ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΩΡΑ


Όλοι πλέον θα έχουν ακούσει για την εντολή πληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, δηλώνοντας παράλληλα Έλληνες κυρίαρχοι Ιθαγενείς, αποποιούμενοι την υπηκοότητα που μας επέβαλε ο βασιλιάς Όtto, αλλά και το φάντασμα που ακούει στο όνομα ΑΑΔΕ (νόμος 4389/2015).

Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν την ισχύ του συγκεκριμένου έγγραφου.
Είναι το έγγραφο, όπου κάθε Έλληνας πολίτης κάνει κάθετη άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και δηλώνει πως έχει μονομερώς αποπληρώσει όλες τις βεβαιωμένες οφειλές του, εφόσον έχει καταστεί δικαιούχος μεριδίου από τον κληρονομικό πλούτο του έθνους των Ελλήνων που μας αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ., Αρτέμης Σώρρας.

Στο παρακάτω απόσπασμα από ομιλία του Αρτέμη Σώρρα θα ακούσετε σίγουρα, όσα δεν έχετε ακούσει από κανένα κανάλι ή δεν έχετε δει σε κανένα δημοσίευμα στον τύπο.

Μάθετε την αλήθεια και σώστε τις περιουσίες σας. Η εντολή αποπληρωμής, είναι το μοναδικό "όπλο" που έχει δοθεί στους πολίτες από αρχής του νεοσύστατου κράτους της Ελλάδος.

Κάνοντας παράλληλα την κάθετη άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, ο κάθε πολίτης έχει δίκαια που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο αλλά και την διακήρυξη των Αυτοχθόνων πληθυσμών του ΟΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα για την ισχύ του εγγράφου.
ΔΗΛΩΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΩΡΑ Σ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια