ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΛΑΥΡΙΟ 8/4/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενόψει της αρχής της προεκλογικής περιόδου για την αλλαγή της δημοτικής αρχής, όλες οι τοπικές παρατάξεις που υπήρχαν αλλά και αυτές που δημιουργηθήκαν από τις αλχημείες των ίδιων προσώπων, πέρασαν, χαιρέτησαν τον κόσμο, υποσχεθήκαν και ρίχνονται, πλέον, στον εκλογικό αγώνα. Έναν προεκλογικό αγώνα με υποσχέσεις, αλλά καμία έννομη δέσμευση για την εκτέλεσή τους.
Είναι οι ίδιοι που λένε πως ήρθαν σε επαφή με όλους τους φορείς και συλλόγους, αλλά «τυχαίως» δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με την Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής, η οποία αποτελεί τον φορέα υλοποίησης των έργων που είναι κατατεθειμένα μαζί με την αίτηση χρηματοδότησης από το 2014 με αριθμό πρωτ. 4359/28-2-2014.
Η Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής, αν και μερικοί πίστευαν ή πιστεύουν πως δημιουργήθηκε σαν άλλη μια τέτοια παράταξη όπως οι παραπάνω, τους διαψεύδει κατηγορηματικά και δηλώνει πως η Ε.ΣΥ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ με την δημιουργία της, ενεργοποίησε το ψήφισμα 61/295 της 13-9-2007 του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες πληθυσμούς και είναι πλέον επίσημα ένα ακόμα κύτταρο εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων.
Είναι εδώ, για να ενημερωθεί και ο τελευταίος μας συμπολίτης για κάθε δόλιο σχέδιο έχει παραχθεί από τις παράνομες κυβερνήσεις σε βάρος των Ελλήνων, για τον πλούτο που του έχουν αποκρύψει και κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους επανορθώνουμε τα σφάλματα του παρελθόντος και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, διεκδικώντας όλα τα δίκαια και τα δικαιώματά μας, ενεργοποιώντας την κυριαρχία μας.
Αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος από την αρχή, τον Σεπτέμβρη του 2016.
Είναι ένα ακόμα κύτταρο στα 400, που έχουν ήδη δημιουργηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.
Κύτταρο, γιατί είναι ένας ζωντανός οργανισμός από ενεργούς πολίτες, που το μόνο που αποζητούν είναι, μια πολιτεία ισότητας, ίσων ευκαιριών, μια κοινωνία πραγματικού δικαίου με αξίες, αρχές και πολιτειακούς νόμους.
Γι’ αυτό, καλούμε καθημερινά κάθε συμπολίτη μας να καταρρίψει τις παλιές αντιλήψεις και την προσωπολατρία και να έρθει να συνταχθεί με το δίκαιο, ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός πυρήνας από ενεργούς πολίτες, που οποιαδήποτε ώρα, θα ελέγχει τις αποφάσεις αυτών που ορίζουμε εμείς ως διαχειριστές με την ψήφο μας. Ή να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη της διοίκησης, μέσω του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την πραγματική δημοκρατία που δεν είναι άλλη από την άσκηση της δημόσιας διοίκησης από τους ίδιους τους πολίτες.
Θα πρέπει να γνωρίζετε, πως σε κάθε δημοτικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις, δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι, υπάρχει ισότητα.
Οι θέσεις ευθύνης, αλλάζουν καταστατικά μέσω δημοκρατικής εκλογής, κάθε 6 μήνες, δίνοντας σε κάθε μέλος – πολίτη – οπλίτη τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί, αλλά και να αποδείξει τις ικανότητες του στη διοίκηση.
 Δεν υπάρχει πληρωμή σε κάποια θέση. Όλα λειτουργούν με ανιδιοτέλεια. Δεν μπορείς να διεκδικείς την χώρα σου, να πάρεις πίσω την ζωή που σου στέρησαν και να το κάνεις επί πληρωμής.
Όλες οι αποφάσεις, βγαίνουν  δημοκρατικά από το Διοικητικό Συμβούλιο ή τον ανώτατο θεσμό, την Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.
Τα μέλη του κάθε οργανισμού, μπορούν να προτείνουν θέματα για συζήτηση που αφορούν τοπικά θέματα και όχι μόνο. Με κοινές αποφάσεις που βασίζονται σε ένα αξιακό σύστημα που αποτελείται από 33 πρωτόκολλα αξιών, αρχών και πολιτειακών νόμων, μπορούμε να αποφασίζουμε για το μέλλον μας και να δίνουμε την εντολή στους εκπροσώπους μας. Αν υποθέσουμε ότι είναι εκπρόσωποι, όπως μας λένε.
Τα μέλη, το μόνο καθήκον που έχουν να πράξουν, είναι η ενημέρωση για όσα πρεσβεύει ο Ελληνισμός μέσω του αξιακού συστήματος και η συνεχής γνωσιακή ανέλιξη για ό,τι έχει συμβεί μέχρι και σήμερα.
Επίσης, ενημερώνουν άπαντες για τις οικονομικές προσφορές που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος του Εθνικού Πολιτικού Φορέα, Ελλήνων Συνέλευσις.
Οικονομικά εργαλεία, που σκοπό έχουν να δείξουν σε όλους τους πολίτες, πως το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, αλλά πρόβλημα διοίκησης.
Ο μόνος τρόπος για να δείτε την Ε.ΣΥ. Λαυρεωτικής σε εκλογές σε τοπικό επίπεδο για την ώρα, είναι να έρθει κάθε ενεργός πολίτης που είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης και να δηλώσει παρών στην διοίκηση της πόλης του.
ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια