε κανέναν να μας καταδυναστεύσει και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία, φτιαγμένη από εμάς για εμάς.

Συμπολίτη, συνάνθρωπε, αδελφέ μας. Είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε πληροφορία που επιθυμείς να λάβεις και είμαστε σίγουροι ότι αφού μελετήσεις όλες τις αποδείξεις, θα πάρεις θέση σε αυτόν τον τεράστιο πόλεμο δίπλα στα αδέλφια σου.
Όλα τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" ανυπομονούμε για την άφιξη σου που θα μας φέρει μια μέρα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου και του σκοπού.
Μη διστάζεις άλλο, όλα τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια σου. Βρες το κοντινότερο γραφείο "Ελληνων Συνέλευσις" της περιοχής σου, ζήτα όλες τις αποδείξεις και έλα κι Ε.ΣΥ.


Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια