ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΕΑΚΙ ... ΣΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!

ΠΑΡΕΑΚΙ ... ΣΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!


Ενδιαφέρον προκαλεί η σύνθεση του ΔΣ της εταιρίας που φέρεται να εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda, μετά τη αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό, την περασμένη Παρασκευή, και την πώληση μετοχών της Lamda, νέα έγγραφα έρχονται στη δημοσιότητα για τη νέα εταιρία (Orilina ΑΕΕΑΠ) που φέρεται να εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda.

Το ενδιαφέρον προκύπτει από τη σύνθεση του ΔΣ της Orilina AEEAΠ.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΓΕΜΗ με ημερομηνία 10/6/2020 προκύπτει ότι πρόεδρος της εταιρείας είναι ο αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Ζαββού, Στέλιος.

Επίσης, μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ, ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος (πρόεδρος του Κολεγίου Αθηνών επί χρόνια), καθώς και η Μιράντα Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και γνωστή υπέρμαχος των μνημονίων και των περικοπών.
ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ..

ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ -ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ
ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ... ΣΕ ΓΑΛΕΡΑ!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ.



ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ - ΑΙΣΩΠΙΔΗ 5 ΛΑΥΡΙΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝ. 6980036798
ΕΜΑIL esy.lavriou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια