ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Πολλοί αναρωτιούνται την διαφορά του κόμματος από έναν πολιτικό φορέα. 

Αρκετοί μάλιστα μπερδεύουν τους "νέους" πολιτικούς φορείς (Ποτάμι, ΚΙΝΑΛ, Ε.ΠΟ.Σ, Μέτωπο Νίκης κ.ο.κ) που δημιουργήθηκαν στην διάρκεια της κρίσης με τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, που ήταν ο πρώτος που ανάρτησε δημόσια την ιδρυτική του διακήρυξη και τις κατατεθειμένες προγραμματικές δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με αρ πρωτ. 6199/2015.

Υπήρχαν και αυτοί που προσπάθησαν να μπερδέψουν την κοινή γνώμη ακόμη και για την λειτουργία των Τοπικών δημοτικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις, αναφέροντας τους σαν {πολιτικά γραφεία}με την έννοια που την έχουν μάθει οι περισσότεροι, μέχρι και σήμερα.

Αυτό που κατάφεραν να δημιουργήσουν, σε μια κομματοποιημένή κοινωνία, και όχι πολιτικοποιημένη,  με την σύνδεση των τοπικών δημοτικών οργανισμών με το "Κόμμα" της Ελλήνων Συνέλευσις, ήταν η αποστασιοποίηση των πολιτών από το να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για όλη την δομή και λειτουργία αυτών των γραφείων. Που ουσιαστικά είναι μια επαναφορά της "εκκλησίας του δήμου" για κάθε Καποδιστριακό Δήμο.

Στο παρακάτω απόσπασμα, μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις, και στην συνέχεια υποψήφιος ευρωβουλευτής και βουλευτής με τον πολιτικό φορέα Ε.ΣΥ Δημήτρης Αλαμπάνος, σε μια από τις χιλιάδες ενημερώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, αναλύει με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο την διαφορά του κόμματος όπως το γνωρίζαμε, με την δομή και λειτουργία του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που φέρει μέσα του ΠΟΛΙΤΕΣ.

Δείτε με προσοχή και κατανοήστε τις διαφορές. Έχει έρθει ο καιρός που όλοι μας πρέπει να πάρουμε θέση ξεκάθαρη...

Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΙΚΟ
Ή ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Βρείτε μας στο facebook: Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube: Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΙΟ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια