ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΑΣΗ ΟΛΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)




Η ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ

• Ποιός είναι ο ορισμός της ΥΓΕΙΑΣ;

• Με ποιον τρόπο παρεμβαίνουν και διαταράσσουν την συνολική αρμονία και ισορροπία της λειτουργίας του Ανθρώπου;

• Με ποιόν τρόπο επιβάλλονν αυτές τις παρεμβάσεις, ακόμα και την ώρα της γέννησης μας, στον πρώτο μας άθλο, τον γέναθλον μας;

• Ενημερώνουν σωστά οι γιατροί τους ασθενείς τους;

• Ποια είναι η ΛΥΣΗ που δίνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να επέλθει πραγματική ΥΓΕΙΑ στον άνθρωπο;


Ε. ΓΚΙΚΑ: Η Υγεία είναι Δώρο της Δημιουργίας προς τον Άνθρωπο. Ο Άνθρωπος έχει δημιουργηθεί τέλειος από την φύση του, η οποία φύση έχει Νομοτέλεια, αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις.

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ
ΟΤΑΝ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΑΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ.
Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..






" ...Θα δούμε όμως πώς εσκεμμένα παρεμβαίνουν σε αυτή την δυναμική λειτουργική αρμονία και ισορροπία.
Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο κατανοητό όταν φανταστούμε ένα έμβρυο σε μια μήτρα, όπου μητέρα και έμβρυο είναι ΕΝΑ, ο ένας επηρεάζει τον άλλον κι η Υγεία της μητέρας καθορίζει την Υγεία του εμβρύου.
Βρίσκεται συνδεδεμένο άμεσα με την μητέρα, τρέφεται από όσα τρέφεται εκείνη, ό,τι αισθάνεται εκείνη...
Θεωρώ ότι δεν φαντάζεται κανείς ότι μια τοξική δηλητηριασμένη μήτρα δεν θα επηρέαζε το έμβρυο, αλλά και το αντίθετο.
ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΝΩΣΗ, Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ.
Το πιο λυπηρό ότι έχουμε πειστεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, ότι όσα συμβαίνουν είναι "φυσικό" να συμβαίνουν!.."
Ο πλανήτης καθρεπτίζει ακριβώς την επίθεση που κάνει ο άνθρωπος στην ίδια του την φυσιολογία, εν αγνοία του..."

Η αστικοποίηση που μας πέρασαν ως “πρόοδο και πολιτισμό’, μας έκαναν να ζούμε ο ένας πάνω στον άλλον σε σπίτια “κλουβιά” που με τις προδιαγραφές που τα φτιάχνουν είμαστε μέσα σε ένα πηνίο διαρκώς. Αν ο άνθρωπος είναι και ενέργεια, είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αντιλαμβανόμαστε πώς επηρεαζόμαστε καθημερινά και συνεχώς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;
Αν ο άνθρωπος είναι και ενέργεια, είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αντιλαμβανόμαστε πώς επηρεαζόμαστε καθημερινά και συνεχώς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;

Προσθέστε και τις συχνότητες που υπάρχουν στο περιβάλλον μας που δεν είναι συμβατές με τον άνθρωπο και τον επηρεάζουν συσσωρευτικά μαζί και με τις νέες τεχνογνωσίες όπως τα 5G που κανένας δεν ενδιαφέρεται.
Έχει γίνει μια ΔΙΕΘΝΗ έκκληση προς την Ευρώπη από 180 επιστήμονες για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει στο DNA μας το 5G αλλά αυτό αποσιωπήθηκε!!!
'Ηδη τοποθετούν τις κεραίες αυτές, που συσσωρευτικά και με τις προυπάρχουσες δημιουργούν ένα τοξικό επικίνδυνο περιβάλλον στον άνθρωπο.

Με Νόμους τώρα επιβάλλουν την λεγόμενη "πράσινη ανάπτυξη" καταστρέφοντας τα οικοσυστήματα για να γεμίσουν τον τόπο με ανεμογεννήτριες της Γερμανίας..."

Με νόμο κατήργησαν και την ΖΕΑ, επι Ελευθερίου Βενιζέλου από το 1926.
Η Ζέα περιείχε τα απαραίτητα 8 αμινοξέα που μαζί με αυτά που έχει ο οργανισμός μας ήταν μια πλήρης τροφή για να μπορέσει ο οργανισμός να κάνει τις απαραίτητες λειτουργίες του, γιατί όπως είπαμε είμαστε ένα μίγμα χημικών ενώσεων- αντιδράσεων, ενεργειών και συχνοτήτων και η τροφή είναι το φάρμακο μας.
Με ΝΟΜΟ επέβαλαν λοιπόν να τρώμε το στάρι και επέβαλαν να έχει και γλουτένη που σήμερα γνωρίζουμε τις βλαπτικές της συνέπειες στον οργανισμό μας.
Παρόλα αυτά υπάρχει παντού!
Όπως λένε ότι έχουμε πολλούς “διαβητικούς” αλλά η ζάχαρη, υπάρχει σε όλα μας τα τρόφιμα.
ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ από την τροφή μας και μας τις πουλάνε χωριστά χωρίς όμως να γνωρίζουμε τους απαραίτητους ακριβείς συνδυασμούς που υπήρχαν στην τροφή μας κι ο οργανισμός μας έπαιρνε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόταν, ούτε την σωστή δοσολογία για να μπορέσουμε να πούμε ότι “συμπληρώνουμε αυτό που μας λείπει. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ΛΟΓΙΚΗ, να αποστερείς από την τροφή τα θρεπτικά συστατικά της για να τις ξεχωρίζεις και να τα παίρνεις συμπληρωματικά.
ΒΡΗΚΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ακόμα και μέσα στις βιταμίνες!!!

ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ!!
TO ΝΕΡΟ ΜΑΣ που είναι το κύριο συστατικό του πλανήτη μας, το οποίο είναι η ίδια μας ύπαρξη.
Μας το παρέχουν μέσα από αυτό το απαρχαιωμένο σύστημα με σωλήνες αμιάντου ή πλαστικές, ή το πίνουμε μέσα από πλαστικά μπουκάλια. Αυτά δημιουργούν καρκίνο και δεν το γνωρίζουμε!
Πόσος κόσμος γνωρίζει τι νερό πίνει και συμβαίνει μέσα στον οργανισμό του, όταν πίνει αυτό το δηλητηριασμένο νερό;

Πληρώνουμε ακόμα και για να μας τροποποιούν τον καιρό;; Δεν βρίσκω λογική να θέλουν κάποιοι να τροποποιούν και να παρεμβαίνουν στο κλίμα και να κάνουν αυτή την λεγόμενη “κλιματική αλλαγή”.

Αντιλαμβανόμαστε όμως τι σχέση έχει αυτό με τους βιόρρυθμούς μας;
Ο άνθρωπος για να παράξει την μελατονίνη,απαραίτητο συστατικό για την ψυχική του ηρεμία και η έλλειψη της προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην χημεία του οργανισμού μας και μετά έχει “ψυχολογικά”, θα πρέπει να κοιμάται σε απόλυτο σκοτάδι από τις 11.00 μμ-1.00 μμ για να την παράξει.
Τα απλά καθημερινά που έχουν αλλάξει τον τρόπο της ζωής μας και εμείς έχουμε μεσάνυχτα, μας επηρεάζουν δραστικά και συσσωρευτικά με τα χρόνια και δημιουργούν να μην έχουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό την Υγεία μας, που βλέπουμε ότι όλοι νοιάζονται τελευταία.

Μία από τις σοβαρότερες παρέμβασεις που δεν γνωρίζουμε είναι στην ίδια μας την γέννηση.


Έχουν εμποτίσει τις μητέρες με φόβο γι αυτό το θαύμα της φύσης να φέρεις το δημιούργημα σου στον κόσμο και παρεμβαίνουν ακριβώς σε αυτό το τεράστιο πέρασμα, στον πρώτο μας άθλο με τραγικές συνέπειες για τον άνθρωπο και πώς θα λειτουργεί αργότερα στην ζωή του.
Με λίγα λόγια, είμαστε σε μια πλήρη καταστολή. Υπολειτουργούμε σε όλα μας τα συστήματα.
Αυτό που κάνουν και γενικότερα, αυτό που συμβαίνει, μετά και με την εκπαίδευση του, εμείς ως γονείς το μεγαλώνουμε με τα βιώματα που έχουμε από τις προηγούμενες γενιές.
Δεν θέλουν να υπάρχουν άνθρωποι που να λειτουργούν με λογική και κριτική σκέψη και να βγάζουν τα συμπεράσματα τους μέσα από την αποδεικτική διεργασία.
Το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι η ενημέρωση μας για όλα αυτά, γιατί η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει από το σκοτάδι και εν αγνοία μας αρρωσταίνουμε.

Αν προσθέσουμε τώρα και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ που και αυτή συγκαταλέγεται στο Περιβάλλον μας, το στρες της επιβίωσης που νομίζεις ότι όλα θα πάνε καλά και νιώθεις ασφαλής στο σπίτι σου και την δουλειά σου και κάποιοι φροντίζουν να μην είναι έτσι!

Μέχρι το τέλος της ζωής σου, αν αρρωστήσεις και αν κλείσεις και κανένα ραντεβού με το τετράψηφιο που βάζουν και δεν πεθάνεις πρώτα, θα δώσεις και τα όργανα σου ως δωρεά χωρίς να το γνωρίζεις κι αν δεν θέλεις και δεν το επιθυμείς, αν ποτέ ενημερωθείς, θα πρέπει να δηλώσεις να μην σου πάρουν τα όργανα με ΝΟΜΟ από αυτούς τους παράλογους, παρανοικούς νόμους που έχουν κάνει για τους ανθρώπους.
Αφού αρρωστήσεις και σε περιλάβει η φαρμακευτική ιατρική για να φροντίσουν τα συμπτώματα και κανένας δεν θα ασχοληθεί με τα αίτια, που είναι όλη αυτή η παρέμβαση που γίνεται στην φυσιολογία μας και στο ίδιο το περιβάλλον που ζούμε.
Όταν η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πάρει την διακυβέρνηση της χώρας, το πρώτο που θα πρέπει να συμβεί και στην ιατρική επιστημονική κοινότητα είναι η αλλαγή στην παιδεία των ιατρών.
Γνωρίζουμε και έχουμε αντιληφθεί ότι πίσω από την σημερινή φαρμακευτική ιατρική, που βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτών, οι ιατροί είναι προιόν αυτού του καθεστώτος, είναι δηλαδή “παιδιά’ που σπουδάζουν και παίρνουν “γνώση” απο τα πανεπιστήμεια που χρηματοδοτούν ιδιώτες, που χρηματοδοτούν τις φαρμακοβιομηχανίες, τα πανεπιστήμεια, τις έρευνες και τις μελέτες.
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει στην ολότητα τον 'Ανθρωπο και πώς λειτουργεί.
Είδαμε πόσοι παράγοντες παρεμβαίνουν και χαλάνε την ισορροπία και την αρμονία του ανθρώπου. Έχουν κομματιάσει τον άνθρωπο και αφού πάρουν την εκπαίδευση αυτή, ο καθένας στην εξειδίκευση του και έτσι όλοι ασχολούνται με το "κομματάκι τους", χωρίς να βλέπει την ολότητα.
Υπάρχουν κάποιοι που κοιτούν ολιστικά τον Άνθρωπο, αλλά δεν μπορούμε να επιφέρουμε ατομικά την Υγεία σε κάθε άνθρωπο, ενώ όλο το περιβάλλον είναι τοξικό.
Πρέπει να αλλάξουν όλα και την παιδεία των ιατρών, ώστε σε δύο γενιές όταν αλλάξουμε την νοοτροπία, να επέλθει η Υγεία σε όλον τον πλανήτη.
Το παιχνίδι είναι στημένο και ελεγχόμενο στην γνώση που μπορεί να έχει κάποιος.
‘Αλλωστε γνωρίζουμε πόσο έχουν κυνηγηθεί, εκδιωχθεί “εξαφανιστεί” ιατροί- ερευνητές που έκαναν σπουδαίες ανακαλύψεις, για να μην βγουν στο ευρύ κοινό.

Όταν αλλάξει η Παιδεία, τότε πραγματικά θα έχουμε επιστήμονες που θα ερευνούν για να βρίσκουν λύσεις υπέρ του ανθρώπου και συνεχώς να τείνουν και να επιδιώκουν να πετύχουν την εξάλειψη της ασθένειας κι όχι να κουράρουμε τα συμπτώματα και να βρισκόμαστε σε ένα φαύλο κύκλο κι ο άνθρωπος να είναι και το πειραματόζωο και ο πελάτης και το εμπόρευμα και να μην βγαίνουμε ποτέ από την τρύπα που έχουμε πέσει.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό;

Έχω την τιμή να εκπροσωπώ το Γένος και το 'Εθνος μου και βρίσκομαι σε αυτή την θέση ακριβώς γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!
Γιατί αυτό λέμε και από την αρχή και αυτό φωνάζουμε.

Αυτό που προσπαθούν να κρύψουν από τους ανθρώπους είναι η ΛΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, εκτός του ότι έχει διαγνώσει την "αιτία", όπως και σε μια ασθένεια πρέπει να βρεις την πραγματική αιτία, έχει την δύναμη και την δυνατότητα, αλλά κι όλα τα εργαλεία, όπως και τα κεφάλαια που είναι απαραίτητα στον κόσμο που ζούμε, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια τεράστια ανατροπή, να αλλάξει αυτό το σαθρό περιβάλλον, να το κάνει με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο, ώστε όλοι μας να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό που είναι ΔΩΡΟ από την φύση μας.
Έχουμε την δυνατότητα ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να βάλουμε μια κόκκινη γραμμή σε ό,τι σήμερα μας δεσμεύει.
Φανταστείτε να ξυπνούσαμε σήμερα το πρωί και να μην έχουμε καθόλου άγχος για το πώς θα επιβιώσουμε, για το άν έχουμε το σπίτι μας, αν θα έχουμε εργασία, αν θα χρωστάμε φόρους μας ή ο,τιδήποτε.
ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ.
Πηγαίναμε διακοπές να πάρουμε μια ανάσα και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε κι αυτό.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η μόνη που λέει ότι θα αποσυμφορήσουμε τις πόλεις και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό!
Πόσο "υγιείς" θα αισθανθούμε αν μπορούμε να έχουμε γη και σπίτι εκεί που θέλουμε να ζήσουμε σε μια Πολιτεία με Ισοπολιτεία;
Για να μπορείς να έχεις εκεί που θα είσαι και την εργασία σου, και το νοσοκομείο σου και το πανεπιστήμειο σου, στον τόπο που γεννήθηκες, κοντά στην φύση κι όχι να ζούμε 7 εκατομμύρια στην Αθήνα και να μας παίρνουν την γή μας οι Κινέζοι.
Χορτάσαμε διαπιστώσεις και γι αυτό πρωτοτυπήσαμε!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει καταθέσει και υπογράψει τις Προγραμματικές Δηλώσεις της στον Άρειο Πάγο.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.
Ο κάθε πολίτης μπορεί να πάρει, να μάθει και να ενημερωθεί για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που είναι στα χέρια μας να την κάνουμε πραγματικότητα.
Καλούμε όλους γιατί πρώτα να πάρουν την γνώση για την λύση που υπάρχει για ΟΛΟΥΣ, να γνωρίσουμε τι έχει συμβεί και γιατί πρέπει να το δράσουμε με το συγκεκριμένο τρόπο.
Να ενεργοποιηθούν οι πολίτες γιατί εμείς τα επιτρέψαμε να συμβούν όλα αυτά. Να καταλάβουν ότι είναι θέμα της δικής μας ζωής. Κανένας από όλους αυτούς που διαχειρίζονται τις ζωές μας δεν είναι υπέρ του Ανθρώπου και το αποδείξαμε και μέσω των νομοθεσιών που έχουν περάσει και συνεχώς βγάζουν.
Τώρα έβγαλαν υποχρεωτικό κλινικό έλεγχο, φαρμακευτική νοσηλεία και εμβολιασμό για ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ κι όχι του covid-19 με τεστ που θα σου πούν πάλι αυτοί οι ίδιοι.
Γι αυτό θα πρέπει λοιπόν, να πάρουμε την χώρα στα χέρια μας, να είμαστε αυτόνομοι, να ανακτήσουμε την δύναμη μας και από εκει, αρχίζουμε και μιλάμε.
Ο κόσμος έλεγε “να έχω την υγειά μου” αλλά τώρα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ούτε την υγεία του, ούτε το σπίτι του, ούτε την ζωή του, όπως την ήξερε.
Μιλάνε για "νέες κανονικότητες".
Την στιγμή που το σχέδιο είναι υπογεγραμμένο και ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί, την στιγμή που έχουμε δομήσει ένα τεράστιο μηχανισμό που τους χωράει όλους, την στιγμή που έχουμε τα κεφάλαια για να μην ξαναδανειστούμε ποτέ, να μην διαπραγματευτούμε για κανένα χρέος και να κάνουμε μια νέα αρχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υφιστάμεθα αυτά τα δεινά.

Σήμερα πάλι μιλάνε για  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, σταματάει η προστασία της πρώτης κατοικίας και συζητάνε για το πώς θα μείνει ο πτωχευμένος μέσα στο σπίτι του και να πληρώνει νοίκι στην τράπεζα. Άμα δεν είχε να πληρώσει την δόση που του παίρνεις το σπίτι που κι αυτό παράνομο είναι, πώς θα έχει να πληρώσει ενοίκιο στο ίδιο του το σπίτι;
Είναι τουλάχιστον εμπαιγμός για τους πολίτες... Άμα δεν είχε να πληρώσει την δόση που του παίρνεις το σπίτι που κι αυτό παράνομο είναι, πώς θα έχει να πληρώσει ενοίκιο στο ίδιο του το σπίτι;
Θα έχουμε πραγματική ΥΓΕΙΑ όταν ξεριζώσουμε αυτό το κακό σπυρί που είναι κάποιες οικογένειες που μας έχουν πραγματικά “κατσικωθεί” και μας πίνουν σταγόνα-σταγόνα το ίδιο μας το αίμα.
Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να το πράξουμε αυτό και θα αποτελέσουμε πρότυπο, όχι για την χώρα μας, θα αποτελέσουμε πρότυπο και θα δώσουμε τα φώτα μας σε όλον τον πλανήτη.



Σε όλον τον πλανήτη, οι χώρες έχουν την δυνατότητα να πάρουν τον πλούτο τους, να δώσουν στους ανθρώπους την θέση που τους αρμόζει, γιατί δεν είναι οξύμωρο να έχουμε τόσο πλούτο αποδεδειγμένο- κι αυτό το έχουμε αποδείξει- τόσα κεφάλαια στα Παγκόσμια Ταμεία που όλοι αυτοί οι “θεσμοί” τα διαχειρίζονται και τα γνωρίζουν, αλλά κάθε χρόνο να πεθαίνουν 800 εκατομμύρια άνθρωποι από πείνα; 500.000 θάνατοι επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό;

ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;;;

H ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι το σύνολο των ίδιων των ΠΟΛΙΤΩΝ.
Αν δεν είναι υγιής ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν είναι υγιής και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αλλά κι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ αν δεν αποτελεί την υγιή μήτρα δεν θα μπορεί να παράξει υγιείς πολίτες. Υπάρχει δηλαδή αμοιβαιότητα.
Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανθρώπων που όλα όσα γίνονται θα έχουν κέντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ, με ΥΓΕΙΑ που θα προσφέρετε με θεραπείες συμβατές προς τον άνθρωπο και τα φάρμακα μας θα είναι από τα φυσικά μας βότανα.
...Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα πρέπει να έρθει στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, να ψηφιστούμε και να ψηφίσουμε για να βγάλουμε τους αξιότερους και να πάνε να εκτελέσουν ένα σχέδιο που είναι καθαρότατο, σαφέστατο και για όλους τους Ανθρώπους.
Είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Μέσα απο τους νόμους τους φαίνεται ο σκοπός που είχαν εναντίον μας.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Εμείς θα εγκαθιδρύσουμε τα 33 ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ τα οποία είναι η ίδια μας ύπαρξη και από αυτά θα απορρέουν οι νόμοι μας.

 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Αυτά τα 33 Πρωτόκολλα είναι ταυτόσημα με τον άνθρωπο και δεν θα βγεί ποτέ ξανά νόμος χωρίς ΛΟΓΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ κι όλες αυτές τις ΑΞΙΕΣ που ορίζουν τον ίδιον τον Άνθρωπο.
Σήμερα δεν έχουμε ούτε Υπουργείο Υγείας το οποίο βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο της ΑΑΔΕ μιας ιδιωτικής εταιρίας φάντασμα, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ!!! (ΝΟΜΟΣ 4389/27-5-2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Αφού φέρουμε αυτή την τάξη αυτή την ισορροπία πάλι και εγκαθιδρύσουμε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ μας θα εκτελέσουμε το σχέδιο μας που δεν θα είναι μόνο για το σήμερα, ούτε μόνο για την χώρα μας. Θα είναι για το μέλλον και για όλον τον πλανήτη.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει η ανθρωπότητα, ελάτε όλοι να ενωθούμε και να αλλάξουμε αυτό που μας συμβαίνει. Θα έρθει η στιγμή που όλοι θα κληθούμε να πάρουμε θέση. Θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ της ίδιας μας της Ύπαρξης.
Οι πόρτες είναι ανοιχτές, οι θέσεις επίσης, όλοι εργαζόμαστε ανιδιοτελώς πάνω σε αυτό που είναι το μόνο υλοποιήσιμο σχέδιο που υπάρχει.

Ο Άνθρωπος αποτελεί τον αστάθμητο παράγοντα και μπορεί τώρα να φαίνεται ότι κοιμάται, αλλά η ανάγκη θα τον ξυπνήσει και εκείνες τις ώρες, θα χρειαστεί να βρει τον δρόμο του.

Ο δρόμος αυτός είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.







ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ

egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com

τηλ. 6942661223

πηγη


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΣΩΠΙΔΟΥ 5 ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια