ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυτά, καλό είναι να τα θυμόμαστε.

 

Το αγαπημένο συνήθειο του Έλληνα, πέρα από τον πολυεπίπεδο διαχωρισμό του από τους συνανθρώπους του, είναι η άσκηση πολιτικής κριτικής στο κυβερνών κόμμα της κάθε τετραετίας.
Λες και με έναν μαγικό τρόπο ξεχνά τα αίσχη του πρότερου κυβερνώντος κόμματος και επικεντρώνεται στη λεγόμενη "επικαιρότητα".
Πρέπει να παραδεχθούμε ωστόσο, ότι τα πολιτικά αίσχη αποτελούν παράδοση για την Ελλάδα - ιδίως από την μεταπολίτευση και έπειτα - και είναι σχεδόν αδύνατο να τα ανακαλούμε στη μνήμη μας.
Ας είναι καλά η γνωστή διαδικτυακή κοινωνική πλατφόρμα που μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τις δημοσιεύσεις προηγούμενων χρόνων και έτσι, λίγο - πολύ, επανέρχονται στη μνήμη μας πραγματικά διαμάντια που μας υπενθυμίζουν την αισχρή κατάσταση που βιώνουμε τόσα χρόνια.
Κάπως έτσι, βρήκαμε και το συγκεκριμένο άρθρο "
Βούλευμα σοκ του Αρείου Πάγου: Οι δολοφονίες Κουφοντίνα συνιστούν ιδεολογία" και "χαμογέλασε" το χειλάκι μας.


Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς, το ΣΥΡΙΖΑ, ως τότε κυβερνών κόμμα, "έβαλε το χεράκι του" και στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αποτελεί θεσμό της δικαιοσύνης.
Βέβαια, όταν αναφέρει κανείς τη λέξη "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ", σίγουρα δεν έχει στο μυαλό του τη "δικαιοσύνη" εταιρικού δικαίου. Τι εννοούμε με αυτό;
Πόσο "ανεξάρτητη" μπορεί να είναι μια δικαιοσύνη που ακολουθεί εντολές των εκάστοτε κυβερνώντων του κράτους "Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε." με Α.Φ.Μ. 0000931106;

Η δικαιοσύνη σήμερα, βρίθει από πολιτικές (και άλλες) επιρροές, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το πραγματικό μεγαλείο της, αλλά και να έχει χάσει κάθε τι που την έκανε ανώτατο θεσμό, μετατρέποντάς την σε ένα θέατρο του παραλόγου, του οποίου οι εκβάσεις ξεπερνούν τη φαντασία και του πιο δημιουργικού κωμικοτραγικού σεναριογράφου.


Ο Αρτέμης Σώρρας και η "Ελλήνων Συνέλευσις", είναι εδώ να υπενθυμίσει ότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι το μέσο για την απόδοση, διανεμητικά, διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου που την καθιστά έμφυτη αξία στους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ότι την έχουμε ξεχάσει.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, οφείλει να είναι δίκαιη από την ίδια τη φύση της, ήτοι να μη γέρνει δεξιά, αριστερά, κεντρώα και ακραία. Οφείλει να αναγνωρίζει και αναδεικνύει τις δίκαιες αποδείξεις και να εφαρμόζεται επάνω σε ένα αξιακό σύστημα ώστε να μην εξαρτάται από τίποτα άλλο.
Συνηθίσαμε να λέμε για κακό και για καλό και ξεχάσαμε να μιλάμε για δίκαιο και άδικο. Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι παράλογο που έχει συμβεί, αν ρίξουμε μια ματιά σε δικαστικές αποφάσεις και βουλεύματα. Καθώς - ας πούμε - το εν λόγω βούλεμα για τις δολοφονίες Κουφοντίνα, δεν φέρει δίκαιο, αλλά είναι καλό για τον Κουφοντίνα και κακό για τα θύματά του.


Η "Ελλήνων Συνέλευσις" έχει αποτυπώσει γραπτώς και έχει καταθέσει με αρ.πρ.
6199/4.9.2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, τις προγραμματικές δηλώσεις του εθνικού πολιτικού φορέα, όπου στο κεφάλαιο Β. II και παράγραφο 1 αναφέρεται στη δικαστική αρχή και το πειθαρχικό σώμα.
Είναι στόχος και σκοπός για τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" και κάθε Έλληνα πολίτη που απαιτεί το δίκαιο στη ζωή του και την κοινωνία μας, η πραγμάτωση των δηλώσεων αυτών, ώστε να τελειώνουμε μια και διά παντός με οτιδήποτε μας έφερε στην άθλια κατάσταση του σήμερα. Σε κάθε τι μας μετέτρεψε από κοινωνικά συλλογικά όντα σε εγωιστές καιροσκόπους.

ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ".
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ, ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.



Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια