ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το υπερόπλο της κυβέρνησης vs τα υπερόπλα του Αρτέμη Σώρρα.

 

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, άρθρο με τίτλο : Το υπερόπλο της κυβέρνησης: Το μέτρο από 1/9 για τους ανεμβολίαστους που αλλάζει τα δεδομένα

Αναφέρεται σε ένα νέο ακραίο μέτρο που ακούγεται ότι θα ακολουθήσει η κυβέρνηση από την 1/9, κατά το οποίο η είσοδος σε καταστήματα λιανικής, θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Είναι πραγματικά πρωτόγνωρα αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε σχέση με την πανδημία του covid 19.
Τα μέτρα ξεκίνησαν με γενικό lockdown το οποίο ακολούθησε και σεβάστηκε τουλάχιστον το 75 - 80% ίσως και παραπάνω, των πολιτών.
Από εκεί και έπειτα έλαβε αρχή η παράνοια.
Λίγο πολύ, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι ο ιός αυτός έχει μια επικινδυνότητα (ανάμεσα σε πολλούς άλλους) η οποία σε συνανθρώπους μας με υποκείμενα νοσήματα αντιμετωπίζεται ακόμη πιο δύσκολα ή και καταλήγει σε θάνατο (για τον οποίο βέβαια δε μας έχει διευκρινιστεί αν το αίτιο θανάτου ήταν ο covid, το υποκείμενο νόσημα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να οδήγησε στην κατάληξη του ασθενούς).
Για αυτό και οι περισσότεροι πολίτες, παρά το ότι αντιδρούν στον παραλογισμό, έχουν δείξει τον σεβασμό στον συνάνθρωπο που είναι τρομοκρατημένος και έχουν ακολουθήσει μέτρα τα οποία δεν είχαν ίχνος λογικής, όπως το να φοράει κανείς τη μάσκα του μόνος του στο δρόμο ή στο αυτοκίνητό του ή να επιτρέπει μετακινήσεις σε ταξί με περιορισμένο αριθμό επιβατών, ακόμη και σε οικογένειες.
Έστω όμως ότι τα όποια μέτρα πήρε η κυβέρνηση, μετά τις συμβουλές της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τόσο καιρό και ακολουθήθηκαν από το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών, έπρεπε να γίνουν ώστε να μειωθούν τα κρούσματα και να περιοριστεί η μεταδοτικότητα του ιου.
Πώς έχουμε φτάσει στο ακραίο μέτρο του διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη; Και κυρίως πώς έχουμε φτάσει να μιλάμε με άνεση για υποχρεωτικότητα εμβολίου, δηλαδή παραβίαση της αυτοδιάθεσης του σαρκίου ενός ανθρώπου. Αυτό, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως βιασμός και η τακτική των μέτρων κατά των μη εμβολιασμένων που γίνονται στα πλαίσια της πειθούς, προκαταρκτικά στα οποία ο ένας διαφωνεί (ο μη εμβολιασμένος πολίτης), το λέει και το δείχνει και ο άλλος (η κυβέρνηση με βοήθεια του κοινοβουλίου) χουφτώνει λέγοντας "έλα, θα περάσουμε ωραία", πιέζοντας τον κλοιό ασφυκτικά πολύ ώστε ο βιασμός να επέλθει γιατί ο βιασμένος αισθάνεται κίνδυνο για τη ζωή του αν δεν αποδεχτεί.
Αυτή η τακτική λοιπόν, ονομάστηκε ως "Υπερόπλο της κυβέρνησης".


Ας αφήσουμε όμως τα ακραία μέτρα κατά του covid 19 ως "υπερόπλο" και ας ασχοληθούμε με τα πραγματικά υπερόπλα των Ελλήνων πολιτών, που δεν είναι άλλα από τις προσφορές του εκλεγμένου προέδρου του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", κυρίου Αρτέμη Σώρρα.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει το όνομά του. Όμως η συστημική ενημέρωση, ακολουθώντας εντολές άνωθεν, κάνει έναν διαρκή πόλεμο κατά του ονόματος του, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις, χλευάζοντας, χαρακτηρίζοντάς τον απατεώνα και λοιπούς αβάσιμους χαρακτηρισμούς και ανεπανάληπτη παραπληροφόρηση για αυτόν, επηρεάζοντας έτσι το τηλεοπτικό και αναγνωστικό κοινό τους.

Να σημειώσουμε εν τάχει ότι ο κύριος Σώρρας για όποιες κακουργηματικές κατηγορίες έχει δικαστεί, έχει αθωωθεί σε τρεις (3) δίκες. Δηλαδή αθωώθηκε 3 φορές για τις ίδιες κατηγορίες με τις δικαστικές αποφάσεις

με αρ. απ. 67650/2013, 107376/2017, 5077/2019.
Η κατηγορία για την οποία ο κύριος Σώρρας εξέτισε ποινή φυλάκισης, βρίσκεται σε διαδικασία έφεσης.

Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον ότι ο κύριος Σώρρας, πρώτον,έχει καταθέσει στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (και όχι στην εταιρεία Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε.) 600.000.000.000 δολάρια
Δεύτερον, έχει κάνει δωρεά 8 μετοχών της τράπεζας της Ανατολής σε δύο ΜΚΟ με διακριτικό τίτλο "
E.N.D.- Ellas Never Dies" & "E.N.D - End National Debt", από 4 στην καθεμία, για την αποπληρωμή οποιουδήποτε δημόσιου και ιδιωτικού χρέους της χώρας μας.
Τρίτον και κύριο, αποκάλυψε το μυστικό των μυστικών για τη σύμβαση - συνθήκη του Bretton Woods, και όπου δυνάμει αμετάκλητου συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου κατέθεσε με πρωτόκολλα παράδοσης παρουσία δικηγόρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τις συνοδευτικές μελέτες για την υποστήριξη του αιτήματος, δέσμευσε τις απαραίτητες προσωπικές εγγυήσεις από το δικό του χαρτοφυλάκιο, προέβη σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για να ελεγχθεί το αίτημα των Ελλήνων με σκοπό την υλοποίηση έργων στην Ελλάδα, αλλά και όπου υπάρχει ελληνισμός, όπως επίσης την υπό προϋποθέσεις αποπληρωμή των δημόσιων και ιδιωτικών οφειλών χωρίς καμία επιβάρυνση καμίας περιουσίας δήμου - δημοσίου.

Θα πει κάποιος, "μα το υπερόπλο της κυβέρνησης έχει να κάνει με την ανοσία για τον κορονοϊό, τι σχέση έχουν τα υπερόπλα του Αρτέμη Σώρρα;".

Και θα απαντήσουμε με το εξής. Οι ενεργοί Έλληνες πολίτες, έδωσαν εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις". Τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και υπερόπλα του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, είναι καταγεγραμμένα στις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο προγραμματικές δηλώσεις με αρ. πρ. 6199/4.9.2015, οι οποίες έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα ως προς την υλοποίησή τους.

Αφ' ής στιγμής, εγκαθιδρύσουμε μια πολιτεία υγιή, με τους πολίτες της να είναι καλυμμένοι στα βασικά θέματα διαβίωσής τους, με τους νευραλγικούς άξονες της πολιτείας όπως και την υγεία να ανθίζουν και να εξυγιαίνονται και με τους πολίτες ενωμένους ως κοινωνία, ό,τι πρόβλημα υπάρχει, όπως και η πανδημία του Covid 19, θα μπορεί να συζητηθεί σε επιστημονική βάση από όλο τον ιατρικό κόσμο και όχι μερικούς "εκλεκτούς" ώστε να υπάρξει και η πιο πλήρης και εμπεριστατωμένη λύση.
Ακόμη και αν το εμβόλιο είναι όντως η λύση στο θέμα του covid 19, ο παραλογισμός στα μέτρα και η άνευ προηγουμένου πίεση για τον εμβολιασμό, είναι λογικό να δημιουργούν αμφιβολίες και διαμαρτυρίες από τους πολίτες καθώς παραβιάζονται κεκτημένα δίκαια και δικαιώματά τους, με σκοπιμότητες που δεν δείχνουν να αφορούν το κοινό καλό της δημόσιας υγείας.

Μια υγιής πολιτεία δεν ευνοεί κάποιους και εξαθλιώνει άλλους. Δεν διαχωρίζει και δε χλευάζει τους πολίτες της. Δεν τους παραπληροφορεί.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια