ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 12/08/2020)

Τράπεζα της Ανατολής, ένα μυστήριο που μέχρι και σήμερα πολλοί δεν γνωρίζουν.

Άλλοι λένε πως η Τράπεζα της Ανατολής δεν υπάρχει, άλλοι πως υπάρχει.
Άλλοι λένε πως υπάρχει αλλά οι μετοχές δεν έχουν καμία αξία και γενικά όλοι λένε κάτι.

Έχει σημασία όμως τι λέει ο καθένας; ή μεγαλύτερη σημασία έχει τι αποδείξεις υπάρχουν για την ύπαρξη ή μη ύπαρξη των μετοχών;

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που στα χρόνια του Alter είχε ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος και μάλιστα είχε βγάλει αρκετές αποδείξεις για τα "λεγόμενα" του.  Ας δούμε:


Στη συνέχεια έκλεισε το Alter, έχοντας πολύ λιγότερα χρέη σε σχέση με άλλα ιδιωτικά κανάλια.!!!

Τη συνέχεια όμως της υπόθεσης, πόσοι την γνωρίζουν;

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 6341/2012, υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση από το 1932 μέχρι σήμερα καθώς και όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο. Ειδικότερα η απόφαση κατέδειξε ότι οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής έχουν μετραπεί σε χρεωστικά ομόλογα  και έχουν χαρακτηρα χρεωγράφου – αξιόγραφου. Γι’ αυτό ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα.

Έπειτα... τηρήθηκε σιγή ιχθύος... Για αρκετά χρόνια το θέμα παρέμενε στην αφάνεια. Μέχρι που άρχισαν και πάλι οι χειρότεροι του είδους τους, να λένε και πάλι ψέματα. Η τράπεζα της Ανατολής δεν υπάρχει, έκλεισε το 1933, τις μετοχές τις βρίσκουμε στο e-bay και στο μοναστηράκι και άλλα τέτοια. Με σκοπό να γελοιοποιήσουν το θέμα στα μάτια του κοινού τους, ώστε να μην ερευνήσουν όπως θα έπρεπε.

Ένα παρά-δειγμα

Φυσικά δεν σταμάτησαν σε αυτό, εκατοντάδες δημοσιεύματα (copy-paste) εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, κάνοντας ακόμα πιο μπερδεμένη μια υπόθεση που όντως ήταν μέχρι τότε πολύ μπερδεμένη. Πέραν φυσικά των "μεγαλο"δημοσιογράφων που συνέχιζαν να εκτελούν το σχέδιο των αφεντικών τους... Μπερδέψτε τον κόσμο, κάντε τους να μην ξεχωρίζουν τα ομόλογα των 600 δις με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.


2018 - Όλοι περίμεναν λοιπόν, με την εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα πως θα δικαστεί με ισόβια για όσα είχε πει και αποκαλύψει στους Έλληνες πολίτες για την Τράπεζα της Ανατολής, δηλαδή πως λειτουργεί με το κωδικό όνομα "Ορφέας" μέσα από την Εθνική Τράπεζα της Σοφοκλέους.

Αντί αυτού όμως, το καθεστώς κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του. Δηλώνει στο όνομα της Τράπεζας της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρία τα παρακάτω:

Όπως επίσης και αυτό:
Δηλαδή Εθνικό κτηματολόγιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιστοποιούν το ΑΦΜ της εταιρίας ως ενεργό. Και όλα αυτά εν έτη 2020.



Το 2018 είχε προηγηθεί ΦΕΚ αναβίωσης της Εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής, αλλά και πάλι, οι χειρότεροι του είδους τους, άφησαν όλους τους Έλληνες πολίτες ανενημέρωτους.

Δες εδώ.



ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.


Κλείνοντας θα σας παραθέσω συνέντευξη του πρόεδρου του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα, που μιλάει εφ όλης της ύλης για την Τράπεζα της Ανατολής, για όσα πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε.

Να θυμίσω πως ακόμα και σήμερα, βρίσκεται πολιτικός κρατούμενος για όσα μας αποκάλυψε, με τα δικαστήρια να τον κυνηγάνε για υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει, συνεχίζοντας να διαδίδουν ψέματα σε όλους τους συμπολίτες μας. Μάλιστα στη τελευταία δίκη τον Δεκέμβρη του 19, αθωώθηκε από 8 κατηγορίες που ήταν και το κατηγορητήριο και τελευταία στιγμή του έβαλαν μια ένατη κατηγορία... Μια κατηγορία που δεν υπάρχει πλέον ούτε στον νέο ποινικό κώδικα.
Αυτή είναι και η δικαιοσύνη που με αυτά και αυτά, αποκαλύπτει εκτός από τη τύφλωσή της, και τη σιωπή της προς το δίκαιο.

Αναρωτηθείτε τι μπορεί να συμβαίνει και ερευνήστε μόνοι σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ανακαλύψετε την αλήθεια που σας κρύβουν.

  
Επιμέλεια κειμένου: Καλλέργης Ηλίας - Μέλος Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια