ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πελώνη: Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν θα συνδέεται με απολύσεις

Στα πλαίσια της επικαιρότητας που αφορά τους εμβολιασμούς κατά του Covid 19 και σε σύνδεση με τις εργασιακές επιπτώσεις, έκανε δηλώσεις η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Πελώνη. Οι σχετικές πληροφορίες για τις δηλώσεις της προέκυψαν από αλίευση άρθρου με τον εξής υπερσύνδεσμο.
Στην ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου που αναφέρει συνοπτικά τα κύρια σημεία των δηλώσεών της, παρατηρήσαμε επικοινωνιακά παιχνίδια με σκοπό την επιρροή της κοινής γνώμης και σε προσπάθεια να διαχωρίσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες. Δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς είναι η κατά κόρον στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη τον τελευταίο τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Να ενημερώσουμε ότι εχθές με την ενθάρρυνση της ομάδας Μαγαζιά χωρίς μπόλι στο facebook, πραγματοποιήθηκε σε πολλές πόλεις της Ελλάδος διαμαρτυρία κατά των διαχωριστικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση, συγκεντρώνοντας σε κάθε μια από αυτές χιλιάδες πολίτες.



Ένα από τα επικοινωνιακά παιχνίδια που ξεκίνησαν τα μέσα εν...ημέρωσης ήταν πως οι συγκεντρώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν από αντιεμβολιαστές για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Κάτι που φυσικά είναι ψευδές καθώς η κίνηση αυτή ξεκίνησε από επιχειρηματίες της εστίασης στην Ελλάδα οι οποίοι αντιδρούν στα ακραία μέτρα των προνομίων των εμβολιασμένων και την υποβάθμιση της ζωής των μη εμβολιασμένων και είναι εμφανές από την ίδια την ομάδα ότι πρόκειται για ένωση πολιτών αδογμάτιστα και ακομμάτιστα κατά του παράλογου και του διαχωρισμού.

Ωστόσο η κυρία Πελώνη, συνέχισε το επικοινωνιακό παιχνίδι χρησιμοποιώντας τη λέξη "κρίμα" ως σχολιασμό για τις συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, αναγνωρίζοντάς τες όμως ως συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών.

Στους σχολιασμούς της αναφέρθηκε στο ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών δεν θα συνδέονται με απολύσεις, για να συνεχίσει λέγοντας ότι  διερευνάται το νομικό πλαίσιο της υποχρεωτικότητας όσον αφορά τον δημόσιο τομέα και αφήνοντας υπόνοιες ότι θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες τι μέτρα θα παρθούν σε σχέση με το εργασιακό.
Πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρξει γενικός εγκλεισμός, ωστόσο δεν ξεκαθαρίστηκε αν η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για εγκλεισμό των ανεμβολίαστων, είναι πιθανό σενάριο. Σε συνέχεια και επί λέξει, δήλωσε «είναι χρέος όλων -κομμάτων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκκλησίας, συλλογικών φορέων- να ενώσουμε τη φωνή μας με αυτήν της επιστήμης και της λογικής προκειμένου να πειστούν όσοι συμπολίτες μας διατηρούν επιφυλάξεις για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού».
Παρόλα αυτά δεν σημείωσε τίποτα για τις περιπτώσεις θανάτων από τα εμβόλια, σε ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα ή τις παρενέργειες που καθημερινά εμφανίζουν πολλοί εμβολιασμένοι συμπολίτες μας.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ποτέ άλλοτε στην ιστορία, πέραν των εγκλημάτων των Ναζί, δεν προσπάθησε κυβέρνηση με πιεστικούς τρόπους, με "τυράκια" προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν και μάλιστα δωρεάν, σε μια περίοδο που υποστηρίζουν ότι τα ταμεία είναι άδεια για την ενίσχυση των πολιτών και με ανά καιρούς δηλώσεις ότι πλησιάζουμε στην πτώχευση. (600 δις στον προϋπολογισμό του κράτους, but who cares?)

Η ελευθερία βούλησης των ανθρώπων αλλά και η ελευθερία κινήσεων τους που είναι αναφαίρετο δίκαιο, καθημερινά βάλλεται μέσω τρομοκρατίας όλων των εξουσιών, γεγονός που γεννά απορίες στο πώς γίνεται ένα κράτος που δεν υποστηρίζει τους πολίτες του στις καθημερινές δυσκολίες που υπάρχουν στην καθημερινότητά τους σε βασικές ανάγκες, με χιλιάδες αυτόχειρες λόγω οικονομικών προβλημάτων, να ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών του.

Τα μέλη του ανθρωποκεντρικού οργανισμού, αλλά και εθνικού πολιτικού φορέα, "Ελλήνων Συνέλευσις", σέβονται και αναγνωρίζουν το δίκαιο της ελεύθερης βούλησης του κάθε ανθρώπου, ιδίως όταν αφορά το ίδιο του το σώμα και καλούν σε ένωση όλων των πολιτών στον τεράστιο απελευθερωτικό αγώνα κατά των παγκόσμιων δυναστών.

Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Μπορούμε να ενισχύσουμε το σύστημα υγείας μας, μπορούμε να ενισχύσουμε το ίδιο το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μπορούμε να βρούμε τη λύση σε αυτή την κατάσταση που μας ταλανίζει και εξουθενώνει τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά.
Αδελφή και αδελφέ μου, μπείτε τώρα στο κοντινότερο γραφείο "Ελλήνων Συνέλευσις" της περιοχής σας, ενημερωθείτε για τις προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα και να πάρετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας με αποδείξεις.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια