ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


"ΣΤΙΣ 15 / 5 / 2022 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Λ .ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 251 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ"


Με δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", κύριος Αρτέμης Σώρρας, προσκαλεί όλα τα μέλη του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού και πολιτικού φορέα, τα μέλη της Ε5, παλαιά και νέα, μα και κάθε έλλην άνθρωπο, σε συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15.05.2022, στην έδρα της "Ελλήνων Συνέλευσις Λαγονησίου" και ώρα 12.00μ.μ.



Η "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής" με τη σειρά της, απευθύνει το κάλεσμα σε κάθε πολίτη του δήμου μας που αντιλαμβάνεται την τεράστια σημασία της ένωσης των ανθρώπων, ως μονάδα, σε έναν κοινό πολιτειακό νου.
Θα είναι μια τεράστια γιορτή για όλους μας και θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε.

Αναστασία Ιακώβου, Γ.Γ. "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια