ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ", ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ.

 

Η μανία ψεύδους στα συστημικά ΜΜΕ, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, καθώς γνωρίζουμε ότι ως 4η εξουσία ακολουθεί εντολές της 1ης (νομοθετική) η οποία είναι και ο ορισμός του ψεύδους καθώς ποτέ δεν υπήρξε ΦΕΚ συγκρότησης της Βουλής σε σώμα για να νομιμοποιεί τους αντιπροσώπους των κομμάτων που υποτίθεται έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό.

Κάπως έτσι έπεσα επάνω στο κατάπτυστο, χυδαίο άρθρο της ...κυρίας (;) Γιούλης Επτακοίλη, αρθρογράφο της γνωστής "Καθημερινής", όπου η μεν υπεροψία, αλλά και η διαχωριστική γραμμή κατά των πολιτών (που "τι τυχαία" εφαρμόζει καθημερινά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα υπόλοιπα κόμματα να ακολουθούν την παράνοια) αποδεικνύουν την ανηθικότητά της στο εν λόγω κείμενο.

Η συγκεκριμένη λοιπόν, ανάμεσα σε όλα τα ψεύδη και τα χυδαία που έγραψε, καταφέρθηκε (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) στα πανελλήνια συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος με συμμετοχή χιλιάδων πολιτών ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
Θα έπρεπε μιας και εκτελεί χρέη αρθρογράφου, αφενός να έχει αποδείξεις για τα όποια γραφόμενά της, αφετέρου να ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι τις οργανωμένες στρατηγικές της εκάστοτε κυβέρνησης και να ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τους αναγνώστες της.
Είπε λοιπόν, ότι οι συγκεντρώσεις έγιναν από "μερικές χιλιάδες αντιεμβολιαστές", κάτι που ΦΥΣΙΚΑ είναι ψευδές γιατί στις συγκεντρώσεις αυτές ενώθηκαν πολίτες ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
Άλλωστε αφορμή αυτής της συγκέντρωσης ήταν τα παράλογα διαχωριστικά μέτρα της κυβέρνησης στην εστίαση κατά των μη εμβολιασμένων, γεγονός που ενόχλησε τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ επιχειρηματίες οι οποίοι αναγνωρίζουν την ελεύθερη βούληση των συνανθρώπων τους.
Και μιας και μίλησε για σύμβολα που οι "αντιεμβολιαστές δεν καταλαβαίνουν" να την ενημερώσω ότι η ελληνική σημαία είναι το σύμβολο της ένωσης ολόκληρου του έθνους και καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ιδέα για αυτό.
Το αν μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" κατέβηκαν στο δρόμο μαζί με τους συνανθρώπους τους να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού, διαχωρισμού, φασισμού του καθεστώτος, είναι κάτι που αφορά τον κάθε ένα ξεχωριστά και ελεύθερη βούλησή τους το να συμμετέχουν ή όχι. Η αρθρογράφος φυσικά υπέθεσε ότι "πιθανό να ήταν ανάμεσα σε αυτούς με τις σημαίες". Πάντως και πάλι να την ενημερώσω, ότι στις συγκεντρώσεις αυτές η "Ελλήνων Συνέλευσις" δεν συμμετείχε ως πολιτικός φορέας. Από εκεί και έπειτα δεν περιμένω να καταλάβει.

Έγραψε για συλλογικότητες που κατέβηκαν στις συγκεντρώσεις και ανάμεσα σε αυτούς χριστιανούς κληρικούς, στην ουσία με ειρωνεία, γιατί για ανεξήγητο λόγο νιώθει ανώτερή τους. Κατεβείτε καλή μου, γιατί όταν φτάσετε στο έδαφος από την πτώση, θα χτυπήσετε πολύ άσχημα.
Οποιοσδήποτε κατέβηκε σε αυτή την πανελλαδική διαμαρτυρία και με όχημα το δικό του μετερίζι, σίγουρα ΕΝΩΘΗΚΕ με τους συμπολίτες του σε κοινό στόχο και σκοπό. Και τη λέξη "ΕΝΩΣΗ" η εν λόγω, δε θα τη γνωρίζει.
Και φτάνουμε στο υπέροχο διαμάντι του άρθρου της, όπου αναφέρεται σε ενωμένους ενημερωμένους ενεργούς πολίτες με τον όρο "χυλός".

Κυρία (;;;) Επτακοίλη, τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είμαστε αυτοί που θα συνεχίζουμε να βγαίνουμε με το όνομα και το πρόσωπό μας καθάριο στους δρόμους και θα φωνάζουμε για τον αποδεδειγμένο και πιστοποιημένο κληρονομικό μας πλούτο όπου πατάμε και όπου βρισκόμαστε για να ενημερωθεί και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης για το γενοκτονικό σχέδιο στο οποίο ευθαρσώς και χωρίς όνειδος συμμετέχετε και είμαστε αυτοί που περήφανα θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε "ΚΟΙΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ". Άλλωστε κι εσείς κυρία (;) Επτακοίλη, μάλλον τρέμετε για να κάνετε δωρεάν διαφήμιση και να προσπαθείτε για άλλη μια φορά να αποτρέψετε τους Έλληνες πολίτες να έρθουν στους δικούς τους οργανισμούς, στο δικό τους πολιτικό φορέα. Ευελπιστούμε τουλάχιστον να καλοπληρώνεστε σαν πειθήνιο όργανο της 4ης εξουσίας.

Δεν έχετε ιδέα τι έχουμε στο μυαλό μας, γιατί δεν ενημερωθήκατε ποτέ για να μάθετε, ως οφείλατε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας πριν γράψετε το υπεροπτικό άρθρο σας.
Ελπίζετε να μην έχουμε πολιτική έκφραση, γιατί τρέφεστε από την ελίτ που τρέφεται από τα κλεμμένα χρήματα του Έλληνα πολίτη. Λυπούμαστε (δεν) που δε θα πραγματοποιηθεί η ελπίδα σας και η προπαγάνδα σας ευτυχώς, αρχίζει να βρίσκει τοίχο στους Έλληνες πολίτες που σας έχουν πάρει χαμπάρι.
Γράψατε για "πολιτικά μορφώματα" την ώρα που δουλεύετε για αυτά και προσπαθείτε να επηρεάσετε την κοινή γνώμη για τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", τον μοναδικό με κατατεθειμένες με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 προγραμματικές δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με δεσμευτικό χαρακτήρα.

Γράψατε για την "πανδημία" με τα "εξώδικα Σώρρα". Θα ήταν "πανδημία", αν εσείς και τα υπόλοιπα του κλάδου σας δεν προπαγανδίζατε με ψεύδη κατά του Αρτέμη Σώρρα εκλεγμένου προέδρου του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", αλλά και κατά των μελών της με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
Για να κλείσω, γιατί πολύ ασχολήθηκα με το απαράδεκτο γραπτό σας, να σας ενημερώσω γιατί είστε ΑΣΧΕΤΗ, ότι για τις κατηγορίες ο εισαγγελέας (ψάξτε στο google το ρόλο του) βγάζει εισαγγελικό πόρισμα το οποίο καταθέτει σε σχέση με τις κατηγορίες. Μετά, εκδικάζεται σε δικαστήριο η κατηγορία.
Για την οποία κατηγορία που εντέχνως αποφεύγετε να ονοματίσετε, θα έπρεπε και πάλι να ξέρατε ότι ο κύριος Σώρρας είναι αθώος με τρεις (3) δικαστικές αποφάσεις με αρ. απ. 67650/2013, 107376/2017, 5077/2019. Και επειδή σας "συμπάθησα" σας προτείνω να ενημερωθείτε για την τελευταία δίκη όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί η ψευδής κατηγορία σας που θα μπορούσε να σας βάλει σε νομικούς μπελάδες, δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ στο δικαστήριο και οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν στο "δεν ξέρω".

Να συμπληρώσω ότι τα σχόλια η αρθρογράφος τα έχει απενεργοποιημένα ώστε να μην μπορούν οι Έλληνες πολίτες να σχολιάσουν.
Εμείς λοιπόν, τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις", σας παρουσιάζουμε με αποδείξεις τα ψεύδη σας και σας καλούμε σε επανόρθωση του αισχρού δημοσιεύματός σας.

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

Υ.Γ. Όταν η χυδαιότητα ξεπερνά κάθε όριο μπορεί να είσαι ως και αρχισυντάκτρια ημερήσιου πολιτιστικού τμήματος σε εφημερίδα.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια