ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του «ο Σώρρας είναι απατεώνας» - Μέρος 2ο

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του «ο Σώρρας είναι απατεώνας».  Μέρος 2ο

Γειά σου συνέλληνά μου (= συνάνθρωπέ μου),

Όπως σου είπα και στο προηγούμενο μέρος του κειμένου, προσπαθώ να βρω τρόπο να σε προσεγγίσω, μιας και παρά το ότι από το 2012 υπάρχουν δημοσιεύσεις, άρθρα και εκπομπές με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκυρότητα και την αλήθεια του λόγου και των έργων, τόσο του Προέδρου του Κ.Ο. Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις και του εθνικού πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, κου Αρτέμη Σώρρα, όσο και των μελών που συνενώθηκαν σε αυτούς για τον κοινό στόχο και σκοπό της απελευθέρωσης της μάνας πατρίδας ΕΛΛΑΣ, αλλά και ολόκληρης της Γαίας από τους δυνάστες της ανθρωπότητας, ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ή να αδιαφορείς να ενημερωθείς πραγματικά και ουσιαστικά ή να αντιτίθεσαι βασισμένος στην πίστη σου, από ότι σε έχουν παραπληροφορήσει τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Σε αυτό το μέρος του κειμένου, θα επαναπαρουσιάσω τα γεγονότα που αφορούν την κατάθεση των 600.000.000.000 δολαρίων, από τον κο Αρτέμη Σώρρα προς το όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Και όχι στην εταιρεία με αφμ 0000931106 και διακριτικό τίτλο «Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε.»).

Από 28.9.2012, ο κος Αρτέμης  Σώρρας, κατέθεσε σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό 600 δις δολάρια Αμερικής, ως αποκλειστικός κύριος νομέας, κάτοχος και διαχειριστής.

Η κατάθεση συνοδεύτηκε με πρόταση την αποπληρωμή τόσο του δημόσιου, όσο και του ιδιωτικού χρέους και κοινοποιήθηκε σε όλους  τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ  Ή ΑΡΝΗΣΗ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Καθώς συνέλληνά μου, ο σκοπός μου δεν είναι να σε κουράσω, θα σου σημειώσω ότι στον διαδικτυακό ιστότοπο ELLAS ΕΛΛΑΣ, μπορείς να βρεις όλο το ιστορικό που αφορά όλες τις νόμιμες, αλλά και νομικές κινήσεις, που έπραξε ο κος  Αρτέμης Σώρρας, ώστε να χρησιμοποιηθεί το ποσό με βάση την πρότασή του για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους  (Στον ίδιο ιστότοπο, σου εμφανίζει όλα τα σχετικά άρθρα με τα αποδεικτικά, όπως επίσης και την απόδειξη των ψευδών πληροφοριών που χρησιμοποίησαν τα μμε ώστε να λοιδορήσουν από πού προέκυψαν τα 600 δις δολάρια – περί διαστημικής τεχνολογίας από τον Απόλλωνα και κολοκύθια τούμπανα).

Σου σημειώνω επίσης, ότι 29.11.2012, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των 300 του κοινοβουλίου, του Π.Τ.Δ. Προκόπη Παυλόπουλου και του κεντρικού τραπεζίτη (διοικητής της  ΤΤΕ) Ιωάννη Στουρνάρα, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Ας περάσουμε όμως στο ιστορικό των δικών σε σχέση με τα 600 δις δολάρια.

Στις 28 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του επαγγελματία κωλοτούμπα πολιτικού Άδωνη Γεωργιάδη κατά του Αρτέμη Σώρρα εκδικάστηκε – για πρώτη φορά – η υπόθεση, με κατηγορίες:
  1. διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης
  2. κατάλυση πολιτεύματος
  3. Αλλαγή συντάγματος (το ίδιο που παραβίασαν τα πολιτικά κόμματα και με επίσημη δήλωση του πρώην ΠΤΔ Προκόπη Παυλόπουλου (Ναι παραβιάζουμε το σύνταγμα για να το προστατέψουμε.)
  4. ανησυχία λαού.
Στη δίκη, με αριθμό απόφασης 67650/2012 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ, οι υπόδικοι αθωώθηκαν πανηγυρικά, ενώ ο εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά των τριών κατήγορων (Άδωνις Γεωργιάδης, Ιωάννης Δαραβίγκας, Γοργίας Ψυλλάκης), δίκη την οποία δεν είδαμε ποτέ να εκδικάζεται και όλοι θυμόμαστε τον Γεωργιάδη να παρακαλά ουσιαστικά το κοινοβούλιο να μη γίνει άρση της ασυλίας του για την εκδίκαση της υπόθεσης


Η συνέχεια συνέλληνά μου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πόσο σε κορόιδεψαν και σε κοροϊδεύουν τα μμε σε συνεργασία με το καθεστώς.

Στις 3 Ιουλίου 2017, (4 χρόνια μετά την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ - ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση 67650) το καθεστώς μέσω του τότε υπουργού δικαιοσύνης Κοντονή, οδήγησε σε δίκη ώστε να γίνει αναίρεση υπέρ του νόμου, της απόφασης 67650/2013 και φυσικά μέσω των δόλιων τρόπων τους, αποφασίστηκε να γίνει.

ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Παραθέτω τι ακριβώς είναι η αναίρεση υπέρ του νόμου :

Η αναίρεση υπέρ του νόμου επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς προθεσμίας και κατά παρέκκλιση από τους γενικούς κανόνες, δεν επηρεάζει το κύρος της απόφασης κατά της οποίας στρέφεται. Αν δηλαδή ο Άρειος Πάγος δεχθεί ότι έσφαλε η προσβαλλόμενη απόφαση και είναι αναιρετέα, η απόφασή του αυτή δεν έχει έννομες συνέπειες για τους διαδίκους. Η εσφαλμένη απόφαση εξακολουθεί να δεσμεύει τους διαδίκους (να αποτελεί δεδικασμένο για αυτούς). Η υπόθεση, σε αντίθεση με την κανονική αναίρεση, δεν αναπέμπεται στα δικαστήρια της ουσίας για να ξαναδικαστεί. Η απόφαση του Αρείου Πάγου ξεκαθαρίζει το ζήτημα για το μέλλον, σε περίπτωση που ανακύψουν παρόμοιες υποθέσεις στα δικαστήρια. Πρόκειται δηλαδή μόνο για "οιονεί πανηγυρική διακήρυξη" ότι η αναιρετέα απόφαση ήταν λανθασμένη,  χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, επανεκδικάζεται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, καθώς πρόκειται για ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ - ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ επιπροσθέτως παραβιάζοντας ακόμη και την παράνομη αναίρεση υπέρ του νόμου, η 67650/2013 όπου εν τέλει χαρακτηρίζεται από τον εισαγγελέα της έδρας, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ με αριθμό απόφασης 107376/2017.

ΔΗΛΑΔΗ 2 ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Αλλά όχι, δεν σταμάτησαν εδώ…  Ο
Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Αρτέμη Σώρρα και στις 18 Νοεμβρίου 2018 εκδικάστηκε η υπόθεση, στην οποία δε λήφθηκε υπ’ όψιν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ.
Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει και είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η έφεση τον Φεβρουάριο του 2021.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, βρέθηκε στις Σέρρες σε ανακριτική διαδικασία λόγω αναφοράς του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, από την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΔΩ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ τον κο Αρτέμη Σώρρα, με την δίκη να άρχεται στις 6 Νοεμβρίου του 2019 και να καταλήγει  στις 14 Δεκεμβρίου 2019, με μια καθ’όλα ντροπιαστική για το δικαστικό σώμα απόφαση, καθώς ενώ ΑΘΩΩΣΕ τον ίδιο και τους 22 συγκατηγορούμενούς του στις 8 κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί, την τελευταία ημέρα και χωρίς να εξεταστεί ουσιαστικά η κατηγορία, του αποδόθηκε από την εισαγγελέα η κατηγορία απόπειρας απάτης, η οποία ωστόσο παραλόγως (καθώς τον αθώωσαν για τις υπόλοιπες κατηγορίες) αποδόθηκε για το έτος 2012 με αιτιολογία ότι το ποσοστό του επιτοκίου για το δάνειο των 600 δις δολαρίων, είναι πολύ μικρό και πιθανά να παρήγαγε απάτη μελλοντικά.

Άλλο ένα αποδεικτικό της ύπαρξης και του γεγονότος ότι το ποσό έχει ήδη δοθεί και είναι στην πολιτική βούληση των κυβερνώντων να του κάνει χρήση, αποτελούν οι προϋπολογισμοί του κράτους τα τελευταία 4 τουλάχιστον χρόνια, όπου την ημέρα που κυρώνεται ο προϋπολογισμός και με την ισοτιμία δολαρίου – ευρώ, εμφανίζονται στα πιστωτικά έσοδα (στο νέο προϋπολογισμό αναφέρεται ως δάνειο) ακριβώς 600.000.000.000 δολάρια. (
ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ)

Συνέλληνά μου, δε θέλω να σε κουράσω περισσότερο. Σου ζητώ όμως, να ερευνήσεις και να αμφισβητήσεις τα όσα σου γράφω, γιατί μόνο έτσι και μόνο με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ θα οδηγηθείς μόνος σου στην αλήθεια.

Αυτό φωνάζαμε και πριν, αυτό φωνάζουμε και τώρα!

ΕΡΕΥΝΗΣΕ!

Ως το επόμενο μέρος αυτού άρθρου, σου εύχομαι δίκαιη έρευνα και ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

Αναστασία Ιακώβου, μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις Αθηναίων.

Διαβάστε το πρώτο μέρος:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια