ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ξέσπασμα Προέδρου Συνοριοφυλάκων Έβρου: Τεράστια αύξηση των ροών καθημερινά.

 

Ένα θέμα που η συστημική ενημέρωση έχει αποσιωπήσει χάριν της Covid 19 επικαιρότητας, θα μας απασχολήσει σήμερα και δεν είναι άλλο από το μεταναστευτικό και η άμεσα συνδεόμενη εθνική ασφάλεια.

Το άρθρο που βρήκαμε σήμερα, αναδεικνύει τις δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, ο οποίος ευθέως σημάνει συναγερμό κινδύνου για τις συνεχείς ροές επήλυδων από την Τουρκία στον Έβρο, αλλά και μέσω των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του όπως τις βρήκαμε στο προαναφερθέν άρθρο :

"Χωρίς σταματημό, τεράστια αύξηση των ροών καθημερινά πλέον. Οι συλλήψεις συνεχίζονται, ο αγώνας μας γίνεται με πολύ μεγάλο κόπο αλλά δυστυχώς μερικοί έχουν μείνει στο Έπος των Καστανιών…

Αν δεν παρθούν τολμηρές αποφάσεις για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας θα συνεχίζουν να επικρατούν οι εγκληματίες διακινητές.

Υ.Γ1: Τουλάχιστον όσοι εκ των Αθηνών κάνετε επίσκεψη στον Έβρο μας, μην δηλώνετε ότι ο Έβρος είναι στην καρδιά σας με φωτογραφίες μπροστά από Φράχτες..

Υ.Γ 2: Στόλος νέων οχημάτων μετά από πολλά χρόνια ήρθε στις Υπηρεσίες μας αλλά τώρα τα μετακινείτε και αυτά σε αεροδρόμια…"

Είναι τραγικό στα χρόνια που εξωφρενικά ποσά διατίθενται σε μέσα μαζικής επικοινωνίας, αλλά και αλλού που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, για την εκστρατεία ενημέρωσης για οτιδήποτε σχετικό με τον Covid 19, οι συνοριοφύλακες ως εθνική ασφάλεια να μην έχουν τον βασικό εξοπλισμό ώστε να παράσχουν τις υπηρεσίες τους με βέλτιστα αποτελέσματα.
Η επιτηδευμένη αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, αλλά και των προκατόχων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινά με βάση το γεγονός ότι δεν προτίθεται να προφυλάξει τα σύνορα καθώς θέλει να λύσει το θέμα της "υπογεννητικότητας των Ελλήνων". Που τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει η κομποστοποίηση λαών, εκτός από την εκτέλεση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την εξαφάνιση των εθνών.
Άλλωστε ο φερόμενος πρωθυπουργός, προεκλογικά σε Ισραηλινό συμβούλιο, δήλωσε ανοιχτά ότι θα πολεμήσει το νατιβισμό, δηλαδή τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς.


Είναι γεγονός πως τα μεταναστευτικά κύματα αυξήθηκαν με πρόσχημα την προσφυγιά και γιγαντώθηκαν με τον πόλεμο στη Συρία, όπου πολλοί αλλοδαποί έσπευσαν να καπηλευτούν τη δυστυχία των πληγωμένων και ξεριζωμένων Σύριων, εισβάλλοντας παράνομα στην Ελλάδα και δηλώνοντας ψευδώς ότι είναι Σύριοι πρόσφυγες.
Το παραμύθι αυτό έχει καταρριφθεί και είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για αμέτρητες εισροές παράνομων μεταναστών οι οποίοι περνάνε στην Ελλάδα κυρίως μέσω Τουρκίας.
Η νόμιμη μετανάστευση όπως τη γνωρίζαμε στο παρελθόν τουλάχιστον, ήταν κάλεσμα από ένα κράτος προς άλλο για πολίτες, ως εργατικά χέρια. Αυτό σήμαινε ότι υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ο μετανάστης που παρείχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο κράτος που μετανάστευσε, είχε άμεσα ενεργή θέση στην πολιτεία. Πώς γίνεται η Ελλάδα να έχει 2.000.000 ανέργους, αλλά να έχει θέση εργασίας για αλλοδαπούς;
Αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ξεκάθαρη αλλοίωση του πληθυσμού, με ιδιαίτερη κορύφωση τα "χρόνια του κορονοϊού" όπου η κυβέρνηση με δόλιους τρόπους, έφερνε σε σημεία κλειδιά στην ενδοχώρα παράνομους μετανάστες δημιουργώντας πόλεις μέσα στις πόλεις με δόλιους τρόπους, την ώρα που λόγω υγειονομικής κρίσης, έκλεισε τους Έλληνες πολίτες στα σπίτια τους. Κανείς δεν μας διαβεβαίωσε ποτέ ότι δεν μιλάμε για υγειονομικές βόμβες.
Είναι βέβαιο ότι ανάμεσα σε αυτή τη σωρεία αλλοδαπών, βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι εξαναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους, λόγω των άθλιων συνθηκών που αντιμετώπιζαν στην πατρίδα τους, ωστόσο τους προσβάλλει και τους ίδιους να συγκαταλέγονται σε αυτούς που εισβάλλουν και κλέβουν, βιάζουν, δολοφονούν, τρομοκρατούν, τους Έλληνες πολίτες.

Όσον αφορά λοιπόν το θέμα του μεταναστευτικού, το βασικό είναι να εξυγιανθεί η πολιτεία και να κάνει έργα ανταποδοτικά και μη, να καλύψει εργασιακά τους ιθαγενείς, ώστε να μπορέσει να εντάξει και μετανάστες στη δημιουργία της πολιτείας.
Και εδώ έρχεται η "Ελλήνων Πολιτεία" η οποία προγραμματίζεται να εγκαθιδρυθεί αφ' ής στιγμής πάρουν την διακυβέρνηση οι Έλληνες πολίτες, μέσω της νομικής οντότητας εκπροσώπησης του έθνους, τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις"
Είναι βασικό να τονίσουμε ότι στην υγιή πολιτεία μας, η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

Ας συνεχίσουμε όμως με το πληγωμένο θέμα της εθνικής ασφάλειας. Έχει γίνει πλήρως κατανοητό, ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος, εκτελούν εντολές οι οποίες έρχονται από Ευρώπη. Και για αυτό το λόγο, έχουμε δει την απόλυτη κατάπτωση της εθνικής ασφάλειας τόσο σε εξοπλισμό, όσο και δράσεις.
Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε την Τουρκία να κόβει βόλτες στα ύδατα της χώρας μας και οι δυνάμεις μας να βλέπουν από απόσταση.


Η πάγια θέση της Ελλήνων Πολιτείας, είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ, ΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια