ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κορωνοϊός: Η Bild ζητάει δημόσια συγγνώμη για τη στάση της!

 

Το κείμενο εντός των εισαγωγικών, πρόκειται για αναδημοσίευση άρθρου που βρήκαμε στο διαδίκτυο με σύνδεσμο
https://www.metrosport.gr/i-bild-zitaei-dimosia-syggnomi-gia-propaganda-schetika-me-ton-koronoio-408334.

"Η Γερμανική εφημερίδα Bild με το μεγαλύτερο τιράζ στη χώρα μέσω του αρχισυντάκτη της Julian Reichelt ζητάει συγγνώμη δημοσίως για «συνεργασία» με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής κρίσης υγείας. 

«Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση oύτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν. Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε σας ζητάμε συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς θύματα βιαιοτήτων, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς. Συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη που σαν ένα δηλητήριο που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία. 

Δεν είστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία μην αφήνετε να σας το πουν. Έγκειται σ΄εμάς να σας προστατεύσουμε. Αυτό που βρήκε τα παιδιά μας πολυάριθμα πρόσωπα και η Bild το κατήγγειλαν. Τίποτα δεν έγινε. Η Μέρκελ διοργάνωσε μια Σύνοδο κορυφής για τα παιδιά; Όχι.


Αντ΄αυτού πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους κολλητούς τους. Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν εαυτόν ούτε ψηφίζουν. Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού, που παρουσιάστηκε ως ένας παράγοντας της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων..
Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά ν΄ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα. Αντίθετα θα το έχουν βάρος στη συνείδησή τους και θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας για μια πολλαπλότητα αθώων ψυχών!»"


Ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"ασπάζεται τη θέση της  αρχισυντάκτη Julian Reichelt, όχι μόνο για τη Γερμανία, αλλά για τις παγκόσμιες κυβερνητικές στάσεις ως προς την πανδημία του Covid 19 και των μεταλλάξεών του, ιδίως όσον αφορά τις τακτικές που ακολουθήθηκαν προς τα παιδιά μας.
Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υποχρέωσε ως και νήπια στις μάσκες, παρά το ότι η ίδια μέσω των ....ειδικών της επιτροπής, είχε δηλώσει ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και ότι το θέμα αυτό αφορά ...."εκπαίδευση".
Υπενθυμίζουμε ότι τον χειμώνα όσο τα σχολεία διατηρήθηκαν ανοιχτά για μαθήματα διά ζώσης και με χαμηλότατες θερμοκρασίες, ενεργοποίησε ως μέτρο τα ανοιχτά παράθυρα καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, με μάσκες στα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου και προτροπή σε.... κουβέρτα, ενώ παράλληλα τους πιο πρόσφατους μήνες, υποχρέωσε τους μαθητές σε επίδειξη self test για την είσοδό τους στο σχολείο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει "ενημερωτική" εκστρατεία για τα εμβόλια (με στοιχεία ωστόσο που δεν δείχνουν να είναι απολύτως ορθά και με σχεδόν τρομοκρατική, προς τα παιδιά και τους νέους, τακτική).
Οι περιορισμοί που επεβλήθησαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στις ηλικίες έως και 18 ετών, είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία τους και η τρομοκρατική πολιτική που εφαρμόζεται από τα ΜΜΕ ενίσχυσαν την υποτροπή της.
Το γεγονός ότι δόθηκαν τουλάχιστον 25 εκ. ευρώ (παραπάνω αλλά έστω... ) στα ΜΜΕ από την κυβέρνηση για την ενημέρωση του κοινού για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, την ώρα που καλούσε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε εθελοντισμό, γεννά πολυπληθείς απορίες στο γιατί συνέβη αυτό και ο καθένας μπορεί να κάνει την εκτίμησή του.
Το βέβαιο είναι πάντως, ότι η παραπληροφόρηση και ο "κανιβαλισμός" των ΜΜΕ ως προς τις ειδήσεις, είχαν την τιμητική τους αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια, οπότε μάλλον άξιος ο μισθός τους.

Ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις" προάγει την αλήθεια, το δίκαιο και όλο το αξιακό σύστημα που είναι έμφυτο στον άνθρωπο και μέσα στο πλαίσιο της ελεγκτικής διαδικασίας, θα εξεταστεί και ο ρόλος των ΜΜΕ, οι πληροφορίες ενημέρωσης που δίνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πόσο ακολουθούν και ακολούθησαν στο παρελθόν τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια