ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κίνηση: «Κόλαση» σε όλη την Αθήνα

 


Στην πρωινή επικαιρότητα, η κίνηση στην Αττική Οδό και Κηφισό και η ταλαιπωρία των οδηγών, από πληροφορίες που βρήκαμε από το ακόλουθο άρθρο.

Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός ότι δρόμοι που λειτουργούν ως κομβικοί, δρόμοι τους οποίους οι Έλληνες πολίτες έχουν πληρώσει και πληρώνουν από την τσέπη τους, πνίγονται στην κίνηση δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο που ως αποτέλεσμα έχει τον εκνευρισμό και την εξουθένωση των οδηγών.
Είναι οριακά γελοίες οι δικαιολογίες τύπου "λόγω κακοκαιρίας πήραν πολλοί τα αυτοκίνητά τους".
Αν είναι δυνατόν το να παίρνουν πολίτες τα αυτοκίνητά τους για να εξυπηρετηθούν, να δικαιολογεί το ότι ο σχεδιασμός αυτών των οδών δεν έχει γίνει με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Θα πει κανείς πως καθώς συνηθίσαμε τη γενική τρέλα που επικρατεί δεκαετίες τώρα, δεν είναι και τίποτα σοβαρό.
Μπορούμε να γκρινιάζουμε, αλλά ούτε σκέψη να διεκδικήσουμε αυτά που πληρώνουμε ως πολίτες για την εξυπηρέτησή μας.

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε μόνο στις μεγάλες οδούς, καθώς τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε επαρχίες, το οδικό τους δίκτυο, μάλλον δυσχεραίνει την κίνηση ιδίως στα κέντρα των πόλεων, παρά βοηθά τους πολίτες να μειώνουν το χρόνο για την απόσταση που θα διανύσουν για να διεκπεραιώσουν υποχρεώσεις, εργασία, ακόμα και ένα καφέ σε μια πλατεία.

Έχουμε ξεχάσει ότι οι φόροι που πληρώνουμε, υπάρχουν για να βελτιώνεται η πολιτεία μας, η ζωή μας, στο σύνολο των πολιτών.
Το καθημερινό άγχος να προλαβαίνουμε τα πάντα, να πληρώνουμε ως νομοταγείς πολίτες ως και ενοίκιο για το ιδιόκτητό μας (ΕΝΦΙΑ) και κάθε λογαριασμό για τις αναγκαίες πλέον παροχές για τον βίο μας, μας έχει κάνει να ξεχάσουμε ότι οτιδήποτε πληρώνουμε, αλλά και η ενέργεια που δίνουμε στην πολιτεία, είναι για τη δική μας δικαιότερη διαβίωση.
Χαθήκαμε μέσα σε όλα αυτά τα άγχη που ψεύτικα χρέη μας δημιούργησαν, ψεύτικες καταναλωτικές ανάγκες και ξεχάσαμε την ανθρώπινη υπόστασή μας, σε υπάκουα πλάσματα που δε σηκώνουν το κεφάλι σε ψευτοαφέντες, ψευτοεκλεγμένους.

Όμως όλα αυτά μπορούνε να τελειώσουν με μια κοινή απόφαση. Έναν κοινό στόχο και σκοπό. Την απελευθέρωσή μας από τους δυνάστες της ανθρωπότητας και την επαναφορά μας στην ανθρώπινη, δίκαιη διαβίωση σε μια ιδανική Πολιτεία φτιαγμένη από ανθρώπους για ανθρώπους.

Μια Πολιτεία, στην οποία ο πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός (παρ. 10.0 στις προγραμματικές δηλώσεις) κάθε πόλης και χωριού, θα είναι φτιαγμένος με απόλυτη αισθητική και με απόλυτο σκοπό να εξυπηρετεί τον κάθε πολίτη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του και διευκολύνοντάς τον να βιώνει την καθημερινότητά του με τον τρόπο που του αξίζει.
Μια Πολιτεία που δε θα δημιουργεί άγχη στους πολίτες της, αλλά διάθεση δημιουργικότητας που θα ωφελεί τόσο τον ίδιο, όσο και την ίδια την πολιτεία, εφόσον ευδαίμων πολίτης = ευδαίμων Πολιτεία.


Η Πολιτεία αυτή, είναι η "Ελλήνων Πολιτεία". Η Πολιτεία που θα εγκαθιδρυθεί με τη διακυβέρνηση των Ελλήνων.

Η "Ελλήνων Πολιτεία", είναι στην πραγματικότητα το πρόγραμμα του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" το οποίο είναι κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 και έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.
Ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις", είναι η νομική οντότητα του έθνους, το όχημα που θα μας μεταφέρει στην εθνοσυνέλευσή μας και θα τελειώσουμε μια και διά παντώς με κάθε τι αποστατικό και άδικο βρωμίζει την πολιτεία και τις ζωές μας.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΕΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια