ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δικηγόροι και αστυνομικοί σε κύκλωμα για άδειες διαμονής με εικονικά σύμφωνα συμβίωσης

 

Σε διαδικτυακή εφημερίδα και σε άρθρο της 22ας Ιουλίου του 2021, αναγνώσαμε για κύκλωμα 30 ατόμων, με επαγγελματικές ιδιότητες αστυνομικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και υπαλλήλους ΚΕΠ, το οποίο εξέδιδε παράνομες άδειες διαμονής με εικονικά σύμφωνα συμβίωσης και συμβολαιογραφικές πράξεις αναγνώρισης τέκνων αλλοδαπών.
Το οργανωμένο σύστημα το οποίο ακολουθούσαν ήταν η προσέγγιση των αλλοδαπών από τον ένα εκ των δύο δικηγόρων, οι οποίοι με τη βοήθεια δύο συμβολαιογράφων, συνέτασσαν εικονικές συμβολαιογραφικές πράξεις συμφώνων συμβίωσης και αναγνώρισης τέκνων.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί και υπάλληλοι των ΚΕΠ, φρόντιζαν με τις υπογραφές και τις σφραγίδες τους να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής σε υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις που ήταν απαραίτητες για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της νόμιμης διαμονής και αναγνώρισης τέκνων αλλοδαπών.

Στην πραγματικότητα, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος πολίτης που να εκπλήσσεται με το γεγονός.
Η διαφθορά, η απάτη, η κατάχρηση εξουσιών που φέρουν οι εν λόγω κατηγορίες επαγγελμάτων, στο πέρασμα του χρόνου μας έχει αποδειχθεί ως τακτικό φαινόμενο.

Από την συγκεκριμένη είδηση, εγείρεται το θέμα που αφορά τη νομιμότητα που ακολουθούν επαγγελματικοί κλάδοι όπως οι προαναφερθέντες, αλλά και κάθε κλάδου ο οποίος εξουσιοδοτεί τους υπαλλήλους ή και ιδιώτες για χρήση επίσημων σφραγίδων του κράτους.
Είναι γεγονός ότι ένα διεφθαρμένο καθεστώς "γεννά" αχρείους διεστραμμένους πολίτες, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί κατά κόρον από τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον άνθρωπο. 
Φυσικά, οφείλουμε να διαχωρίσουμε ότι προφανώς και δεν αναφερόμαστε στο σύνολο των πολιτών και τονίζουμε ότι αυτό αφορά και τους πολίτες οι οποίοι ενασχολούνται επαγγελματικά στις προαναφερθείσες κατηγορίες.
Ωστόσο, δυστυχώς, η μερίδα των διεφθαρμένων σε αυτούς τους κλάδους, δεν είναι ανεπαίσθητη ως ποσοστό.

Η σύγχρονη ιατρική μας έχει αποδείξει ότι τον καρκίνο πρέπει να τον κόψεις, ώστε να μην προσβάλλεις ή να περιορίσεις την εξάπλωσή του και στα υπόλοιπα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού.
Η πολιτεία, είναι ένας οργανισμός που όταν αρρωσταίνει ένα κύτταρό του, το πιθανότερο είναι να αρρωστήσουν και τα υπόλοιπα.
Οπότε η καλύτερη και μόνη αντιμετώπιση στη διαφθορά και κατάχρησης εξουσίας, είναι η ριζική αλλαγή των νευραλγικών αξόνων της πολιτείας όπως η υγεία, η παιδεία, η εργασία, αλλά κάθε τομέα ο οποίος αφορά τον πολίτη και τη διαβίωσή του μέσα στην πολιτεία.

Ας σημειώσουμε όμως τα ακόλουθα, τα οποία μπορείτε να βρείτε και στις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015, προγραμματικές δηλώσεις με δεσμευτικό χαρακτήρα, του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις".

Όσον αφορά τους υπαλλήλους ΚΕΠ, όπως και κάθε δημοσίου υπαλλήλου που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα εκτελούν το έργο τους με βάση τα αξιακά πρωτόκολλα της πολιτείας, θα είναι πλήρως καταρτισμένοι στις απαραίτητες γνώσεις για το λειτούργημά τους, δικαίως αμοιβόμενοι ώστε να έχουν οικονομική άνεση στα έξοδα της καθημερινότητάς τους, στα έξοδα που έχουν προς την Πολιτεία, αλλά και να παράσχουν με κάθε σεβασμό τις υπηρεσίες τους.

Οι κλάδοι των συμβολαιογράφων και δικηγόρων, εντάσσονται στο δικαστικό σώμα.
Καθώς η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, είναι μια από τις αξίες που είναι έμφυτες στον άνθρωπο, είναι πρωταρχικό μέλημα της Πολιτείας, καθώς η ευρυθμία της στηρίζεται στην ισοπολιτεία, στην ισονομία και στην ισοκρατία των πολιτών. Για να υπάρξουν αυτά τα δυνατά στηρίγματα της Πολιτείας, η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδει το δίκαιο με άριστο τρόπο διανεμητικά, διορθωτικά και με αμοιβαιότητα.
Η Πολιτεία στηρίζεται στο λειτούργημα του δικαστικού σώματος, επειδή η Δημοκρατία μεγαλουργεί μόνο όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί άριστα.
Οι δικαστικοί οφείλουν να τηρούν και να επιβάλλουν το νόμο και τη δικαιοσύνη απαρέγκλιτα και αμερόληπτα. Οι δικαστές όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων, θα πρέπει αυστηρά και ευσυνείδητα να απέχουν από οποιεσδήποτε ομαδοποιήσεις κάτω από στοές, club, τάγματα, κτλ για να είναι σε θέση να λειτουργούν αμερόληπτα και με διαφάνεια το λειτούργημά τους.

Και αφήσαμε για το τέλος το αστυνομικό σώμα, καθώς καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.



Η Πολιτεία λοιπόν, θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
Θα παρέχει εκπαίδευση στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
Η Πολιτεία θα εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη, γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.



Κανείς, εκτός των βολεμένων, δεν είναι ευδαίμων στην πολιτεία που ζούμε και αυτό οφείλεται στην απομάκρυνση του ανθρώπου από τις αξίες και τις αρχές και την ένταξή του σε ένα διεφθαρμένο σύστημα.
Εκατονταετίες πια, δοκιμάσαμε όλα τα κόμματα και βλέπαμε την κατάπτωση να αχνοφαίνεται, ως που πλέον η εικόνα της είναι πιο ορατή από ποτέ και μας έχει γίνει βίωμα.

Έχει έρθει η ώρα, οι Έλληνες πολίτες να ενεργοποιηθούμε, να πάρουμε τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας στα χέρια μας και να εγκαθιδρύσουμε τη δίκαιη, ίση προς όλους τους πολίτες, Ελλήνων Πολιτεία, ώστε να επαναφέρουμε το ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο στο νομοτελειακό τους επίπεδο.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ. Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015. ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια