ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6 7-1-2013 "ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ"
Στη Χώρα που οι ασυλίες των Τραπεζιτών είναι πιο ισχυρές και από αυτές των πολιτικών, υπάρχει πρόβλημα.

Βλέπουμε από το 2012 κιόλας, που ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας και κατέθεσε τα 600 δις στην κυρίαρχη Ελληνική δημοκρατία, (σ.σ μια οντότητα που μέχρι τότε ήταν στην αφάνεια και που κανείς δεν γνώριζε) πως οι Τράπεζες και ειδικότερα η ΤτΕ που μόνο της Ελλάδος δεν είναι, να σφυρίζουν αδιάφορα.

Σφυρίζουν αδιάφορα γιατί βάση του νόμου 3961/08 που τροποποιήθηκε το 2018 με το ν. 4557 ΦΕΚ Α139, θα έπρεπε να ελέγξει την κατάθεση αυτή και αν υπήρχε κάτι μεμπτό να παραπέμψει άμεσα τον Αρτέμη Σώρρα στην δικαιοσύνη. Κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι και σήμερα που μιλάμε. Ίσα ίσα, ακόμα και στο δικαστήριο του Δεκεμβρίου 2019, όταν ζητήθηκε να καλεστούν ως μάρτυρες, (η ΤτΕ) η έδρα αρνήθηκε. 

Παρακάτω βλέπουμε τον σκοπό του νόμου:
Άρθρο 1
Σκοπός

Σκοπός του παρόντος είναι η ενσωμάτωση στην ελληνική έννομη τάξη της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/849 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Μαΐου 2015 «σχετικά με την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, την τροποποίηση του Κανονισμού (ΕΕ) 648/2012 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, και την κατάργηση της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και της Οδηγίας 2006/70/ΕΚ της Επιτροπής» (ΕΕ L 141/5.6.2015) και η κωδικοποίηση των σχετικών διατάξεων της εθνικής νομοθεσίας.

Μέσω του απολογητικού υπομνήματος που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας θα δείτε τις ευθύνες που έχει η ΤτΕ σε όλη την υπόθεση.


Πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά του Ελληνικού Λαού.

Μη μένεις αδρανής... Ενημερώσου και πάρε θέση, η μητέρα των μητέρων Ελλάς, χρειάζεται ενωμένα όλα τα παιδιά της.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια