ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά να μην αρθεί η ασυλία του, και στην ουσία απειλεί τους άλλους... (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το παρακάτω κείμενο είναι μέρος από τα πρακτικά της βουλής για την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 και μερικά σχόλια δικά μου, για να καταλάβουμε όλοι πως λειτουργεί το καθεστώς.
 
Κύριο θέμα του κειμένου, είναι η άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, που ζητήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα για την υπόθεση της μήνυσης του, στον Σώρρα που κατέπεσε, εφόσον αθωώθηκε ο κατηγορούμενος. Σε αυτή την υπόθεση αφού αθωώθηκε ο Σώρρας από τις κατηγορίες ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ο Εισαγγελέας διέταξε να διαβιβαστεί βάσει του 38 ΚΠΔ για τυχόν αυτεπάγγελτες κατηγορίες ιδίως της ψευδούς καταμηνύσεως κατάθεσης η δικογραφία. Βλέπε σχετικό απόσπασμα από την αθωωτική απόφαση παρακάτω:
Στην αρχή των πρακτικών στο κείμενο, επίσης διαπιστώνουμε τον όγκο μηνυτήριων αναφορών βάσει του άρθρου 86’ του συντάγματος περί ευθύνης υπουργών από πολίτες, φορείς.
Διαβάστε με περισσότερη προσοχή και κατανοήστε την ουσία..
 
Όλα αυτά είναι πρακτικά της βουλής και αναγνωρισμένα έγγραφα του κράτους ξαναθυμίζω..
Δεν είναι από κάποιο άρθρο ενός άγνωστου και απρόσωπου Blogger.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθήνα, σήμερα στις 5 Αυγούστου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.15΄ συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Δ΄ Αντιπροέδρου αυτής κ. ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ. 
 
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
Εισερχόμαστε στην: ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
 
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας των Βουλευτών κυρίων Σπυρίδωνος- Αδώνιδος Γεωργιάδη, Βασιλείου Γιόγιακα (2 δικογραφίες) και Ηλία Κασιδιάρη. 
 
Από την αρμόδια Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας ανακοινώθηκε η έκθεση στις 11-6-2015, σύμφωνα με την οποία τα μέλη της επιτροπής πρότειναν κατά πλειοψηφία τη μη άρση της ασυλίας του κ. Σπυρίδωνος-Αδώνιδος Γεωργιάδη.
 
Σύμφωνα με το άρθρο 83 του Κανονισμού η Βουλή δεν εισέρχεται στην ουσία των υποθέσεων, αλλά ερευνάται μόνον εάν η πράξη για την οποίαν ζητείται η άρση της ασυλίας συνδέεται με την πολιτική ή κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Βουλευτή ή η δίωξη ή η μήνυση ή η έγκληση υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα.
(στα μέτρα τους οι κανονισμοί... Δε νομίζετε;)
Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 83 παράγραφος 7 του Κανονισμού η Βουλή αποφασίζει με ανάταση του χεριού ή έγερση επί της αιτήσεως της εισαγγελικής αρχής, κατά τη διαδικασία του άρθρου 108 παράγραφος 1 εδάφιο δεύτερο. O λόγος δίνεται πάντα, εφόσον ζητηθεί, στον Βουλευτή στον οποίο αφορά η αίτηση και στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ή στους αναπληρωτές τους. Οι διατάξεις των άρθρων 71 και 72 εφαρμόζονται αναλόγως.
 
H Βουλή αποφασίζει με μυστική ψηφοφορία, αν αυτό ζητηθεί από τον Πρόεδρο της Βουλής ή τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία ανήκει ο Βουλευτής του οποίου ζητείται η άρση της ασυλίας.
 
Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της 23ης Μαρτίου 2005 έχουμε δεχθεί επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας η Βουλή να αποφασίζει με ονομαστική ψηφοφορία και με ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο στο οποίο κάθε συνάδελφος θα αναγράφει το όνομά του, την εκλογική του περιφέρεια, την ιδιότητά του, την Κοινοβουλευτική Ομάδα που ανήκει θα καταχωρείται στα αντίστοιχα Πρακτικά. Ανταποκρινόμαστε έτσι στις διατάξεις του άρθρου 83 του Κανονισμού της Βουλής που απαιτεί φανερή ψηφοφορία. 
 
Αφού, λοιπόν, ολοκληρωθεί η συζήτηση επί της περίπτωσης της σημερινής ειδικής ημερήσιας διάταξης, θα προχωρήσουμε σε ονομαστική ψηφοφορία, όπως σας περιέγραψα.
Πριν δώσω τον λόγο στους συναδέλφους, θα ήθελα να κάνω μερικές ανακοινώσεις.
(Παρακάτω βλέπετε μερικές ανακοινώσεις για μηνύσεις αλλά και τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία)
Η πρώτη ανακοίνωση είναι από τη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος: «Κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43 και 83 του Κανονισμού της Βουλής για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών ορίζουμε ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο τον Βουλευτή κ. Ιωάννη Γκιόκα». Την υπογράφει ο κ. Παφίλης.
Δεύτερον, οι Υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εξωτερικών και Υγείας –όλο το Υπουργικό Συμβούλιο- κατέθεσαν στις 4 Αυγούστου 2015 σχέδιο νόμου: Κύρωση της από 28 Ιουνίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας (Α΄65)» της από 30 Ιουνίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Τροποποίηση του άρθρου πρώτου της από 28 Ιουνίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας (Α΄65)» (Α΄66)», της από 14 Ιουλίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Συμπλήρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 28ης Ιουνίου 2015 «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (Α΄65), όπως τροποποιήθηκε με την από 30 Ιουνίου 2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄66) και ισχύει, αναφορικά με την παράταση διάρκειας της τραπεζικής αργίας, ρύθμιση θεμάτων συναλλαγών κατά τη διάρκεια αυτής, περιοριστικών μέτρων, αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής εγγυοδοσιών και πάσης φύσεως παραβόλων, καθώς και παράτασης της λύσης και εκκαθάρισης του ΟΔΙΕ» (Α΄79) και της από 18 Ιουλίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων και τις τροποποιήσεις των νόμων 4063/2012, 4172/2013, 4331/2015 και 4334/2015» (Α΄84).
 
Επίσης, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή την 29η Ιουλίου 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε κατόπιν:
Α) της υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 3328/21-7-2015 μηνυτήριας αναφοράς του κ. Αποστόλου Γκλέτσου, Δημάρχου Στυλίδας και Προέδρου του Πολιτικού Κόμματος ΤΕΛΕΙΑ, η οποία αφορά τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με ενέργειες που φέρεται να έπραξε κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, οι οποίες εξέθεσαν το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας, προκαλώντας βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας. 
 
Β) της υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 3348/22-7-2015 μηνυτήριας αναφοράς του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Δικηγόρου Αθηνών, η οποία αφορά τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη για τη διερεύνηση της συνδρομής ουσιωδών και αποχρωσών ενδείξεων των φερόμενων αδικημάτων των άρθρων 134 παράγραφος 2β και 135 ΠΚ και συγκεκριμένα για την παραβίαση της εντολής διαπραγμάτευσης με τους εταίρους-δανειστές και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκειμένου να συναφθεί συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ελληνικής Δημοκρατίας και την απεμπλοκή της οικονομίας από την ύφεση.
Και με τιμή συνεχίζει τις ανακοινώσεις προδοσίας ή παράβασης καθηκόντων...
Έχω ακόμη την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή την 29η Ιουλίου 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε κατόπιν της από 28 Ιουλίου 2015 μήνυσης του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου κατά του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, για διερεύνηση τυχόν αξιόποινης συμπεριφοράς του κατά την οργάνωση και υλοποίηση ηλεκτρονικής εισβολής στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, από όπου υπεκλάπη το λογισμικό και ΑΦΜ των φορολογουμένων, προκειμένου να κατασκευάσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα για την εισαγωγή παράλληλου νομίσματος. 
 
Επίσης, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή την 29η Ιουλίου 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126∕2003 «Ποινική Ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία, που σχηματίσθηκε κατόπιν της από 26-2-2014 μηνυτήριας αναφοράς των 1) Νιόβης-Δήμητρας Βασιλάκου-Θεοδωράτου και 2) Βασιλείου Σωτηρόπουλου, υπό την ιδιότητά τους ως εκπροσώπων της «Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Τελωνειακών Υπαλλήλων-Π.Ε.Σ.Τ.Υ.» και αφορά τους διατελέσαντες Υπουργούς Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2011 έως 26-2-2014 για τη διερεύνηση τυχόν αξιόποινης συμπεριφοράς τους, σχετικά με την άρνησή τους να καταβάλουν στον Ειδικό Λογαριασμό του πρώην ΤΕΑΔΥ και ήδη ΕΤΑΑ το ποσοστό των εισπραττόμενων ΔΕΤΕ που προοριζόταν για τους συνταξιούχους τελωνειακούς κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2011 έως 26-2-2014.
 
Τέλος, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή την 29η Ιουλίου 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126∕2003 «Ποινική Ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία, που σχηματίσθηκε κατόπιν της καταγγελίας της κ. Χρυσούλας Τσάτσκου και αφορά τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη για διερεύνηση τυχόν αξιόποινης συμπεριφοράς του σχετικά με τη μη τοποθέτησή της καταγγέλλουσας σε θέση Προϊσταμένης Γενικής Διευθύνσεως στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατά το χρονικό διάστημα από 23-8-2010 έως 28-11-2011.
 
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η Βουλευτής Κερκύρας κ. Φωτεινή Βάκη ζητεί άδεια τριήμερης απουσίας της στο εξωτερικό από 3-8-2015 έως 5-8-2015. Η Βουλή εγκρίνει; 
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Η Βουλή ενέκρινε τη ζητηθείσα άδεια.
Η πρώτη υπόθεση, όπως είπα, αφορά τον συνάδελφο κ. Σπυρίδωνα-Άδωνιν Γεωργιάδη, που έχει έλθει. Η δεύτερη και τρίτη υπόθεση αφορά τον συνάδελφο κ. Βασίλειο Γιόγιακα και η τρίτη αφορά τον συνάδελφο κ. Ηλία Κασιδιάρη.
Ζητώ τη συνεργασία όλων σας για να τελειώσουμε εγκαίρως και γρήγορα.
(Σε τέτοια θέματα τονίζετε πάντα η ανάγκη συνεργασίας, μιας και πρόκειται για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παράβαση καθήκοντος και για άλλες αξιόποινες πράξεις βάσει του ποινικού κώδικα και του ίδιου του συντάγματος)
Επί της πρώτης αιτήσεως ο κ. Γεωργιάδης έχει τον λόγο για πέντε λεπτά.
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η συγκεκριμένη ιστορία νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να αναφερθεί στη Βουλή, καθόσον κατά κάποιον τρόπο είναι και ένα πολιτικό θέμα.
(Κατά κάποιον τρόπο;; ή είναι πολιτικό το ζήτημα τελικά;;
Γιατί παρακάτω αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο λόγος που σας καλώ να πείτε «όχι» στην άρση της ασυλίας μου είναι διότι είναι κατεξοχήν πολιτικό θέμα)
ΒΙΝΤΕΟ:

 
Πριν από περίπου τρία χρόνια εμφανίστηκε στην ελληνική κοινή γνώμη ένας κ. Σώρρας μαζί με μία οργάνωση που λεγόταν END και διακήρυσσε ότι μάζευαν λεφτά από τους Έλληνες ομογενείς για να αποπληρώσουν το ελληνικό χρέος, αφού προηγουμένως γίνει έλεγχος λογιστικός κ.λπ..
(Τα λεφτά δεν τα μαζέψανε από πουθενά, αλλά είναι ένα συμβόλαιο του Σώρρα σαν διαχειριστή αυτού, και του αμερικάνικου δημοσίου. Και τα λεφτά είναι κατατεθειμένα υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας - 600 δις δολάρια. Δηλαδή δεν είναι στο όνομα του Σώρρα, αλλά στο όνομα όλων των ιδιοκτητών του Έθνους- σε όλους εμάς με λίγα λόγια. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου που έγινε το 2013 με τον Άδωνι μηνυτή.)

Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμων Ελλήνων του Κοινοβουλίου και θεώρησα χρέος μου να επικοινωνήσω με τις μεγάλες ομογενειακές οργανώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά -διότι σε αυτές αναφερόταν τότε ο κ. Σώρρας δημοσίως ότι τον χρηματοδοτούσαν- για να διαπιστώσω το αληθές ή όχι αυτής της οργανώσεως που λεγόταν END.

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα, στα πρώτα τηλεφωνήματα που έκανα, ότι ουδείς στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του κ. Σώρρα και πολύ παραπάνω αυτής της οργανώσεως. Ήταν γνωστός μόνο ένας συνεργάτης του, γιατρός στη Νέα Υόρκη, ονόματι κ. Λαμπράκης, ο οποίος είχε διάφορα θέματα, που δεν θα τα αναφέρω αυτήν τη στιγμή γιατί δεν έχουν σημασία για την υπόθεσή μας.
(Ο Σώρρας όπως πολλοί εγκάθετοι αναφέρουν σε δημοσιεύματα, δεν είναι ομογενής, αλλά αυτόχθονας Έλληνας που τους καίει, μιας και δεν θέλουν να υπάρχει το Έθνος, αλλά μόνο το πελατειακό κράτος που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι- φυσικά υπάρχει και σχετικός όρος στο μνημόνιο για την αποπληρωμή του "Μόνο από Έλληνα ιθαγενή")
Μετά από αυτό, αφού δηλαδή διεπίστωσα ως Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ότι όλα αυτά ήταν παραμύθια της Χαλιμάς, συναντήθηκα με τον κ. Λαμπράκη σε μία εκπομπή -στον κ. Παπαδάκη- ένα πρωί, διεμήνυσα ότι «παιδιά, αυτά που ακούτε δεν έχουν καμμία σχέση, γιατί όλα αυτά, είναι ψευδή», είχα και μια σφοδρή σύγκρουση τότε μαζί του και στη συνέχεια πήγα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά, για να ερευνηθεί η τυχόν αξιόποινη πράξη με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και τα υπόλοιπα.
(Άρα μιλάμε για μια διαπίστωση δική του, και τίποτα περισσότερο.)
Επειδή μπορεί να διαβάσατε ότι εγώ δεν πήγα σε αυτήν τη δική, να σημειώσω ότι δεν προσεκλήθην να πάω, γιατί εγώ είχα κάνει μηνυτήρια αναφορά και τη μήνυση την έκανε ο Εισαγγελέας. Έτσι δεν πήγα, γιατί ποτέ δεν με προσκάλεσαν να πάω σε αυτή τη δική. Στη δική, όμως, αυτή –και αυτό ομολογώ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι εμένα μου προκαλεί τρομερή κατάπληξη για το θέμα της δικαιοσύνης- ο κ. Σώρρας αθωώθηκε με ένα σκεπτικό, που λέει ότι δεν απεδείχθη το ψευδές των χρημάτων. (και όχι μόνο… Η ακροαματική διαδικασία κράτησε 6 ολόκληρες ώρες και οι δικαστές διάβασαν πολλά έγγραφα και στοιχεία για το θέμα. Παρόν ήταν και ο «θεματοφύλακας» των χρημάτων.)
Θα μείνω μόνο σε αυτό και θα κλείσω. Ποιος είναι ο βασικός ισχυρισμός του κ. Σώρρα που θέλω να τον καταθέσω από εδώ για να τον ακούσει και ο ελληνικός λαός; 
(Του Σώρρα ισχυρισμός;; Κάποιου εγκάθετου δημοσιογράφου; ή απλά δική του; :/ )
Πριν από λίγο ανέβασα στο αγαπημένο μου twitter το σχετικό βίντεο με τον κ. Λαμπράκη που εξηγούσε εις τους οπαδούς του σε μία ομιλία πού βρήκαν τα 600 δισεκατομμύρια. Τα 600 δισεκατομμύρια, λέει στο βίντεο ο υπαρχηγός του κ. Σώρρα, τα βρήκαν, διότι ο κ. Σώρρας ήταν κάτοχος μιας μυστικής εξωγήινης τεχνολογίας του θεού Απόλλωνα, την οποία επώλησε εις τον Ομπάμα. Ο Ομπάμα με αυτήν την τεχνολογία μπορεί και κινεί τα διαστημόπλοια των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνουν καύσιμα και εις ανταπόδοσιν έδωσε στον κ. Σώρρα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Από αυτά τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια ευαρεστήθη ο κ. Σώρρας να δώσει στους Έλληνες 600 δισεκατομμύρια. Δεν τα δίνει, όμως, έτσι. Τα δίνει μόνο με αλλαγή του πολιτεύματος και έλεγχο από τον κ. Σώρρα όλων των πολιτικών κομμάτων και διάφορα άλλα.
(Όλα αυτά είναι ψεύδη, δεν έχει μιλήσει ποτέ ο Σώρρας για κάτι τέτοιο, αλλά ο Λαμπράκης τον οποίο έχει μηνύσει κιόλας)
Ο κ. Σώρρας υπέβαλε μήνυση, την οποία θα καταθέσω στα Πρακτικά. Στη μήνυση αναφέρεται: «Για τους λόγους αυτούς ο κ. Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, την από 29-11-2012 μηνυτήρια αναφορά του κατά των: 1) Αντωνίου Σαμαρά, 2) Ευάγγελου Βενιζέλου, 3) Φώτιου Κουβέλη, 4) Ιωάννη Στουρνάρα, 5) Κάρολου Παπούλια, 6) απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου -Τσίπρα, Καμμένου, Παπαρήγα τότε κ.λπ.- 7) απάντων των Ελλήνων Βουλευτών –της προηγουμένης συνθέσεως- καθώς και 8) παντός άλλου υπευθύνου για τις άδικες πράξεις της εσχάτης προδοσίας, της παράβασης καθήκοντος…» κ.λπ..
 
(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)
 
Όλοι οι Βουλευτές της προηγουμένης συνθέσεως έχουμε άπαντες μηνυθεί από τον κ. Σώρρα ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας. 
 
Ποια είναι η προδοσία; Ότι δεν πήραμε τα 600 δισεκατομμύρια, τα οποία πήρε από τον κ. Ομπάμα για την πώληση της τεχνολογίας, πρώτα απ’ όλα. Αυτή είναι grosso modo η υπόθεση που εξετάζουμε. Μου έκανε μήνυση -νομίζω για συκοφαντική δυσφήμιση- και αυτό εξετάζουμε σήμερα.
(εδώ πετάει και αυτά τα κουλτουριάρικα που λένε στην βουλή, μιας και όλοι είναι ανωτέρου μορφώσεως και πανέξυπνοι - Σαν τον άλλον με τον ΧΙΒ, αυτό τον θανατηφόρο ιό :D ) (Νομίζει, δεν είναι σίγουρος. Μετά από μια τόσο δύσκολη ομιλία, ξέχασε, γιατί μήνυσε τον Σώρρα..)
Εγώ δεν σας καλώ να πείτε «όχι» στην άρση της ασυλίας μου, γιατί είναι αστεία η υπόθεση. Η υπόθεση είναι προφανώς αστεία και άμα έρθει στη δικαιοσύνη, θα την εξηγήσω. (Μα η απόφαση υπάρχει, μην σας μπερδεύει ο μπουμπούκος, το είπε παραπάνω. Πως δεν πήγε στην δίκη.

Άλλωστε, μέχρι τότε θα έχει αποφανθεί η Τράπεζα της Ελλάδος ότι είναι ψευδή τα χρήματα, (Μηνυμένος και αυτός από τον Σώρρα - Προβόπουλος τότε) υπάρχει χαρτί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι είναι ψευδή τα χρήματα. 
(το οποίο χαρτί ποτέ δεν δώθηκε στην δημοσιότητα, παρά μόνο στο έθνος σαν φωτογραφία που δε φαινόταν κιόλας.. ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ - ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ)
Ίσως να έχετε παρακολουθήσει τα άρθρα του κ. Ιγνατίου, που επικοινώνησε με το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και κατέθεσε αυτά τα ομόλογα του κ. Σώρρα και έλαβε τις σχετικές απαντήσεις ή μπορεί να έχετε δει και τις επιστολές του κ. Καρυώτη, ο οποίος είχε παρασυρθεί για ένα διάστημα από τον κ. Σώρρα και μετά από έναν-δύο μήνες, που κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, έκανε μια σχετική πλούσια αρθρογραφία, για να εξηγήσει την απάτη.
(χαχα ΜΜΕ και δημοσιεύματα τους, δείχνουν πως κάνουν την δουλειά του κράτους, επικοινωνούνε δηλαδή αυτοί αντί της ίδιας της κυβέρνησης – αμεσότητα :D )
Ο λόγος που σας καλώ να πείτε «όχι» στην άρση της ασυλίας μου είναι διότι είναι κατεξοχήν πολιτικό θέμα. Τι λέει, δηλαδή, το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής; Ορίζουν ότι, όταν το θέμα είναι πολιτικό, υπάρχει ασυλία. Όταν το θέμα δεν είναι πολιτικό, δεν υπάρχει ασυλία.
(Eίναι πολιτικό το θέμα; Δηλαδή πολιτική δε κάνετε και εσείς εκεί; Γιατί να σας προστατεύει το σύνταγμα ενώ λέει μέσα πως είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους!!! Μπερδεύεστε με τους νόμους εεε; ...Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής τους)

Δεν γνωρίζω τον κ. Σώρρα προσωπικά ούτε είχα ποτέ καμμία διάθεση να ασχοληθώ με τον κ. Σώρρα. (πάραυτα το έκανες, μηνύοντας τον..  ) Ασχολήθηκα πολιτικά λόγω της θέσεώς μου ως Βουλευτής και Πρόεδρος της επιτροπής και από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία. Υπό την έννοια αυτή, είναι το κατεξοχήν κομμάτι που εμπίπτει στο γράμμα και στο πνεύμα του Κανονισμού επί του θέματος της ασυλίας. 
(Εδώ απλά επιδεικνύει πως γνωρίζει τον κανονισμό αλλά και υποδεικνύει τι να πράξουν)
Οφείλω να πω –για να κλείσω- το εξής όσον αφορά το θέμα του κατά πλειοψηφία «όχι»: Θέλω να ευχαριστήσω, γιατί στην επιτροπή όλοι οι συνάδελφοι όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας μου.
Οφείλω να πω, όμως, χωρίς να είμαι άδικος, ότι η κυρία συνάδελφος της Χρυσής Αυγής μου εξήγησε ότι δεν ψηφίζει υπέρ της άρσης μου, όχι γιατί πιστεύει ότι κάτι από αυτά είναι αληθές, αλλά γιατί θα ήθελε να γίνει μια δίκη, ώστε να εξηγηθούν όλα αυτά ενώπιον ακροατηρίου και να απαντηθεί η προηγούμενη απόφαση η οποία είχε οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. (εδώ δείχνει την τάση του προς την άκρα δεξιά. Αυτός ήταν, όλοι τον γνωρίζουν)

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή) (σωθήκαμε!!)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Ευχαριστούμε, κύριε Γεωργιάδη.
(Να και οι άμεσες απειλές προς τους «συναδέλφους» παρακάτω. Δηλώνοντας με αυτά πως στην ουσία θα πρέπει να αρθούν και οι άλλες ασυλίες που θα ζητηθούν)
ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είναι σεβαστή αυτή η άποψη. Δεν την παίρνω προσωπικά. Την καταλαβαίνω, έχει λογική και δεν θα παρεξηγηθώ με κανέναν αν ψηφίσει «ναι». Θα επιμείνω, όμως, στη δική μου άποψη, ότι αν η Βουλή ανοίξει για τέτοιου είδους θέματα ασυλίας, θα αρθούν σιγά σιγά και οι ασυλίες και θα έρθουν οι μηνύσεις και των υπολοίπων τριακοσίων και δεν θα έχουμε παρά να ψηφίζουμε πάντα «ναι», για να κάνουμε αυτή τη δουλειά και να δίνουμε την ευκαιρία στον κ. Σώρρα να κάνει τηλεοπτικό σόου. (εδώ ο τηλεοπτικός σόουμαν, ξεχνάει….)Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. 
 
 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια