ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ"

 


Δεν υπήρχαν λεφτά και μας έβαλαν σε χρέος. Δεν υπήρχαν λεφτά και ανεβάσαν τη φορολογία. Δεν υπήρχαν λεφτά και ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες 4 - 5 φορές. Δεν υπήρχαν λεφτά και ανέβηκε το νερό και το ρεύμα, έτσι επειδή δεν υπήρχαν λεφτά ανέβηκαν τα ενοίκια. Δεν υπήρχαν λεφτά και βάλανε τον παράνομο ΕΝΦΙΑ. Δεν υπήρχαν λεφτά και κατεβάσαν τον μισθό. Δεν υπήρχαν λεφτά και ανεβάσαν την τιμή των προϊόντων. Δεν υπήρχαν λεφτά και δεν επενδύσαν στην πυρασφάλεια. Δεν υπήρχαν λεφτά και δεν έκαναν αντιπυρρικά και αντιπλημμυρικά έργα. Δεν υπήρχαν λεφτά και ζητούσαν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ως εθελοντές.
Δεν υπήρχαν λεφτά και σου πήραν με πλειστηριασμό το σπίτι.
Δεν υπήρχαν ποτέ λεφτά να προστατέψουν τη ζωή σου και την αξία της περιουσίας σου.
Δεν υπάρχουν λεφτά και έδωσαν 80 εκ. στα ΜΜΕ.
Δεν υπάρχουν λεφτά μοιράζαν self test τα οποία στη συνέχεια έκριναν αναξιόπιστα.
Δεν υπάρχουν λεφτά και πήραμε για την εθνική ασφάλεια Rafale "του προηγούμενου αιώνα".
Δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά
"Σήμερα εγκρίνουμε μέτρα άμεσων αποζημιώσεων για κάθε πυρόπληκτο σε όποια περιοχή της χώρας και αν βρίσκεται.
Οι κεντρικές κατευθύνσεις των επιλογών μας είναι: στεγαστική συνδρομή έως €150.000 για κατοικίες που καταστράφηκαν ή έχουν ζημιές. Άμεση προκαταβολή €20.000, €12.000 ή €5.000 ανάλογα με τον βαθμό φθοράς κάθε κτιρίου. Και επιδότηση ενοικίου έως €500 μέχρι να επισκευαστούν τα σπίτια τους.
Τα ποσά αυτά θα καταβάλλονται με μία απλή αίτηση από τις 18 Αυγούστου στην πλατφόρμα arogi.gov.gr με εκταμίευση λίγες μέρες μετά.
Οι επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν θα αποζημιωθούν με το 70% των απωλειών τους, με το 20% να δίνεται ως προκαταβολή. Για τα δε ακίνητά τους θα λαμβάνουν αμέσως προκαταβολή €22.000, €12.000 ή €5.000, ανάλογα με τις ζημιές τους.
Οι αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις με κτίρια θα μπορούν να εισπράξουν αθροιστικά τις ίδιες προκαταβολές. Επιπλέον, θα μπορούν να λάβουν ενίσχυση έως €4.000 για τις καλλιέργειές τους. Και αυτό πέραν των αποζημιώσεων που θα χορηγήσει ο ΕΛΓΑ για την παραγωγή τους.
Κάτοικοι και επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από τη φωτιά απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ ενώ αναστέλλονται οι ασφαλιστικές, φορολογικές και δανειακές υποχρεώσεις τους, όπως και οι πλειστηριασμοί.
Ειδικά, το τονίζω, στους δύο Δήμους οι οποίοι δοκιμάστηκαν στην Εύβοια, στον Δήμο Μαντουδίου και στον Δήμο Ιστιαίας, τα τελευταία αυτά μέτρα θα ισχύσουν για όλους τους κατοίκους, ανεξάρτητα από το αν υπέστησαν ζημιές."


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ!!!!

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια