ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του «ο Σώρρας, είναι απατεώνας» - Μέρος 1ο

Γράφει η Αναστασία Ιακώβου
Ο «Απατεώνας» Σώρρας.

Γειά σου συνέλληνά μου (=συνάνθρωπέ μου).

Πώς θέλεις να σου μιλήσω αυτή τη φορά άραγε;

Θέλεις να δεις ξανά τις αποδείξεις που σου έχουμε δείξει σε αμέτρητα άρθρα από το 2012 και έπειτα και τα έχεις παραβλέψει γιατί σε πυροβολούν με σφαίρες αντινόησης τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σε συνεργασία με το πολιτικό καθεστώς;

 Θέλεις να σου μιλήσω με λογική, αλλά διεγείροντας και το συναίσθημά σου;

 Προσπαθώ βλέπεις, να καταλάβω με ποιόν τρόπο να σε προσεγγίσω, ώστε επιτέλους να βάλεις τις προσωπικές σου σκέψεις εν ενεργεία και όχι αυτές που σου εμφυτεύουν τα τέρατα που προανέφερα.

 Ίσως πρέπει να δημιουργήσω ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων – αποδεικτικών που προκύπτουν μέσω λογικής διεργασίας. Και αυτό θα κάνω.

Η προσπάθεια για τη στήριξη και ανάκαμψη της οικονομίας της Ελλάδος από τον κ. Αρτέμη Σώρρα ξεκίνησε το 2011. Κατόπιν πολυετούς και θεσμικά τεκμηριωμένης προεργασίας ήρθε η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας το 2011.
Το πρώτο οικονομικό εργαλείο που χρησιμοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα σύνολο μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, τις οποίες κατέχει ως κληρονομικό δικαίωμα και ως νόμιμος και ανέκκλητος πληρεξούσιος τρίτων!

Το 2011, απευθύνθηκε σε δύο διακεκριμένους Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων των Η.Π.Α., τον Δρ Θ. Καρυώτη (University of Maryland) και τον Δρ Ν. Γεωργαντζά (Fordham University NY) να αξιολογήσουν τη σημερινή αξία της κάθε μετοχής έναντι του κατατεθειμένου κεφαλαίου – χρυσού που είναι δεσμευμένο με τον προθεσμιακό εγγυημένο λογαριασμό και τα πορίσματα έδειξαν αξία:

680 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ + ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ + ΑΞΙΕΣ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

Το γεγονός ότι αυτά τα ποσά μας ξενίζουν ή δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά. Άλλωστε είναι γνωστό πως στην Παγκόσμια αγορά, τα ποσά τα οποία διακινούνται καθημερινά είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Η δικαστική υπόθεση εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, παρόλο που πήρε πολλές αναβολές ή/και ακυρώσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Στην ουσία έχει αποδειχθεί ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ότι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ και τώρα ο Α. Σώρρας προχωράει σε ασφαλιστικά μέτρα για το να επιβληθεί Δικαστική Εντολή να γίνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες παρουσία επόπτη του ενάγοντος.

Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στις 23.3.2012, συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του, ώστε να δικάσει την υπόθεση μεταξύ του Αρτέμιου Σώρρα, της αστικής εταιρίας ΜΚΟ «E.N.D» (End National Debt) και της αστικής εταιρίας ΜΚΟ «END» (Ellas Never Die), έναντι της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.».


Να σημειώσουμε εδώ ότι η συγκεκριμένη τραπεζική ανώνυμη εταιρία, έχει αλλάξει τον διακριτικό της τίτλο από «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε» σε «Εθνική Τράπεζα Α.Ε.», γεγονός που γεννά ερωτήματα ποιανού έθνους τράπεζα είναι.

Στην απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κρίθηκε πως ο Αρτέμης Σώρρας,  όντας πρώτος αιτών, είναι κύριος δυνάμει κληρονομικής διαδοχής 28 κοινών ανώνυμων μετοχών, όπως αυτές εξειδικεύονται, της συγχωνευθείσας εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», οι οποίες λόγω της ακύρωσής τους κατά τη διαδικασία της ανωτέρω συγχώνευσης, έχουν καταστεί χρεωστικά ομόλογα.

Η σχετική απόφαση, έχει αριθμό πρωτοκόλλου 6341/2012 και είναι διαθέσιμη προς το κοινό ώστε να επιβεβαιώσει τα όσα γράφουμε.

Και ήρθαν κάτι πουλάκια του Αμαζονίου, συνέλληνά μου και σου είπαν ότι η τράπεζα της Ανατολής έχει κλείσει και πως τις μετοχές τις προμηθεύτηκε από το Μοναστηράκι και πως δε φέρουν αξία πέραν της συναισθηματικής ως αντικ συλλογή.

Άλλη μια απόδειξη της κοροϊδίας των μέσων μαζικής εξαπάτησης είναι και το Φ.Ε.Κ. ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 633/29.5.2018, στο οποίο αναφέρεται η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ «ΚΛΕΙΣΤΗΣ» ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Για να είμαστε πλήρως ενήμεροι σε σχέση με την εξέλιξη του θέματος, στο  Τεύχος ΠΡΑΔΙΤ 1015/22.11.2018, και σχετική παράγραφο θέματος με αριθμό (4), υπήρξε τροποποίηση κειμένου της απόφασης, με διόρθωση των στίχων 25&26 με αποτέλεσμα να προκύψει η ακόλουθη παράγραφος :

«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη, άλλως έως την λήξη της εκκαθάρισης, ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι:»

Όπως βλέπουμε από την αλλαγή που έχει προκύψει, δεν υπάρχει αλλοίωση του θέματος του ΦΕΚ 366/29.5.2018.

Ως τώρα λοιπόν και μέσω αποδεικτικής λογικής διεργασίας, είναι ηλίου φαεινότερο πως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης με χυδαίο τρόπο, έχουν διακωμωδήσει το τεράστιο αυτό θέμα που αφορά την Τράπεζα της Ανατολής, η οποία πρέπει να κατανοήσουμε ότι ήταν και είναι τράπεζα η οποία συγκέντρωσε τον πλούτο των Ελλήνων και με δόλιο τρόπο τον αποκρύπτουν από τους Έλληνες πολίτες, εκ των οποίων πολλοί έχασαν μέλη των οικογενειών τους ή και εξαφανίστηκαν ολόκληρες οικογένειες από την ιστορική καταστροφή της Σμύρνης, όπου είδαμε την απαίσια ανθελληνίδα  Ρεπούση να αναφέρει σε σχολικό βιβλίο πως ο κόσμος στη Σμύρνη όσο αυτή καιγόταν, συνωστίστηκε στο λιμάνι, προσβάλλοντας τόσο τη νόησή μας, όσο και τους θανάτους των αδελφών μας.

Θέλω αγαπητέ μου συνέλληνα, εφόσον επαληθεύσεις τις πληροφορίες που σου αναφέρω στο κείμενο αυτό, να μου εξηγήσεις με ποιόν τρόπο ο Αρτέμης Σώρρας, σε εξαπάτησε και ποιοι εν τέλει είναι αυτοί που παίζουν τόσο με το συναίσθημά σου, όσο και με τη λογική σου.

Θέλω συνέλληνά μου, ακόμη και με το συναίσθημά σου πλην της λογικής, να αναρωτηθείς πόσο άδικο είναι να χρεώνεις με ένα ψεύτικο επίθετο και χωρίς ίχνος απόδειξης του ισχυρισμού αυτού.

Τελικά είναι πολύ εύκολο να χαρακτηρίζεις τον Αρτέμη Σώρρα, ως «απατεώνα», παρόλο που δεν μπορείς να το αποδείξεις και να το υποστηρίξεις.

Είναι δύσκολο να ερευνήσεις μόνος σου και το κατανοώ. Όμως οφείλεις να καταλάβεις τη σοβαρότητα του θέματος, γιατί δεν αφορά τα προσωπικά σου, αλλά το έθνος ως σύνολο.

Ως τη συνέχεια στο επόμενο μέρος του κειμένου «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ο Σώρρας είναι «απατεώνας», δίκαιη έρευνα και ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

Αναστασία Ιακώβου, μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις Αθηναίων.

πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια