ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλείο σου(;;;!!!)

 

Μια ανακοίνωση "ανέκδοτο", είδαμε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είναι αδύνατο να μην ασχοληθούμε με το θέμα.

Την τελευταία μέρα του 2021 και όσο ο Έλληνας ακολούθησε τα δύσβατα μέτρα για τη μη διασπορά του Covid 19 και τις μεταλλάξεις του, έπειτα από κυβερνητικές εντολές, η Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, ήταν πλημμυρισμένη με κόσμο κυρίως αλλοδαπής καταγωγής.
Οι ακραία προκλητικές εικόνες που πνίξανε το διαδίκτυο, δείχνουν εκατοντάδες κόσμο να διασκεδάζει τη λήξη του έτους, χωρίς κανένα υγειονομικό μέτρο και χωρίς την παραμικρή παρουσία αστυνομικής δύναμης, έστω και για τα μάτια του κόσμου.

Την ίδια ώρα στον Λυκαβηττό, ο εθνικός "αοιδός" Σάκης Ρουβάς, πραγματοποιούσε την υπερπολυτελώς πληρωμένη 17 λεπτών συναυλία του, με το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να εύχεται "ειρήνη και αγάπη" για το 2022.



Και φυσικά για την ομαλή διεξαγωγή της ιδιωτικής αυτής συναυλίας, ο δήμος Αθηναίων φρόντισε να έχει κάθε προστασία, δεσμεύοντας 2 κλούβες ΜΑΤ, όπως φαίνεται και στην επόμενη φωτογραφία.



Στην Πλατεία Συντάγματος από την άλλη, το ξέφρενο πάρτυ, δε γνώριζε σταματημό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους παριστάμενους να κοροϊδεύουν προκλητικά (ως και σε βίντεο) τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.



Ό,τι αναφέραμε έως τώρα ωστόσο, δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την πρωτιά της ΓΑΔΑ σε αυτόν τον αρρωστημένο "διαγωνισμό" πρόκλησης του Έλληνα, σε αυτά τα τόσο κρίσιμα χρόνια που διανύουμε.
Χωρίς ίχνος ονείδους και έπειτα από μια ημέρα, πέρασε σε ανακοίνωση βεβαίωσης παραβάσεων μη χρήσης μάσκας, τις βραδινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2021 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου 2022 στην Πλατεία Συντάγματος, σε 60 (!!!!!!!) άτομα.


Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει και η Αστυνομία της Πολιτείας έχει αλλάξει ρόλο ως προς την προστασία των πολιτών.
Γνωρίζουμε όμως ποιος πραγματικά πρέπει να είναι ο ρόλος και η θέση της στην "Ελλήνων Πολιτεία".



Η "Ελλήνων Πολιτεία" είναι η υλοποίηση των προγραμματικών δηλώσεων του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", όπως αυτές κατατέθηκαν μαζί με την ιδρυτική του διακήρυξη, με δεσμευτικό χαρακτήρα νομικής φύσης, στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015.

Στη σελίδα 29 και την παράγραφο 15.0 των προγραμματικών δηλώσεων, αναφέρεται χαρακτηριστικά :

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Η "Ελλήνων Πολιτεία" είναι η ίση και δίκαιη προς ΟΛΟΥΣ τους πολίτες πολιτεία, που αξίζει σε όλους μας.
Με θεμέλιο της πολιτείας το σύστημα 12 αξιών, 18 αρχών και 3 πολιτειακών νόμων η εξασφάλιση της ευημερίας όλων των πολιτών είναι δεδομένη.
Το μόνο που μένει στην πραγματικότητα λοιπόν, είναι να αναλάβουμε μέσω της δημοκρατικής οδού των εθνικών εκλογών με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" τη διακυβέρνηση της χώρας μας και να ξεκινήσουμε την εγκαθίδρυση της ιδανικής για κάθε άνθρωπο "Ελλήνων Πολιτείας".

Ενημερώσου και δήλωσε συμμετοχή άμεσα στον ιερότερο αγώνα της εγκαθίδρυσης της πραγματικής δημοκρατίας για το κοινό δίκαιο του βίου όλων μας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια